Наталия Кобилкина

• 23 372
  • 414
  •   1
Отговори
# 210
  • Тра-ла-ла
Кобилкина се развеждала. Явно не следва собствените си семинари Bowtie

# 211
Напротив. Тя много пъти е казвала, че това, че си с един човек сега, не значи, че ти е гарантиран и в момента, в които посоките ви се разминават , е нормално да се разделите по приятелско с партньора, за да имате шанс да ще щастливи с друг партньор. Парафразирам, но в този смисъл.
Аз съм изненадана, но явно си имат причини .По-добре да се разведат, отколкото да го играят семейство за пред хората.

# 212
Що не мине на семинари "Как да разкараме мъжа бързо"?

# 213
Кобилкина е понаучила нещо, ходи самата тя на психолог, руските школи са силни, явно и от там черпи опит, добавям, че чете книги вече и на английски, но да разширим темата с подобни коучове, лично аз съм на мнение, че може да се научи нещо, но нивото е много ниско. Само, като прочета наименованията на курсове, семинари ми звучи, като евтина реклама за отчаяни хора. Освен това понякога толкова "плоски" истории, в стил как говорила с някаква клиентка и като завъртяла камерата вътре било препълнено с багаж и тя се мобилизирала и не само изчистила, но и отслабнала с 15 кг. Просто си мисля, че е попаднала на онези предавания за вещомани.

# 214
  • Тра-ла-ла
Оказа се, че имам позната, която кара разни такива семинари и обучения, но на други места. Даже има тапии някакви. Добро момиче е, но е толкова объркана, въпреки всичките курсове или благодарение на тях?! Не искам да си представям, че ще си позволи да бъде коуч или там което и да е модерно наименование.

Наистина се пръкнаха всякакви обучители, фасилитатори, коучове, пишман психолози по школи, паланки и след няколко месечни курса.

# 215
Това и е 2 развод на таз пишман-булка 🤣
Това е доказателство, че семейство и уютен дом се въртят с благ характер и добра душа.

И не е толкова важно дали можеш добре да свириш 🤣🤣🤣
Га-га-га какой такой терикатчик

# 216
  • По света и у нас
Еха в БГ мама новините се разпространяват по-бързо от светлината!!! Не очаквах Кобилкина да се разведе толкова бързо с втория, но и не съм учудена. Времето лети, отношенията се изчерпват.

# 217
Това е лоша реклама за бизнеса. А и Кобилкина предлагала съвети на задълбочено психологично ниво, не само дейтинг и как да уловим Чичко паричко, който да ни заведе в Бали? Joy Добре, де, защо в такъв случай на нужда не се потърси съвет от дипломиран психолог?

Тя понаучи ли българския, че последно като я слушах говореше като първият човек. Съжалявам, но само на база разваления й български някак не мога да я приемам сериозно - като искаш да запълваш ниша в някоя страна и да развиваш бизнес, свързан с риторика пред хора, научи езика от едно елементарно уважение поне. Като я гледам колко усилия си е дала за това, не искам да си представям качеството на съветите й, които са май чист копи-пейст на други руски гурута.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:29 от Анонимен

# 218
  • Пловдив
Ето, аз ви обяснявам от много време, че мога да давам съвети на Кобилкина. Вие не ми вярвате, а?

# 219
Рускиня и успешен брак си е оксиморон.

# 220
Ето, аз ви обяснявам от много време, че мога да давам съвети на Кобилкина. Вие не ми вярвате, а?

Направо заформяй курс „Как не само да спечелиш мъжа, но и да го задържиш“. С практическа част и рецепти, например на онези чушки. Simple Smile

# 221
Рускиня и успешен брак си е оксиморон.
Имам приятелки рускини и украинки /ако сме честни са по-скоро познати/ държат яко семействата си. Мъжете са здраво под чехъл, децата огледани, снахите на почит, помагат с внуците без много да се втуркват. Желязна ръка и дисциплина. От тях съм останала с впечалението, че те иска пълно подчинение от мъжа, задоволяват делово потребностите му и разни там лиготии, като емоции и техните демонстрации не са им при сърце. Между другото и двете са ного умни и интересни жени. И хубави Simple Smile

А по темата - и по-напред някой спомена, че резултатите от семинарите и са, че курсистките и си намират мъже, но не могат да ги задържат. Става ясно, че коуча не го може това, та как да научи курсистките? Жалко за децата и. Но няма да са първите или последните с разделени родители.

Дайте тука рецептата с чушките Simple Smile

# 222
Аз не вярвам, че държането на мъжа под чехъл носи щастие в семейството. По-скоро е голямо мъчение 😥
Желязната жена с желязната дисциплина не носи уют, а носи напрежение и може би затова мъжете бягат, което е напълно разбираемо, кой иска да живее в казарма ?
Иначе са хубави, да, ама
само с едната хубост не се живее.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:24 от buttercake

# 223
  • Тра-ла-ла
Помислете и за омега мъжете. Те имат нужда от чехъл и пътеводна светлина в живота 😂

# 224
Допира сигурно до тип и характер, но рускините, които аз познавам, вадят душата на мъжете си с памук, но мъжът е мъж (и се чувства такъв до тях), в никакъв случай не му изземват функциите или да му стъпват на врата.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 13:00 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт