Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 78 881
  • 486
  •   1
Отговори
# 465
Знам само кои не препоръчвам. Цяло лято чакаме една фирма да дойде да ни измери касите. Септември уж дойдоха вратите. Сега до Коледа ще чакаме да се наканят да ги монтират.

# 466
Коя е фирмата?

# 467
  • София
Какво ви е мнението за Врати София в Дружба? Питах ги за панелни жилища, слагат врати с къртене.

# 468
Тези Врати София мине не мине страница, и са обсъждани...
Недей!

# 469
  • София
Ако са вратите от склада на Мюнхен 14- ние сме доволни от плътните врати Вариодор, както и монтажа. Монтажът беше от външна фирма(доколкото разбрах монтират всякакви врати porta doors, variodor, бг врати и т.н), без забележки. 4 врати с монтажа бяха около 4000 лв с дръжките и всичко, по размер.
Бяхме се насочили към porta doors, които излизаха същото като цена, но сроковете бяха много дълги, а вратите не бяха нещо кой знае какво. Но не сме ги монтирали в панелно жилище, не знам дали има специфики.

# 470
  • София
Тези Врати София мине не мине страница, и са обсъждани...
Недей!
Някой похвали турски врати и като ги потърсих, ме прати в този сайт.
Ако са вратите от склада на Мюнхен 14- ние сме доволни от плътните врати Вариодор, както и монтажа. Монтажът беше от външна фирма(доколкото разбрах монтират всякакви врати porta doors, variodor, бг врати и т.н), без забележки. 4 врати с монтажа бяха около 4000 лв с дръжките и всичко, по размер.
Бяхме се насочили към porta doors, които излизаха същото като цена, но сроковете бяха много дълги, а вратите не бяха нещо кой знае какво. Но не сме ги монтирали в панелно жилище, не знам дали има специфики.
Да, на Мюнхен 14 им е складът, казаха, че имат и шоурум там.
Монтажът ти ли си уговаряш, или влиза в цената заедно с вратите?

# 471
  • София
Монтажът те го организираха, заплаща се на монтажната фирма и не влиза в цената на самата врата. Както при повечето фирми

# 472
  • София
Ворошилов оферират всичко заедно. Но нямат голям избор,  исках да погледна и други варианти.

# 473
Здравейте! Видях по-назад, че са коментирани врати от Еркадо, но не видях споделени лични наблюдения и затова пак повдигам темата.

Много се обърках от разнообразието от покрития, пълнежи, предложиха ни доста скъпи врати, иначе красиви. Единствено искаме магнитни брави и скрити панти, което разбира се оскъпява.
Засега сме се спрели на тях, понеже Флор Декор ще ни правят и пода.

Та имате ли наблюдения и препоръки за покритие/ пълнеж?

# 474
  • София
Нашите врати са от тях. Аз не съм особено претенциозна и съм доволна, спазиха сроковете и монтажът е добре. Единственото, което не ни допада е, че имаме модел, който в оригинал е с няколко стъклени правоъгълника, а ние искахме част от тях да не са стъклени, а с материал като останалата част от вратата. Е, направиха го, но тези места имат сякаш само този слой, който покрива основата. Адски са тънки . Не знам дали се разбира какво обясних.
Последно слагахме плъзгаща се врата, майсторът доста си е поиграл заради неравните ни стени, стана много добре.

# 475
Здравейте, препоръчайте ми от къде да си купя врати на класен на черен петък?

# 476
Здравейте, някой слагал ли е врати Intext? Насочили сме се към тях, но не видях отзиви.

# 477
  • Белгия
Ние купихме повече от десет врати на Еркадо от Флор Декор, със скрити панти и магнитни брави, повечето са с дървесно покритие, няколко са боядисани. Изработиха ги точно по изпратени от нас размери, и в срок. Монтажът не беше от тях, защото ги транспортирахме в чужбина. Много са красиви, добре направени. Имаме ги от 2-3 години, без забележки.

# 478
Ние купихме повече от десет врати на Еркадо от Флор Декор, със скрити панти и магнитни брави, повечето са с дървесно покритие, няколко са боядисани. Изработиха ги точно по изпратени от нас размери, и в срок. Монтажът не беше от тях, защото ги транспортирахме в чужбина. Много са красиви, добре направени. Имаме ги от 2-3 години, без забележки.

Еркадо не изработват врати по размер…

# 479
Здравейте, някой с отзиви за врати вариодор?

Общи условия

Активация на акаунт