Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 063
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета препоръчате ми прах за черно, нещо извън обичайният Первол.

Онзи ден видях течен Ариел за черно. В черна бутилка. Не мога да дам мнение, защото не съм го ползвала.
Ако си от София - в магазин Фантастико беше.

# 391
Мами,нахлувам ,за да ви кажа,че този гел е преоценен в Била(40 пранета за 12,99лв),явно го  чистят от асортимента.Вчера го взех, но нямам идея дали е за бяло или цветно,може ли да ме просветлите, благодаря! 🌼

# 392
  • Варна
Ползвам капсули на Скип (универсални и за цветно) , преди на Персил (цветно) и веднъж една кутия на Ариел. Никога не ми е залепвала на люк или оплътнението.  
(имам други забележки към капсулите, а именно лошо влияние на материи с повече ликра).  
Според мен зависи от пералнята. Моята е LG за 7 кг.

# 393
Този препарат добър ли е ?

# 394
Има ли Ариел с повече от 15% избелители? Вчера останах много учудена, че пише в състав  <5% избелители. То реално е нищо!

# 395
Клинекс.

# 396
  • София
Има ли Ариел с повече от 15% избелители? Вчера останах много учудена, че пише в състав  <5% избелители. То реално е нищо!
Дали има с повече от 15 не знам. Този, който ползвам, е с 5-15 и си го харесвам.
Преди няколко дни публикувах тук този пост
Прикачвам снимка на състава на кутията за бяло

Още са на промоция. Трябва да мина да си купя, преди да са свършили, нищо, че имам още 4 кутии Simple Smile

believe_,
Скрит текст:
Мами,нахлувам ,за да ви кажа,че този гел е преоценен в Била(40 пранета за 12,99лв),явно го  чистят от асортимента.Вчера го взех, но нямам идея дали е за бяло или цветно,може ли да ме просветлите, благодаря! 🌼

Това омо е много добро, аз си го харесвам и доста време перях с него. Универсално е.
Ще си взема и от него Simple Smile

Опитай Ариел за черно. И капсули гледам, че са пуснали.
Но аз някаква съществена причина да пера с препарат за черно не открих и черните и тъмни ги пера с течен за цветно.

# 397
Дали има с повече от 15 не знам. Този, който ползвам, е с 5-15 и си го харесвам.
Преди няколко дни публикувах тук този пост
Прикачвам снимка на състава на кутията за бяло

Още са на промоция. Трябва да мина да си купя, преди да са свършили, нищо, че имам още 4 кутии Simple Smile

believe_,
Скрит текст:
Мами,нахлувам ,за да ви кажа,че този гел е преоценен в Била(40 пранета за 12,99лв),явно го  чистят от асортимента.Вчера го взех, но нямам идея дали е за бяло или цветно,може ли да ме просветлите, благодаря! 🌼

Това омо е много добро, аз си го харесвам и доста време перях с него. Универсално е.
Ще си взема и от него Simple Smile

Опитай Ариел за черно. И капсули гледам, че са пуснали.
Но аз някаква съществена причина да пера с препарат за черно не открих и черните и тъмни ги пера с течен за цветно.
Ще ме накарате да ходя днес за още 😆🤭🤭🤭

# 398
  • София
Има ли доволни от този Skip както и варианта му на прах?
Наскоро ползвах капсулите на skip и много ми харесва как мирише прането. Относно изпирането също нямам забележка.

# 399
  • Пловдив
Прахът Skip Ultimate color е много добър, "стрес-тест"-червените кухненски хавлиени кърпи.

# 400
Здравейте! Прочетох псоледните няколко страници, но не намерих информация за ОМО. Да не би да изчезва от пазара, поради някакви причини? Търсих го няколко пъти в магазини ДМ, казаха, че го нямат и не знаят дали ще го има. В други магазини също не е наличен. Питам за прахообразния, не за течния.

# 401
Здравейте! Прочетох псоледните няколко страници, но не намерих информация за ОМО. Да не би да изчезва от пазара, поради някакви причини? Търсих го няколко пъти в магазини ДМ, казаха, че го нямат и не знаят дали ще го има. В други магазини също не е наличен. Питам за прахообразния, не за течния.
Аз също не го намирам в магазина, от който обикновено си купувам.Позната моя пък от Турция се снабдява и сподели,че и там не намерила.Аз мисля,че ще се появи с нова опаковка и цена съответно...

# 402
  • Пловдив

Омо в БГ,ТР е Skip в Гърция,Испания,Франция,може да го намерите в магазините за паралелен внос(физически или онлайн),но има и Омо(внос от Гърция),което е нисък клас.Последните няколко страници е писано доста за този прах Скип=Омо.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 06:29 от artemida

# 403
В емаг има омо ултимейт.

# 404
  • София
Май му махнаха избелителите на Омо Ултимейт прах за бяло. Някой проверявал ли е скоро състава?

Общи условия

Активация на акаунт