Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 357
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Аз да се похваля и тук , че от лазера ми е 7 ден и имам вече ефект видим на пигментацията Innocent

# 316
  • София
Аз да се похваля и тук , че от лазера ми е 7 ден и имам вече ефект видим на пигментацията Innocent

Страхотно!
Какъв е този лазер и къде сте го правили?
И аз трябва да се боря с пигментация Cry

# 317
Bekig44, много ми харесва резултата!
Може ли малко повече подробности - къде, при кой, за първи път ли правиш?
И аз имам мустак 🫤, но дерматоложката ми иска първо да пробвам избелващ серум и след това чак зимата, ако е нужно да правя лазер. И сега си ходя с мустаците, луничките и петната 😭.

# 318
Bekig44, много ми харесва резултата!
Може ли малко повече подробности - къде, при кой, за първи път ли правиш?
И аз имам мустак 🫤, но дерматоложката ми иска първо да пробвам избелващ серум и след това чак зимата, ако е нужно да правя лазер. И сега си ходя с мустаците, луничките и петната 😭.

Ходих за първи път , и аз имам и на челото  и отделно лунички . Дерматоложката каза да пробваме първо на мустачето , за да видим дали ще имам ефект и тогава да реша и за челото . В Ата Дерма в Пловдив го правих / Пико  лазер / при др. Мария Генова . На 15 септември ми прави горната устна и каза че ефекта най добре ще се види след 14 ден, и след месец 2ра процедура. Домашна грижа освен лазера ми изписа двоен серум за пигментация на Юсерин само вечер , а за през деня аз си се мажех с на Биодерма 50 фактор за пигментирала кожа , каза да си продължа с него докато свърши и тогава ще ми изпише на Авен пак 50 фактор включително и за синя светлина / с такъв ме намаза след лазера и ми беше много добре с него /  . Освен това сутрин и вечер измиване с на Юсерин измивен гел , пръскане през час два с термална вода на Авен , хидратиращ бустер на Виши сутрин и вечер преди кремовете . Много стриктно спазвам всичко от няколко дни преди да направя лазера. Преди това абсолютно нищо не мажех и затова се докарах до тук за съжаление .....
Вчера си записах час и за челото на 29 Септември когато ми се пада точно 14 ден след първата процедура на устната , та тогава хем да ме види и тя и да каже с точност кога ще е втората процедура .

# 319
Много благодаря за подробния отговор, пиши по-нататък за резултата от останалите процедури. Но дори и това изглежда чудесно.

# 320
Къде го прави?

Аз да похваля Bio repeel -много ,много добре ми е кожата!
Порите ми се прибраха , има и заглаждане, петната са се повлияли едва забележимо,но и не очаквах чудеса.

# 321
  • София
Момичета, имам спомен че на няколко пъти се обсъждаше безоперативната корекция на нос с филъри, обаче не внимавах понеже нямам проблеми с носа си.

Сега имам близка, която сподели че обмисля подобна интервенция и исках да ви питам за препоръка относно доктор. Със сигурност помня, че Денкова беше сред обсъжданите, но нямам идея дали с добро или лошо Simple Smile

# 322
КРР,искам като твоето опънато лице! ❤ 💕
Какво правиш, за да имаш такава изпъната кожа? Поздравления!!!
Аз също имам малко свличане надолу, най-вече около бузите и назолабиалните и искам повдигане.
На 35г. съм.

# 323
КРР май няма 30 години. Нормално е да е опъната кожата, млада е още.

# 324
КРР май няма 30 години. Нормално е да е опъната кожата, млада е още.
Това + ежемесечните грижи, които полага откъм инвестиция в процедури и филъри/бустери/ботокс, в крайна сметка си показва резултат.

Доколкото съм чела публикациите, на мен ми се струва почти всеки месец/или на два, че е в клиники и прави неща по лицето си.

# 325
borisova.v, благодаря много ❤️
Всъщност, почти на 31 съм, момичета.
Иначе, каквото и да си говорим - ген е, плюс грижа. Започнах да се грижа за лицето си, с инжекционни процедури, когато бях на 26 или 27, не помня точно. Тогава, обаче злополучно ми поставиха филър и ботокс в големи дози, от които нямах нужда. Слава богу се резорбира след около година. До към 29 години се поддържах основно със Saypha Rich, през около 3 месеца и естествено козметика. Вкъщи имам всякакви апарати и си правя почти ежедневно разни процедури със серумчета, маски и т.н. Общо взето - много, много хидратация.
От около две години слагам и по 2 мл филър в цяло лице, разпределен в точки и там, където имам хлътнатини. Аз съм много склонна към "изпиване" на лицето. Ежедневието и работата ми са натоварващи, пътувам и много и това много ми влияе.
А, да - морфеусът изигра огромна роля в лифтиране на контура и изграждане на нов колаген. Може би дори тази опънатост е основно от него. Слагам и ботокс, но при мен не държи повече от 3 месеца, защото тренирам и може би ще го спра.
Последно пробвах Juvenus от 50тте% на Дерма акт. Много добър ефект. Ще видим дали ще задържи.
Общо взето това е - основно Saypha Rich, през 2-3 месеца за хидратация, сега и Juvenus мисля да включа, като колаген стимулиращ продукт, пак през 2-3 месеца. И 1 път в годината филър по точки в лицето и морфеус ще продължа.
Храната и спорта са много важни. Аз не ям месо, захар, продукти с глутен, лактоза, нищо пържено и общо взето - всички "гадории". Ям морска храна и риби. Според мен това има огромно значение Simple Smile
Успех!

# 326
Браво за тази кожа, но според мен на 31 е съвсем нормално да е опъната кожата. Браво и за режима за хранене. Аз съм на 38 и не намирам разлика от младежките си години по отношение на "опънатост". Кожите на моите моите приятелки около тази възраст също са опънати и свежи все още. Единствено гневната бръчка боря с ботокс на този етап при дерматолог, но тя ми е от преди 30-тата година.

# 327
Аз на 31г. дори и идея си нямах за естетични процедури

# 328
KPP е красива и млада, изглежда прекрасно и винаги е много отзивчива с информация и опит с различни процедури.

Лично аз съм доста консервативна относно инжекционни намеси преди 35 освен ако няма някаква фрапираща нужда, което не е толкова често /изключвам устни/. На 40 съм и нямам бръчки, но имам леко отпускане на контура. Последно слагах филър в средна част на лицето миналия ноември и тази седмица ще подновя, но само 1 мл общо за двете страни. Вероятно, по препоръка на лекарката, ще направя Радиес в долната част през октомври. Четох и гледах резултати, надявам се да се получи добре.

# 329
  • Blondeville
Здравейте! Включвам се в темата с колебание - чудя се към кого да се насоча за консултация и евентуално поставяне на филъри. Насочила съм се към д-р Денкова, но ми препоръчаха и д-р Личев в Белисимо. Имате ли пресни отзиви от двамата? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт