С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 844
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък се кефя да гледам мама и свеки как се глезят с някоя дреболия. Те и двете са прекалено вкопчени в проблемите, живеят много спестовно и не се грижат достатъчно за себе си. На свеки й купуваме подаръци за поводите винаги, аз гледам да има нещо козметично, парфюмче или друго, за да се зарадва. Много мразя някакви подаръци тенджери, тигани и гледам да ги избягвям, освен ако изрично не ги искат.

Мама е тежък случай. Не ползва нищо. Купих й гримове и седят така… уж щеше да слага, ама сутрин няма време. Парфюмите не ги различава след ковида.

Но аз гледам ако мога с нещо дребно да ги накарам да се чувстват по-женствени, защото за това няма възраст.

# 376
  • Fort Worth, TX
Свекърва съм и то официално.Маникюра ми е необходимост😀😀Как без маникюр ще си ровя у градината по шорти.И аз не съм с карибско тяло/но на никой не му прави впечатление/.

# 377
Мда... Явно мацката се е възприела като съдия кой какво и как. Позволявам си да донеса част от коментара й в друга тема:

Моля дайте ми съвети ,как да се справя с тази жена не се издържа ,казвала съм на мъжа ми да не поддържа връзка с нея ,защото в момента тя е в критическата и наистина е много зла ,нахлана и досадна ,но на него нещо не му се чува.

Как ли пък не...

# 378
  • Fort Worth, TX
Памелчето да даде някой конкретен пример.

# 379
Много ми е странно някой като каже, нямам време за грим. Спирала и червило слагам за под 30 секунди, а една спирала поне много променя изражението.

# 380
Много ми е странно някой като каже, нямам време за грим. Спирала и червило слагам за под 30 секунди, а една спирала поне много променя изражението.

Не искат да бъдат критикувани, че им е все тая.

# 381

Така е. И аз така мисля, но тя просто нито е свикнала, нито иска да се гримира. Аз купя някоя спирала, тя сложи веднъж и после срокът изтекъл. Не мога насила да я накарам…

Аз сутрин си слагам грим, не ми коства.

# 382
Всички свекърви в критическата - да ги скрием някъде!!!
   Снахата/Памелчето/ що не си намери занимание и да си гледа работата????
   Аз съм от тези дето все не ми остава време за грим.Много трудно се събуждам и до 10 ч съм като зомби.И все на бегом ми е всичко. Моят свекър преди години, живяхме заедно за малко, все ме караше въщи да сложа едно червилце, ролки / демек да си направя косата/, ей така да ми е кеф първо на мен, после на ММ.

# 383
И майка ми е на 50. Е, не носи поли, но не заради възрастта. Никога не е носила, но пък ми изскочи с черен кожен панталон онзи ден и кожено яке. Само мотора и липсваше 😁😁. Свеки е на 60. За поводи слага рокли и поли, ама гледам, че започна да се чуди повече да не е много разголена, да не и е описано и т.н. Кой както му е кеф, така да се облича.
А за оплакването за болежки, и моята свеки много обича да известява ММ за всичко и да се оплаква. А ако има запазен час за преглед, всеки ден се звъни да се жалва колко е притеснена и да си слага сама диагнози.
Баба ми пък е крила сериозно заболяване от нас близо 2 години. Естествено не свърши добре.
Та, ни едното е хубаво, ни другото.

# 384
С кого да си сподели болната или самотна баба, ако не с детето си. Няма начин, трябва порастналите деца да са малко психотерапевти, да изслушват, а и да имат предвид, че част от оплакванията са за привличане на вниманието, а само част - реални. Всички натам сме тръгнали и до там ще стигнем.

# 385
Ее, да за привличане на вниманието е естествено. И не всички натам сме тръгнали. Както споменах в примера, едни се оплакват, а други си траят.

# 386
  • Fort Worth, TX

Не искат да бъдат критикувани, че им е все тая.
Аз грим не слагам.Основна причина е носенето на очила , без които съм като сляпа.Спиралата адски чи дразни очите и зачервява.Не се чувствам ок и не слагам.

# 387
  • София
Има хипоалергенни спирали. Но това си е до човек. Не зная ако не се е гримирал на млади години, дали ще тръгне на по-стари.
Виж, обратното - да. Аз съм така, все не ми остава време вкъщи. Ама преди 15 години отивам на работа и първо започвам макияжа, сега ме мързи. Плюс това, голяма гадост се оказа да се гримираш с очила (от 3 години се налага да ползвам за четене и много ме дразнят, но по-добре няма да става)

# 388
Не съм ползвала козметика в живота си, най-много да фъсна   парфюм, но и него редовно забравях. Не съм на младини и не умея,  и то си иска чалъм, усет. Да се ограничим до шампоани и  сапуни около мен викам. Купувала съм си, не е да не съм,  и ги изхвърлям  накрая, насила не става. Като реша да пусна малко маникюр,  взема да си изям ноктите.  Остави.

# 389
Ее, да за привличане на вниманието е естествено. И не всички натам сме тръгнали. Както споменах в примера, едни се оплакват, а други си траят.

В резултат – полезен ход няма.
Пустата шапка... Що си с нея, що не си с нея.

Общи условия

Активация на акаунт