Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Подходящ е.

# 481
благодаря, Алена

# 482
Реденсити, скинбустер ли е или филър ?
Какво слагаш Кармакона и какво е количеството хил. киселина в него, ако е бустер ?
Благодаря Simple Smile

# 483
  • при Arctic Monkeys
Бустер е.
Teosyal Redensity е безопасен и ефикасен гел с оптимални възможности за създаване на обем, рехидратиране и уплътняване на дермата, благодарение на не-кръстосано свързана хиалуронова киселина, с концентрация 15mg/g: за РЕСТРУКТУРИРАНЕ и КЛЕТЪЧНО РЕГЕНЕРИРАНЕ чрез 8 амино-киселини, 3 антиоксиданта, 2 минерала и витамин B6, за АНТИ-ОКСИДАНТНА ЗАЩИТА, посредством 3 анти-оксиданта /Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid./ и лидокаин за оптимален комфорт на пациента по време на инжектирането.

# 484
Здравейте, опитвах се да си запиша час при д-р Ванеска в Хил клиник от повече от месец, като днес вече ми казаха, че не работи при тях. Някой знае ли как и къде да я намеря?

# 485
Здравейте, опитвах се да си запиша час при д-р Ванеска в Хил клиник от повече от месец, като днес вече ми казаха, че не работи при тях. Някой знае ли как и къде да я намеря?

Лелеее, това е новина….

# 486
  • София
Може да пробвате в Инстаграм. Доста е активна там.

# 487
Може да пробвате в Инстаграм. Доста е активна там.
   За съжаление нямам профил там. Моля ако имате инфо да споделите

# 488
Момичета, свързах се с доктор Ванеска:) Съвсем скоро официално ще се обяви новото и начинание, първо тук ще кажа след 22.10, каза че ще може вече:)
Помолих да даде малко повече инфо за Бг мамите Simple Smile
Вика още ли се пише за мен там, викам че как не:)))

На лични мога да дам телефона и, за записване на час.

# 489
Мен ме интересува ще продължи ли да слага конци, защото тя е най-добрата в Бг за това?

# 490
Мен ме интересува ще продължи ли да слага конци, защото тя е най-добрата в Бг за това?

Всичко което си е правила, плюс още неща.

# 491
  • в 1001-та нощ
Много се радвам за д-р Ванеска 💥 Нямам търпение да обяви начинанието 😊

# 492
ужас, много неприятно.  Нека някой ако разбере да сигнализира, моля

# 493
  • София
И аз сложих Redensity I преди месец, 3мл наведнъж, при Ванеска. За отоци и синини и дума не може да става, но като че ли не съм впечатлена от ефекта. Като слагах 1мл при Денчева (с много повече убождания) имаше по-добър ефект. Незнам дали ги поставят на различна дълбочина, но за втори път ми се случва това.

Иначе Ванеска го води "мезолифт" - по-лек е от бустер. Нещо между бустер и мезотерапия е. И някой беше питал дали ще стане като питка с него - не, няма. Не дава обем, дори и 3те мл. Сравнявам с Restylane Vital, който си е чист бустер и при мен даде обем.

# 494
Момичета   , може ли 7 дни след ботокс да се лети със самолет ? Чета в нета различни мнения , според лекарката няма проблем , но не ми се иска да рискувам . Някой с опит да сподели !!

Общи условия

Активация на акаунт