Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 617
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В Метро Ариел 140 пранета на промоция беше 35 лв, 43 редовна цена.
Казвам Беше, защото не знам дали няма увеличение.

Капсули даш не ми изпраха мазни петна 😤.

# 136
140 пранета в Метро на промоция Ариел вече са 50 лв . Редовна цена около 70 .

# 137
  • Русе
Похвали ха ми този омеконитил Duel, и така ми хареса как мирише от бутилката,  пък ще видим  ...
Видях серията в интернет и си поръчах и от бебешкия ако има и някакъв друг "по избор"😆
Жълт с бели цветя е опаковката...
Не мога да кача снимка...
Защо ми липсва горната лента при писане.🤔

Може ли да ми пуснете сайта от който сте поръчали омекотителя на Дуел, че от две години не мога да го намеря в България да си купя,благодаря предварително.

# 138
Похвали ха ми този омеконитил Duel, и така ми хареса как мирише от бутилката,  пък ще видим  ...
Видях серията в интернет и си поръчах и от бебешкия ако има и някакъв друг "по избор"😆
Жълт с бели цветя е опаковката...
Не мога да кача снимка...
Защо ми липсва горната лента при писане.🤔

Може ли да ми пуснете сайта от който сте поръчали омекотителя на Дуел, че от две години не мога да го намеря в България да си купя,благодаря предварително.
Доколкото разбрах е поръчала на свекърва си да й купи

# 139
# 140
  • София
В емаг не е наличен. А от фейсбук групи не е разумно да се пазарува. Да не говорим, че са обяви от преди повече от година и половина.

# 141
Да поръчах го на свекърва ми..този път
Иначе и един търговец донася от време на време,  специално от този жълтия...
Ако искаш , някой път ще ти изпратя...
Ама и транспорта като си платиш..
Дали си заслужава  .
Ти си прецени..🙂

# 142
  • Русе
Благодаря за отговорите,но явно го няма наличен в сайтовете,а жълтия наистина е прекрасен.

# 143
Да попитам нещичко и аз. Използвам обезмаслител и препарат за баня на Шантиклер(не съм сигурна дали така се изписва) сега си взех и течен прах в нещо, като пликче(най вероятно се води пълнител) не можах да схвана точно, как да го дозирам правилно. Нямам и мярка та ползвам капачка та на омекотител. Да ме насочите някакви милилитри за около 7кг нормално замърсени дрехи.

# 144
Да попитам нещичко и аз. Използвам обезмаслител и препарат за баня на Шантиклер(не съм сигурна дали така се изписва) сега си взех и течен прах в нещо, като пликче(най вероятно се води пълнител) не можах да схвана точно, как да го дозирам правилно. Нямам и мярка та ползвам капачка та на омекотител. Да ме насочите някакви милилитри за около 7кг нормално замърсени дрехи.
Сети ли се да погледнеш отзад на опаковката за таблица за дозиране ? Не можем да гадаем какво си купила , дай снимка . Винаги можеш да напишеш името на препарата в интернет и лесно да намериш упътване .....

# 145
Сетих се разбира се, има превод все едно е с гугъл транслейд😁 1капка препарат на 75мл пране. Както и да е справих се, 65мл е за 4-5кг пране. Благодаря все пак.

# 146
  • оттам, откъдето започва България
Приятно изненадана съм от прах Савекс фреш
Скрит текст:

Отлично изпрано бяло пране.

# 147
От този Савекс имам една бутилка течен . Подарък ми е . Мирише добре , ама нещо май не бях впечатлена от  изпирането . Трябва да видя да го извадя от запасите ..
Аз пък съм изключително доволна от Формил прах за цветно . Перфектно се справя с цветни и черни дрехи на 40 и 60 С .

# 148
Аз да похваля обезмаслител на Шантиклер, може да се използва и върху дрехи (не, че не съм пръскала Мелио и Медикс де🙂, ама си съсипах две работни престилки) имам наистина упорити петна по работните дрехи(зехтин, майонеза, фрешове разни) напръсквам и мятам в пералнята. Излизат без нито едно петно абсолютно. Чак такива резултати не бях очаквала, а съм прала дълго време и с Вениш и Спот и едно... OXI мисля беше. Нищо не ми е помагало така.

# 149
Аз пък съм изключително доволна от Формил прах за цветно . Перфектно се справя с цветни и черни дрехи на 40 и 60 С .
Оня, дето го снима? За цветно? Той е с под 5% избелители. Ама щом казваш. Можеш ли да снимаш баркода с цифрите, че да го видя що за стока е?

Общи условия

Активация на акаунт