Родени през Март - тема 4

• 22 077
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Беше го правил отдавна за ден и спря. След това продължи седмица-две. Като най- интензивно беше 4-5 дни. Имах чувството, че ще му се откачи главата. Беше си весел, като цяло и за това след 3тото мнение го приех като част от играта.
Тя има ли зъбче? Подути ли са венците? Неговите бяха много.

# 526
Въпрос до момичетат на които е дошъл цикъла Wink
Супер ми е странен ! От 17.03 насам имам 3 цикъла...през 35, 26, 54дни. Като днес ми 33 ден и пак го няма.Това колко е нормално? Не искам да пия Дуфастон за да го нормализирам...така казва АГ то ми. При Вас как е? А и тече много обилно и по 7...8 дни. За съпоставка преди да забременея  беше на 27дни по 5 дни кървене.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 10:57 от Free2020

# 527
Кърмиш ли?
На мен на скоро ми дойде 2рия цикъл на 48мия ден. За сега обаче е с нормална продължителност и интензитет.

# 528
На мен ми мина вече третия цикъл.Първия беше само леко зацапване за 4-5 дни,втория със закъснение от 14 дни- долу горе нормален , третия 7 дни закъснение и вече си е както беше преди да забременея (3 дни,на 4тия съм за ежедневна)
Но аз и продължавам да кърмя.

# 529
Моят цикъл също не е все още редовен. Аз не кърмя. Сега очаквам 4 цикъл след раждането. Първи беше през м. Май, после м.Август, м. Септември. Винаги идва по различно време, не на датата от предишния цикъл, т.е винаги имам закъснение и то голямо.
Обаче вече нямам никаква болка при идването, за продължителност - между 5 и 7 дни, както обикновено.

# 530
  • sofia
Аз още нямам цикъл, въпреки че се кърмим много по-малко откакто захранвам. Та се чудя нормално ли е… След първото раждане кърмех изключително отново, но ми дойде на 3-4-ти месец от раждането.
Да ви питам за закуските - сиренце кога се въвежда, за да включа в попарата (не съм започнала още)?

# 531
Аз сирене въведох малко след като стана на 6 м.

# 532
Аз въведох сега. Не го хареса, то какво ли харесва...Даже не знам как го усеща при положение, че е обезсолено.

# 533
Аз още нямам цикъл, въпреки че се кърмим много по-малко откакто захранвам. Та се чудя нормално ли е… След първото раждане кърмех изключително отново, но ми дойде на 3-4-ти месец от раждането.
Да ви питам за закуските - сиренце кога се въвежда, за да включа в попарата (не съм започнала още)?

Аз също нямам цикъл, а имам почти две заместени хранения(дохранвам макс 2-3-4 мин сучене). На някой жени им идва и след годинка, май само трябва да се радваме, че нямаме Simple Smile)

# 534
И аз още нямам цикъл 🙄 На третия месец аха да ми дойде, но само зацапване беше. Тогава бях на ръба да спра да кърмя. След като потръгна кърменето нямам и следа от цикъл.
Днес зайо се запече сериозно и явно го болеше доста като го напъваше - на втори ден от даването на овесена каша, т.е. въведох глутен и се чудя дали има връзка. Комбинация от тиква и круша + повече кърмене помогнаха, но явно му е чувствително коремчето.

# 535
Овесената каша би трябвало да разхлабва.
Провери кашата, която даваш дали има глутен. Някои овесени не съдържат.

# 536
Значи да не се притеснявам Wink
Благодаря Ви Wink

# 537
Bubbless, пише че е с глутен - на дм био взех.
Много ме изплаши зайо тази нощ. Явно го напъва коремчето и го боли, изпъва си крачетата и се измества нагоре, реве. Бях а-ха да тръгваме за болница, но след 10 мин му минаваше. С тези болки няколко пъти се събуди. Ще видим днес как ще е, но явно много се е запекъл. 😢

# 538
Europa, първо ядене ли е с глутен? Отложи други храни с глутен за две-три седмици и после опитай пак, да не би да се окаже непоносимост Thinking Иначе ако още не се е изходил и има видим дискомфорт може да направиш Мелилакс клизмичка. Пробиотик също ще помогне за успокояване на стомахчето.

# 539
Първо ядене с глутен е 😞. Спирам го за няколко дни докато оправим акането и продължавам със сутрешно кърмене само. Дано е нещо кратковременно…

Общи условия

Активация на акаунт