С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 844
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Ей, всички разголени свекърви наскачахте да се похвалите как си развявате гнусотиите и Памелчето повече няма да пише Simple Smile

Далече ми е още да съм свекърва, въпреки че съм на 40. От майка и баба съм наследила достатъчно бабешки дрехи, ще си ги ползвам тях, няма да идат зян я Simple Smile Горките ми снахи, ще има да се срамуват, че не съм модерна бабет. Ама дай боже да стигнем дотам Simple Smile
Пък Кейт Мидълтън да износва някога яркозелените и бебешкорозовите костюмчета на Елизабет Simple Smile

# 391
Тази година аз подарих на свеки за РД тортена форма. Тя на мен ми е подарявала тава. Мисля, че и двете сме много доволни от подаръците.
Гримове ако ми подари някой, ще кажа благодаря и после ще отидат на боклука без да са ползвани.
Имам време, имам и пари да си купувам, но не ми харесва и не обичам.
Каквато козметика ползвам, си вземам сама, защото си познавам косата и кожата.
ММ ми купува козметика, само когато е с мен и си кажа какво искам.
Иначе за първата ни Коледа, ми беше купил скаричка за сандвичи и пасатор. Тогава вече се убедих, че наистина ме слуша, познава и обича. Grinning
Сега намеквам за малка тенджерка, да видим кой пръв ще ми подари - мъжът или свекървата. Thinking Wink

# 392
Моят знае, че стигне ли до там да ми подарява домакински уреди и посуда, ще лети право към главата му. 😂

По-добре едни чорапи да ми купи, никога домашни потреби. Нито съм сладкарка, нито домошарка. За последния ми рд приятелите дойдоха с един декантер и чаши за вино, това беше ок, аз съм си по алкохола. Но да се радвам на тава просто няма как.

Аз имам един скрин с козметика и мм знае, че винаги приветствам нови допълнения.

За човек, който не ползва козметика попринцип, ще е странно да се подари грим. Но моите мама и свеки са прекалено пестеливи. Ама до степен на прекаляване. Не отделят никакъв бюджет за глезотия. На майка ми и дрехи й подарявам, защото все има нужда.

Свеки може да шие и има машина. Игра си с едни мои дънки да ги преправя. И исках да й върна жеста. Направих й малко сетче от три продукта. Много се зарадва.

# 393
  • При семейството си
Горката свекърва с такава снаха като Памелчето. В една друга тема започна да ни псува и да ни пожелава гробища.

То явно няма и какво повече да се коментира , в конкретния случай.

# 394
  • Наблизо
Ах Боряна,с това “фъсна” как ме върна в детството.Това е дума от края на баба и дядо,явно и ти си оттам..

Моята свека си има проблеми и няма да я храня.

# 395
Да ,фъсна или ролон.  Понякога пиша такива думи, като се отпусна, местни, диалектни.
Не я закачай свеката, да си решава проблемите.
 Аз се разочаровах малко, че очаквах гости, пазарувах, че празен хладилника, а те имат други планове, уж щяха ,но изникнало друго. По-нататък, но бях се настроила и доста похарчих, няма лошо , аз ще хапна.

# 396
  • Наблизо
Ама те са прекрасни,тези думи! Сигурна съм ,че говориш и на ъ като чешмъта Grinning Ако не се лъжа,дядо ми е ходил в гимназията във вашия град.
Сори за оффтопика Simple Smile

Не я закачам,синът и се оправя с нея.
Все пак да ви кажа - напоследък говори на детето по телефона и го нарича скъпа моя.Луда работа.

# 397
Няма лошо в това,  и нейна е . Не може да се отрече и няма да те измести ,спокойно ,че повечето от това се боят.
 И аз им шепна понякога като ги гушкам, мой , моя,  ама си имат родители.
 Аз съм родена на граница на два окръга и учила в Търново, там се смята книжовен говор, но тук попих доста думи. Вярно е ,на  ъ..., то не се усеща като си в такава среда на всички да ъ-кат. Но по принцип си знам как е  правилно, като се сетя да е правилно.

# 398
Абе когато не може да нацелиш пола на детето....

# 399
Аз си имам и от двата пола та за всеки отделно.
Вероятно се е впечатлила BeautifulM предвид предишни отношения, ама нищо, нека пък минат на близки и скъпи. На добро  е.

# 400
  • Наблизо
Боряна,детето е момче..Още е малко и не му пука хич,а и с говора сега започваме като хората.Ама на мен прави впечатление.Глупавия ми мъж вика:Е сега нали знаеш колко искаше да е момиче.
Ъъъ.

# 401
   Случайно съм в темата и само двете последни страници прочетох Simple Smile
   Спомних си какъв нелеп подарък взехме за моята свекърва, когато се пенсионира. По-големият син (не моят), каза, че майка им е вече пенсионерка и трябва да получи тематичен подарък по този повод. Какъв - комплект скъпи тенджери. Опитах се да обясня, че едва ли има жена, която да се зарадва на такъв подарък точно, но нали не е моята майка... По-малкият син (моят), пък мига, мига, чуди се и остави решението на батко си. Това й подарихме на жената. Още ми е неудобно. Ползва си ги въпросните тенджери, но й беше трудно да скрие тогава, че не и е приятно да ги получи като подарък от синове и снахи. И на мен не би ми било.
   Но тя е по деликатна от мен и не каза нищо. Аз щях да ги опухам синовете по главите с тези тенджери. Не стига, че съм се пенсионирала и остарявам, ами и да се подиграват с мен.

# 402
Боряна,детето е момче..Още е малко и не му пука хич,а и с говора сега започваме като хората.Ама на мен прави впечатление.Глупавия ми мъж вика:Е сега нали знаеш колко искаше да е момиче.
Ъъъ.
Не съм запомнила, че е момче.  Е, чак толкова  пък  да е изкукала, а може пък да е супермодерна ,да му дава възможност да се самоопредели по-късно, знам ли.Разсмя ме.

# 403
   Случайно съм в темата и само двете последни страници прочетох Simple Smile
   Спомних си какъв нелеп подарък взехме за моята свекърва, когато се пенсионира. По-големият син (не моят), каза, че майка им е вече пенсионерка и трябва да получи тематичен подарък по този повод. Какъв - комплект скъпи тенджери. Опитах се да обясня, че едва ли има жена, която да се зарадва на такъв подарък точно, но нали не е моята майка... По-малкият син (моят), пък мига, мига, чуди се и остави решението на батко си. Това й подарихме на жената. Още ми е неудобно. Ползва си ги въпросните тенджери, но й беше трудно да скрие тогава, че не и е приятно да ги получи като подарък от синове и снахи. И на мен не би ми било.
   Но тя е по деликатна от мен и не каза нищо. Аз щях да ги опухам синовете по главите с тези тенджери. Не стига, че съм се пенсионирала и остарявам, ами и да се подиграват с мен.
Зашо да е подигравка? На тия години на жената може да са й за подмяна тенджерите, а тя едва ли би дала пък голямата сума, щом са и скъпи. Като послание наистина не е кой знае какво Wink, но наистина е полезен подарък.

# 404
То зависи и от човека, баба ми искаше само такива подаръци. Тя беше домакиня в пълния смисъл и смяташе къщната работа за женска. Нямаше възможност да си купува всичко и казваше какво и трябва. Типична селска женица, а иначе беше модерно бабе, винаги с прическа, изгладена и облечена. Четеше много книги и беше на позиция позволяваща и да пътува.

Общи условия

Активация на акаунт