Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Няма да се заличи, моята гневна въобще не се.

# 586
  • при Arctic Monkeys
Няма да се заличи, може да се направи мезотерапия отгоре, която да позапълни.

# 587
  • София
Благодаря ви за отговорите!🌹
А зависи ли заличаването от марката ботокс или от поставянето или по скоро е,защото са дълбоки бръчки и където и да отида и да ми сложат,все ще е такъв резултата?

# 588
От дълбочината на бръчката.

# 589
  • София
От дълбочината на бръчката.
Ето как беше преди ботокса.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 590
Да, доста изразени.Но все пак ще има промяна, просто няма да е гладко челоти, ако това очакваш.

# 591
  • София
д-р Ванеска, която  БЕШЕ част ОТ ХИЛ КЛИНИК е много добра в поставянето на конци. Вече не е там отскоро. Ще има ново работно място.
Слагала съм конци при д-р Ванеска. Не съм впечатлена от резултата. От това което гледам в инстаграм съжалявам че не отидох при д-р Валянова. При д-р Ванеска съм правила слъзен  канал. Това беше процедурата от която бях най-доволна ..,
Къде е новото й работно място?

# 592
Още не съм и звъняла. Планирам да я посетя ноември-декември и ще се обадя за час в началото на ноември. Ще  пиша във форума, ако  някой не пише преди това. Simple Smile

# 593
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Минах всички процедури и ще дам отчет. Става въпрос за Щатите.

Kybella - Инжекции с киселина в гушата за топене на мазнини и стягане на кожата.За първи път ми е. Постави ми 2 мл и каза,че това е стандартната доза и дори жена му искала да й слага повече,но не бил съгласен.Това по повод въпроса ми не са ли малко за такъв голям участък на третиране.
След месец ще ходя на консултация,за да решим дали ще ми трябва втора процедура.
Стоях 40 минути с обезболяващ крем,след това с леден ролер. Има болка и парене,но се търпи. Очаквах по-зле.
Вмомента,ден 3-ти, съм с оток,който до седмица ми казаха,че ще спадне. Нямам синини и зачервявания.
Платих $1100.

Филър в устните Kysse (0.8 мл) тъй като имам още неразгаден от миналата година.Вчера си го поставих и тъй като още съм подута,няма как да преценя крайния резултат.Другите 0.2 мл постави в едната гънка,която била по вдлъбната от другата (с толкова малко количество не мисля,че ще има разлика,но така или иначе остана филър за ползване) Сега,което виждам ми харесва и като форма и като обем (те ще спаднат още).Вчера ме боляха,днес са леко изпръхнали и лека болка усещам. Платих $700

Филър в околоочен контур Kysse (1 ml, по 0.5 мл на око) - това за първи път си го правя и ме боля,да си призная. Не знам дали ще посмея втори път. Виждам лека разлика(ММ не вижда такава),имам повече обем под очите,което беше търсения ефект. Платих $700.

През януари ще започна серия от Microneedling. Засега говорихме за три процедури.

# 594
Привет, дами! Имам въпрос относно RF лифтинг. За сефте днес се подложих на тази процедура, понеже bodylab безплатно я раздават в момента и вече навлязох в етапа, в който започнаха да се появяват първите видими бръчици и реших да пробвам що е то. За безплатна демонстративна процедура времето от 10 мин ми се стори резонно, но няколко въпроса възникнаха и то естествено по пътя в колата чак след като си тръгнах Laughing :
1. Бях чела, че се усеща загряване, но може би 10 минути не са били достатъчни да загрее апарата ли, не знам? Накрайникът го усещах дори хладен. Казаха, че по принцип процедурата е 20 мин, което ме накара да се зачудя колко ефективно е това време, ако 10 мин не загрява? Или пък усещането е субективно? Макар, че в bodyaesthetics пък изрично наблягат на това, че само и единствено при тях се засича времетраенето на процедурата от момента на загряването на апарата. Т.е. реално това значи, че не усещаш ли топлина, значи нищо не се случва? Thinking
2. Второто, което ми направи впечатление беше, че освен, че не усещах топлина, постоянно усещах сякаш ме "бие ток" от статично електричество по лицето. Но RF си е електромагнитни вълни, което значи, че това си е нормално?
3. Какво времетраене е оптимално според вас? И дали зависи от всеки уред?

