Родени през Март - тема 4

• 22 057
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз купих и един с крачета за проба. 🙂

# 556
  • sofia
Да се отчета - тази нощ ползвахме за първи път чувалче, като моделът е с крачета - обух му го на прасците и с голи ходилца. При първото събуждане през нощта установявам, че го е изхлузил и си е прибрал краката вътре (както и подозирах, че ще стане) 😀 Размерът е 6-12 м., който е най-малкия, а той като ръст е в препоръчителния диапазон за размера. Та… не знам. Иначе и си спа ок и аз бях спокойна, че не му е студено.

# 557
Може и да му е голям все още. А защо голи ходила?

# 558
Да се отчета - тази нощ ползвахме за първи път чувалче, като моделът е с крачета - обух му го на прасците и с голи ходилца. При първото събуждане през нощта установявам, че го е изхлузил и си е прибрал краката вътре (както и подозирах, че ще стане) 😀 Размерът е 6-12 м., който е най-малкия, а той като ръст е в препоръчителния диапазон за размера. Та… не знам. Иначе и си спа ок и аз бях спокойна, че не му е студено.
Тоест му е голям? Колко е дълъг бебока? Аз се чудя какъв размер да му взема. 70 см е в момента. Дали 6-12..

# 559
  • sofia
Голи ходилца, щото реших, че с чорапи ще му е топло, но тази нощ ще сложа. А и исках да кажа, че не съм ползвала опцията чорапче на чувалчето, тъй като ми се струва, че още по-лесно ще се изхлузи.
Бебокът е 69 см. Чувалчето е Angel baby и за размер 6-12 пише ръст 68-75, та сме на долната граница. Иначе чувалчето е изработено страхотно!
Той по принцип е шавлив, когато е с чорапи също не ги търпи много - търка крачета докато не ги събуе Simple Smile)

# 560
  • София
На мен ортопедът ми каза да спи без чорапи

# 561
И моя син не търпи чорапи. То като се замисля ...все едно някой от нас да спи с чорапи Wink Е има и такива де....ама не ми се нрави Wink

# 562
Като на Гиги и на нас ортопеда ни каза боси крака, а само в най големите студове може с цял ромпър или чувал с крачета. Кари спи боса с одеалце,  чорапи не търпи също, докато не ги издърпа и изядв бе се кротва Simple Smile

# 563
Момичета...добре ли сте? 6 дни никой не пише....вече се озъбвам!
Да се похваля...казваме МАМА и БАБА Wink Наред е ТАТА ....да видим Wink

# 564
Браво! Аз освен някакви нечленоразделни провиквания друго не чувам Joy

# 565
Нашата Кари вече казва МАМА, БАБА, ТАТА, ДЕДЕ, НЕ и ДА. Зъби все още нямаме прави  опити за лазене, но за момента само пълзи, иначе се изправя сама и прави по крачка две хваната за някъде.

# 566
Оле браво, много сте разговорливи Simple Smile Моят зайо освен баба и бубу друго не казва, но тях ги научи още преди месец. За сметка на това от няколко дни пълзи много и навсякъде. Любимо място му е под масата - хваща краката на столовете и ги мести. Моят ден започва с бърсане на пода, старая се навсякъде да му е чисто, защото ходи до всевъзможни ъгълчета, но не знам колко ще издържа с това темпо. Много се чудех с какво да чистя паркет, взех едни еднократни кърпи за това от дм и редувам чиста вода и тези кърпи за паркет.

# 567
При нас хола е с плочки и съм и наредила пъзел с букви, и на него се опитва да лази и аз все я гледам да не отива към плочките, защо удари ли се там лошо.. иначе пъзела го чистя с мокри кърпи и чиста кърпа напоена с вода. Но за сега не лази а само опити прави.

# 568
  • София
И аз имам отделен моп, с който чистя паркета в хола и спалнята, където щъка детето и чистя пода всяка сутрин, а понякога и следобед да му е чистичко на детето. И нашето момче много обича да се навира под масата и столовете. Обмислях да му купя тунел, но бяхме на гости на детенце, което имаше и изобщо не го заинтригува.

# 569
Бравоо на бърболивите бебчета и че са развили лапелната реч. Моето момиче само бучи, крещи и чувам нечленоразделни звуци. Ама тя не е толкова важна, като стане на 1г и половина ако не говори ще се притесня. Нито лази нито се изправя. А е на 8м вече. Да помрънкам тази регресия на съня със скока в растежа е ужасна Sad . Даже и във вайбър групата помрънках Sad дано не е 4 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт