Родени през Март - тема 4

• 22 130
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • sofia
Междинната закуска преди обяд кога се въвежда?

# 376
Когато прецениш, че искаш до 1 г. Simple Smile Аз въведох първо обяд, след това ще въведа закуска (7-8 м), следобедна закуска (9-10 м), предиобедна закуска (11 м) и вечеря (12 м) и  после кухня. Такъв ми е плана засега, ще видим.

# 377
  • sofia
Мерси, бадемче! 🌸

# 378
При нас проблема със захранването е такъв,че не иска да яде зеленчуковите пюрета и съответно жълтъка.Има ли месо всичко се изяжда до край-с телешко,пуешко,заешко по 190гр...на другия ден 4-5 лъжички с 300 зора.Отваряла съм отново месно и него го яде,ама може ли само меса всеки ден 😡😒 И така все едно през ден яде.
Да не говорим,че имам всичко домашно, а тя от тях иска да повръща даже и давам само купени.🤷‍♀️

# 379
При нас плодовите вървят горе-долу, зеленчуковите са мъка...Каши обича.

# 380
Момичета, сменяме кошарата next to me с дървено креватче. До тук добре… Вече е сглобено, изпрани са обиколниците (не знам дали да ги ползвам), НО самото креватче ужасно мирише на боя, независимо,че доста го търках. Страх е да не се натрови Беболина. Някакво решение? Какво да правя?

# 381
Ох, ами аз съм споменавала, че ние едни такива мебели не успяхме да отмиришем. Иначе това, което може да пробвате е да я сложите в стая, където всички прозорци да са отворени в продължение на седмица поне или ако позволява да се извади на балкона. Знам за чинийка със смляно кафе, че се поставя в нови гардероби - кафето абсорбира миризмата. За содата също знам, че има такъв ефект. Може да сложите лавандулови клонки или ароматизатори. Ако нищо от това не помогне, вероятно няма да се измирише и самите материали са кофти, рекламация евентуално...

# 382
Минавам да кажа, че по темата захранване до някъде се предадох. Свалих схемата на ХИП и поръчах пюренца - нещо комбинирано ще го правим традиционния + ЗВБ метод на захранване.
И столче от ИКЕА взехме днес, а в понеделник чакам да пристигнат лигавниците.

# 383
Новаче, с дървена кошара на икеа сме и не е миришела изобщо. Беше сглобена дни преди бебо да се роди и грам миризма не е имало. Ако вашата не може да се отмирише за ден, максимум два, аз бих я върнала. Възможно е да са ползвали неподходяща боя, а бебето ти ще пипа и може да ближе/гризе пръчките.

# 384
  • София
Мони започна да се върти по корем като навърши 3м и съответно тогава му беше първия полет. Слава Богу падна от дивана върху паркет с дебел килим. Все пак беше малкия дявол, защото спалнята ни е много висока и отдолу е паркет и падането от там би било доста по-тежко. Това обаче ми даде урок, че вече не е неподвижен и трябва очите ми да са на 4. След това купих килимче за пода да ми е по-спокойно и спане само и единствено в кошарата.

# 385
За бгмама фена, защо насилвате бебето, като очевидно не иска и не му харесва? Без да искам да ви засегна.. ама ако вас някой ви насилва нещо , което вие не харесвате и не сте готова за него, вие ще го правите ли?!

При нас е ужасно тежко също захранването.. започнах преди месец и половина правих 2 седмици почивка,  защото не искаше да яде и стиска устата. После малко повече интерес.. за заместване абсурд,  напрвво нз дали някога ще се случи... предлагам колкото да съм въвела дадените зеленчуци/меса/глутен/яйца. Реално е яла почти всичко за възрастта си. Единствено одобри телешко с моркови и ориз, както и царевична каша с ябълка и банан (80-90гр) максимума. Ама когато и колкото иска, щом затвори устата спирам. Вчера даже нищо не съм предлагала..  дано от почивката днес да прояви повече интерес...

Кари още ми е мързеливичка и само от гръб към корем се върти... прави наченки да сяда с моя помощ, ама преди 7м не виждам опция да седне.

Аз я возя в полуседнало положение от 5++м тогава Ортопед разреши, така е по доволна в количката и не разбира цяла София, че сме на разходка Joy

# 386
Момичета, знаете ли какви документи се изискват за пътуване до Италия за бебе? Май само международен паспорт. С баща ѝ нямаме брак, но ще сме заедно.
Да не дърпам дявола за опашката, но при нас захранването тръгна повече от добре. Хапва си с голям апетит и се справя много по-добре, отколкото очаквах. Захранвам по ЗВБ и досега има въведени яйца, круша, праскова, броколи, морков и сладък картоф. Намръщи се малко на броколите, но си хапна. То и аз не обичам, та не очаквах да ги хареса. И най - важното е, че вече пие вода Blush
Бях се притеснила, че ще я отказва, а със захранването си е желателно да пие, дори по малко.

# 387
Тука май някой коментар е изтрит, че не ра,брах на кого отговаря Миленка Thinking

Иначе и при нас е трудно със захранването, с батко й въобще не съм имала проблем, но с нея абсолютно нищо не върви. Ами колкото, толкова, дохранвам после и така, какво да правим Simple Smile

# 388
Тука май някой коментар е изтрит, че не ра,брах на кого отговаря Миленка Thinking

Иначе и при нас е трудно със захранването, с батко й въобще не съм имала проблем, но с нея абсолютно нищо не върви. Ами колкото, толкова, дохранвам после и така, какво да правим Simple Smile

Явно докато отг и са го изтрили.. бг мамафенка, пише за бебе на 6м някъде което повръща като му дава да яде.. к тя продължава.. имаше и нещо за главата, Сим беше отговорила.

# 389
Бадемче, тъкмо вчера с моя мъж си говорихме (след поредната торба пълна с бурканчета от магазина) как баткото ни ядеше абсолютно всичко без значение в каква комбинация е.Бутам нещо там в тенджерата да ври ,пасирам и готово.То му и личи, че си хапва добре и до ден днешен.Всичко му се преяжда дори и на картинка да го види 🙈
Това малкото е с претенциите и яде само месни купени пюренца. 😄🙉 а уж той я захрани...

Общи условия

Активация на акаунт