Първокласници - 2022/2023 - Тема 1

• 36 614
  • 651
  •   1
Отговори
# 510
Ние гласувахме на родителската среща да има завършване, после се изпокарахме и съответно ще е в класната стая.

# 511
Е какво има да се карате? Много важно как точно ще завършат. Някои родители се натискат за тържества с изяви, на други им е досадно. В крайна сметка изберете вариант, в който децата да се радват и да са щастливи.

# 512
  • пустинята Гоби
При нас ще има кратко тържество с лакомство и лятна книжка за децата + общ подарък за госпожите, ваучер някакъв. За мен това е ок, още повече, че имам и четвъртокласник, там вече драмата с подаръците и тържеството е сериозна.

# 513
  • Бургас
Ще ходят на екскурзия и там ще има програма. Това ще им е за завършването. Още не знам какво ще има за госпожите. Каквото искат -аз не се занимавам и нямам претенции.

# 514
Е какво има да се карате? Много важно как точно ще завършат. Някои родители се натискат за тържества с изяви, на други им е досадно. В крайна сметка изберете вариант, в който децата да се радват и да са щастливи.
Изпокарахме се, защото децата искаха и го гласувахме на родителската, обаче бяхме само 15 човека и после другите рипнаха в групата във вайбър. Иначе за мен още по-добре, че няма да си съобразявам програмата с тържество. Имат организирана екскурзия, ние сме организирали семейно да отидем да се позабавляваме за завършването. Хич не ми е зор.

# 515
В нашето училище първолаците са подготвили.тържество в класната стая. Ако искаме почерпка, трябва да си я организираме сами. Ако организираме нещо масово, ще дойде и тя.

# 516
  • София
Ние ще имаме малко тържество. Оказа се, че са останали броени дни до края на учебната година. Първокласничката вчера със сълзи плака, че свършва. Искала си приятелите, искала си госпожата.

# 517
Децата ще си имат тържество с програма в едно заведение, което ще е на 1юни. Ще съчетаят "Празникът на буквите", завършването на годината и Денят на детето в едно. Госпожите поемат организацията, за нас остава само да присъстваме. Организираме се да им подарим ваучери, ако не решат друго в последния момент.

# 518
  • Бургас
И при нас днес ,реално е последния учебен ден. Утре ще ги водят извън училище, в петък почиват. Другата седмица е същата комбинация.

# 519
Моят се радва, че учебната година приключва, защото в класа имат едно 6-годишно момиченце, което ние децата. Хем е най-малка, хем ние всички.  Е, някой път само ги скубе, ама не е голямо утешение това. И аз говорих с госпожата, и другите родители са говорили, засега няма резултати. Надявам се лятото да порасне, и догодина да не е това положението. По азбучен ред се пада винаги зад гърба на моя, и той все се ядосва. Sad

# 520
  • Русе
При нас също ще съчетаем празника на буквите и завършването. В училище ще се проведе тържеството, кратка програма и ще имат торта.  Подаръци за госпожите никой не повдига въпроса. И ние имахме конфликт ... Защото първоначално трябваше да е на 31.05  от 18ч. Голяма драма ,щели да се изморят децата. Но се оказа, че удостоверенията няма да са готови от МОН и в крайна сметка ще е на 1.06 от 10ч.

# 521
  • Бургас
Нас не ни питат кога ще ни е удобно да има нещо свързано с децата. Само ни уведомяват. Ако питат 25 майки, не само ще се изпокараме,ами няма и да решим докато децата станат 12-ти клас.

# 522
аз съжалявам, че повдигнах въпроса за пдоаръци за госпожите. Опитах се да свърша нещо обединяващо - но до консенсус не се стигна. Така че, НИКОГА вече от мен. Ако кажат - дай пари: давам без да коментирам. Това е от мен от тук насетне. Нервите ми са по-важни.

# 523
  • Разпиляна във въображението
Свидетелствата ще ги раздават пред едно читалище на 1 юни. След това всеки където поиска, ще има достатъчно игри и занимания.

# 524
И какво, завършихте ли Simple Smile ние сме вече второкласници Simple Smile)
Взех ме вчера някоя книжка от библиотеката, ама не от задължителния списък. Тоя списък виждали ли сте го.? Моят няма да.го прочете. Много са му дебели книжките, и са без картинки Simple Smile
Ще почетем книжки с повече картинки, че има да попълва и читателски дневник.

Общи условия

Активация на акаунт