Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще бъде публикувана програмата за първия срок и кога ще бъдат публикувани разпределенията по училища?
Какво представлява записването в СМГ и кога се провежда?
Откъде учениците в СМГ получават тениските си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще бъде публикувана програмата за първия срок и кога ще бъдат публикувани разпределенията по училища?
-
Какво представлява записването в СМГ и кога се провежда?
-
Откъде учениците в СМГ получават тениските си?
-
Какво представлява коледният базар в СМГ и как се организира?
-
Какви са стипендиите за отличен успех от 8 клас в СМГ?
Знам и за класове, които по време на учебната година са сменяли преподаватели, например заради недоволни родители, вероятно и поради други причини.
Всъщност, аз трудно ще повлияя на избора, защото и моето дете поради някаква причина си е избрало СМГ, дори се разбирали с други от класа, че там ще се записват... Но аз като родител знам усилията, които са положили децата да стигнат до тук и не искам да се разочароват. Поради тази причина се опитвам да попроуча доколкото мога, ако щете - за мое успокоение. Спрягат се две предполагаеми имена на учители за следвашия випуск, не ги познавам, явно децата ги харесват, но ще има и трети учител, както и FreshBreeze спомена, който не е ясен, а аз не обичам неяснотите. Относно школите (или както там се водят допълнителните часове по мат. 5-7 клас) - мисля, че също се водят от основния учител по математика, не е ли така?