Родени през Март - тема 4

• 22 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Europa, 1-2 хапва през нощта. Напоследък се върти доста и се буди повече, както споделих по-рано, но не го храня всеки път. Може би и при вас в нещо такова, просто да търси успокоение.

Тези които пускаха изследвания как бяха? Нашия е с увеличени (не много) лимфоцити. Сякаш беше нормално за бебетата или бъркам?

# 301
Имаме 4 хранения на кърма и 1 с пюре. Опитва се общо да намали храненията от 5 на 4 (напоследък много дълго спи), та се мъча да ги запазя на 5.
За изследванията - знам, че някои стойности са различни за бебета и е нормално да не се вписват в общите граници, но кои точно, не знам.

# 302
При нас в изследванията има доста отклонения: тромбоцити, лимфоцити, моницити и още 2-3. Аз пуснах и ДКК освен ПКК и има 6-7 отклонения. Педиатърката каза, че всичко е наред и стойностите за бебе са други

# 303
И на нашите изследвания имаше 5-6 отклонения,докторката ги огледа от горе до долу всички,но не спрямо референтните стойности и каза,че са добри резултатите. За бебета били други стойностите.

# 304
Ние се кърмим само веднъж през ноща вече. Замесрих изцяло обедното ядене с пюре и исках да почна и каши, ама ми казаха да ги забавя, че бил дебел....😕 Той май е най-дебелото бебе в групата и аз слушам...

# 305
Колко тежи и колко см е? Frowning

# 306
Нашата педиатърка също орепоръча слънце. По 15мин преди 10 сутринта. После не е хубаво. Не съм я мазала. От самото начало на лятото хвана мнооого тен на краката. За сега няма бенки. Каката беше много бяла, мажех я и има бенку. Обаче нейните са наследствени. Вече 4 поколения жените в моя род имаме бенки на едни и същи места. Според мен бенките от слънцето стават в по-голяма възраст.
Моята пухкавелка тъкмо правеше опити за пълзене, но вместо това се научи да сяда сама. Вече като може да сяда и да наблюдава,всички, пълзенето й стана без интересно. Даже доста време пази равновесие. Е, често губи баланса и все тупва на глава. Но бързо й минава и пак си сяда самичка.
Зъби още няма. Обаче дъвчи доста настървено. До сега все с по 1 месец назад се двизи от каката. Значи може да чакаме зъб към 9ти месец.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 08:33 от mety

# 307
Дами, отново пиша: ако някой иска мога да го добавя във Вайбър групата чрез линк, само ми пратете съобщение, за да ви поканя. ❣️

# 308
Колко тежи и колко см е? Frowning
9700 е , 70 см, на 15-ти става на 6 месеца. Едва послените 10-на  дни забави, преди това горе-долу по 200-300 грама на седмица качваше.

# 309
Ехаа голямо бебе Simple Smile

Аз активни кърня на 6++ няма заместено хранене, ама аз и не я насилвам.. когато тогава. Кърменето ни е м/у 5 - 7 пъти има нощи яде 2 пъти има такива яде 1 или не яде..  Да не му е по навик буденето да си се гушка с теб? Активно ли преглъща и суче? Защото 2ч си бая често.

Аз съм казвала, ама ще се повторя, на мен неонатоложката в болницата ми забрани да я показвам на слънце, педи разреши слънцезащита, ама аз до 6м не я мазах пазех с пелени и сенник от Дм, сега на морето я мажех, както казват за 10-15 мин я е виждало слънцето рано сутрин до 10 и след 18 след обяд, ама няма тен Joy

# 310
Milena, май има нещо такова с гушкането нощем. Понеже сме на ново място (на гости при родителите ми) и може затова да се буди и да ме търси така често, а аз все предлагам гърда. Трудно свикна на новото място. Снощи сякаш беше една идея по-добре. Но определено в последно време стана по-гушлив, даже с ръце ме прегръща миличкия.

# 311
Момичета, не мога да ви смогна изобщо на темпото във Вайбър и се предавам там Grinning Ако тук все още е останал някой да попитам смятате ли да въвеждате зеле и брюкселско зеле и по какъв начин? Май не открих готово зеленчуково, което да ги съдържа Thinking

# 312
Бадемче, аз нали съм навсякъде.... Не смятам аз да го въвеждам, не ми се струва крайно наложащо. Баткото сега го хапва в крем супи. Купувам го най често замразено от метро

# 313
  • sofia
Almond и аз съм си тук 😀 Няма да ги въвеждам аз за сега, че рядко готвим вкъщи такива.

# 314
@Бадемче😆, аз бих въвела, но доста по-нататък. Това е тежка храна и се опасявам от стомашни болки. Когато реша да я въведа бих сварила заедно с други въведени зеленчуци и пасирала след това.

Общи условия

Активация на акаунт