# 595
  • София
Здравейте, обмислям поставяне на хиалуронов филър в устните. Притеснявам се само какъв ще е ефекта като ми писне и реша да спра поставянето му. Ще съм благодарна, ако има някоя съфорумка, която е спряла поставянето на хиалурон, да сподели какви са ефектите след това.

Има ли увисване на устните, или някаква друга разлика от преди поставянето. И какъв филър са ви слагали.

Чудя се дали да започвам и това е най-голямото ми притеснение, какъв би бил ефекта след това, като се спре сагането за постоянно.

Ако въпроса е неподходящ за темата, може и да ЛС. Ще съм много благодарна за информацията. Благодаря предварително 🌸🌸

# 596
Аз слагам след 2 пъти, след  близо 2г между тях,не виждам никакви негативи засега.Но не съм прекалявала с обемите и не съм слагала много твърди филъри.

# 597
  • в 1001-та нощ
Привет, дами! Имам въпрос относно RF лифтинг. За сефте днес се подложих на тази процедура, понеже bodylab безплатно я раздават в момента и вече навлязох в етапа, в който започнаха да се появяват първите видими бръчици и реших да пробвам що е то. За безплатна демонстративна процедура времето от 10 мин ми се стори резонно, но няколко въпроса възникнаха и то естествено по пътя в колата чак след като си тръгнах Laughing :
1. Бях чела, че се усеща загряване, но може би 10 минути не са били достатъчни да загрее апарата ли, не знам? Накрайникът го усещах дори хладен. Казаха, че по принцип процедурата е 20 мин, което ме накара да се зачудя колко ефективно е това време, ако 10 мин не загрява? Или пък усещането е субективно? Макар, че в bodyaesthetics пък изрично наблягат на това, че само и единствено при тях се засича времетраенето на процедурата от момента на загряването на апарата. Т.е. реално това значи, че не усещаш ли топлина, значи нищо не се случва? Thinking
2. Второто, което ми направи впечатление беше, че освен, че не усещах топлина, постоянно усещах сякаш ме "бие ток" от статично електричество по лицето. Но RF си е електромагнитни вълни, което значи, че това си е нормално?
3. Какво времетраене е оптимално според вас? И дали зависи от всеки уред?

10 минути е малко.
Температурата трябва да бъде между 41 и 43 градуса и да се поддържа за изв. време.
Хубаво е преди процедурата да се пие вода, тогава по-бързо се посига тази температура.
Бие ток, ако няма добър контакт с електродите. Нямам представа РЧ дали е била монополярна, биполярна или мултиполярна.

Претупали са Ви. За съжаление - или не знаят какво правят или нарочно си правят антиреклама.

Здравейте, обмислям поставяне на хиалуронов филър в устните. Притеснявам се само какъв ще е ефекта като ми писне и реша да спра поставянето му. Ще съм благодарна, ако има някоя съфорумка, която е спряла поставянето на хиалурон, да сподели какви са ефектите след това.

Има ли увисване на устните, или някаква друга разлика от преди поставянето. И какъв филър са ви слагали.

Чудя се дали да започвам и това е най-голямото ми притеснение, какъв би бил ефекта след това, като се спре сагането за постоянно.

Ако въпроса е неподходящ за темата, може и да ЛС. Ще съм много благодарна за информацията. Благодаря предварително 🌸🌸

Ако спрете да слагате - устните са по-спихнали, не увисват.

# 598
  • Варна
Adoralova, как така Restylane kysse в околоочен контур, само на мен ли ми се вижда странно?

# 599
Момичета, новата клинка на доктор Ванеска е вече факт, както занете тя вече няма да работи в Хил Клиник.

Dr Vaneska Clinic, отваря другата седмица и записват от ноември. Тел. на клиниката ще бъде активен от понеделник, до тогава все още тя записва часове.

Контактите са това.

Бързам да пиша, защото утре ще ме оперират и не знам дали ще мога идните дни да отговарям на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт