Наталия Кобилкина

• 24 213
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
Ходила съм на констелации при Тотка (нищо общо с Кобилкина), както и на регресия при Петър Петров. Това са едни от най-добре похарчените пари за себеопознаване и лична терапия (макар и не точно класическата).

# 196
  • Пловдив
Аз бих се прежалила да отида на гейшенското нящо на Кобилкина, ама ако форума ми събере пари за таксата. Щото аз пари за глупости нямам.

# 197
Аз бих се прежалила да отида на гейшенското нящо на Кобилкина, ама ако форума ми събере пари за таксата. Щото аз пари за глупости нямам.

Така и за Малдивите съм навита. Simple Smile

# 198
Разбира се, че има такъв руски институт, много е напредничав, оттам е и нейния курс по перфектно фелац*о. Модерна работа.
🤣🤣🤣

Янтре, искаш ли да си направим обща дарителелска тема🤭🤭🤭.

Аз на живо не искам да ходя 😆 Гейшите на запис искам да и гледам да си начеша любопитството. Обаче, ако наистина трябва да ходя в мола и да искам от непознати мъже да ми купуват дрехи или да им искам пари то тоя курс няма да работи при мен, защото такова нещо никога няма да направя.

# 199
Гейшите преразказват книгата на Лариса Ренар - Изворът на женската сила. Интересна книга е. Има техники, съвети. Която от вас иска, нека ми плати половината от цената на курса Гейши, ще я сканирам и ще ви изпратя книгата. JoyJoy

# 200
  • Тра-ла-ла
Янтре, искаш ли да си направим обща дарителелска тема🤭🤭🤭.
Даже сега има и далавера...до 70% отстъпка за курсовете на Кобилкина.

Жени, юрууууш..."Курс за хитруши" само за 39лв Joy

# 201
  • Пловдив
На мен на практика не ми трябва Кобилкина да ме учи на каквото и да било, аз мога да и преподавам на нея. Обаче съм адски любопитна сврака.

# 202
Цитат
Научноизследователски институт е самостоятелна организация, създадена специално за научни изследвания и развойна (проекто-конструкторска) дейност.

От Уикипедия

Кобилкина сигурно вече е вписана в Гинес като единствения човек, получил образованието си в научноизследователски институт.
Съвсем за мезе ни взеха вече...

# 203
Добре де, никой не ви кара нито да ходите на семинар, нито да я гледате, нито да я харесвате.

За какво спамите темата? Разбрахме че всичките сте успешни докторки по психология.

Аз намирам някои от семинарите ѝ полезни като Гейшите и ще ми е интересно да чуя други мнения.

# 204
Ibsena, все пак това не е тема "Да словословим богинята гейша Кобилкина!" А тема ЗА нея - нормално е да има шарени коментари. Ти  си ходи /и тя трябва хляб да яде/ и ни разкажи - ние ще си я плюем, ти ще я харесваш.

Нали знаеш - няма лоша реклама Wink

# 205
Аз пак да кажа за гейшите - нито ми е цел да плюя Кобилкина, даже напротив, възхищавам ѝ се до известна степен, че си е създала пазар. Но на самия курс за гейши няма един процент дори нещо различно, някакво надграждане от това, което пише Лариса Ренар в книгата си. Но действително е интересен курс, защото не е чиста лекция, има много техники, които работят! Само че за мен няма жена със здрав разум, която да плати толкова пари за нещо, което може абсолютно безплатно да прочете от интернет. Тя, впрочем, Кобилкина, тъкмо с този курс стана тоооолкова популярна преди 10-12 години. Добра преразказвачка е Simple Smile
Допреди това я знаехме само с глупостите и разваления ѝ български.

# 206
Стига сте и спирали бизнеса.
Жените със здрав разум, тези пари ще ги вложат в нещо друго. Те не са обект на Кобилкина.
Има достатъчно неудовлетворени жени, които се чувстват добре след Кобилкина. Не се чувстват ограбени. Това си е терапия. Като видиш зала пълна догоре с  жени, разбираш че не си сама и другите имат същите проблеми.

# 207
Аз май я слушах тая книга 🤔 и с какво въртенето с вдигнати ръце n- на брой пъти помага 😕? По спомени някакви такива и бяха упражненията и практиките на Лариса.

Иначе скоро попаднах на младо момиче, което "учи" в руски "супер престижен университет" психология. Такъв няма, всичко се случва онлайн, а тя вече се е провъзгласи за психолог. Дори беше започнала консултации да дава, а сега направи курс и там ги съветва. Въпросната и тя беше преди няколко години на курс на Наталчето.

# 208
  • Тра-ла-ла
Да изгръмиш едни пари за глупости и да не прокопсаш след курса....как да е. Пари се печелят, срамът от глупостта ще се отмие. Обаче разни псевдо психолози могат да направят големи поразии като се правят на разбирачи и ровят в човешките мозък и душа. И вместо да решаваш настоящите си проблеми - може да се накачулиш с още и да си тръгнеш още по-объркан и изгубен от такива сеанси....

# 209
Преди години бях с приятелки на някакво безплатно събитие на Кобилкина и беше доста забавно. Всички обсъждаха точно това, което е писала Yst_89 за книгите на Лариса Ренар, че ги преразказва и т.н.
Според мен ѝ се получава, добра актриса е, аз се чувствах все едно, че съм на театър. Не бих платила за курс, семинар или нещо от сорта, но аз не вярвам в тези идеи. Помня, че имаше четири типа жени, жена-дете, жена-любовница и т.н., и въобще всякакви други такива щуротии.

Общи условия

Активация на акаунт