Наталия Кобилкина

• 22 865
  • 414
  •   1
Отговори
# 60
Колкотп и да е странно че го казвам все повече установявам, че Кобилкина е права. У българките е насадено някакво разбиране че трябва нищо никога да не искат от мъжете и съответно и секс да не дават. Оттам се получава една счупена комуникация или друготп изврашение - жена да издържа мъж или поне да си делят всичко 50/50.
Дори аз бях така. Мъжът ми даваше пари за сметките и храна. Но оттам нататък - подаръци, ресторанти, излизания - просто ги бяхме отписали от живота.

Чакай сега грешно построяваш семейните отношения - те не са и никога няма да бъдат секс срещу даване на нещо материално от която и да е страна. Това не разбираш ли, че е бартер и в търговията се квалифицира като проституция? Брака е равноправие, но не делене 50:50.
Сега си представете, че някой си Жребчев прави курсове за мъже - "Как да преспите с всяка женска без стотинка да дадете" Не ви ли е обидно? Не смятате ли, че това е гнусно.

Значи колко струват курсовете на Кобилкина? И тези участнички броили тези пари им е важно да получат нещо си? Няма логика! Ще имам хилядарка за курс пък ще чакам мъжа ми да ми донесе парфюм , кояйто я улучи аромата я не. Значи приемаме, че по-вероятно учи жените как да са жени и да бъдат забелязвани и обгрижвани.  Е да де, ама нейното учение поставя това забелязване да започва винаги от кръста надолу, което е обидно за жените, еманципацията която са отвоювали, че и за мъжете.

# 61
Може да имам милиони, пак ще ми е обидно, ако мъжът ми не ми подарява нищо.
А на Жребчев курсовете бих приветствала възторжено, защото ми е писнало да обучавам мъже на елементарно отношение, дори тук, във форума.
"От кръста надолу" имат и мъжете, и жените, не виждам нищо обидно във френската любов аз.😂

# 62
А на Жребчев курсовете бих приветствала възторжено, защото ми е писнало да обучавам мъже на елементарно отношение, дори тук, във форума.
"От кръста надолу" имат и мъжете, и жените, не виждам нищо обидно във френската любов аз.😂

И ако се налага да напомняш, искаш, драпаш с от кръста надолу и да зползваш, каквото има там, като хан с неясно работно време за да накараш милионера нещо да ти подари много ще се радваш на тези подаръци?

# 63
...

И ако се налага да напомняш, искаш, драпаш с от кръста надолу и да използваш, каквото има там, като хан с неясно работно време за да накараш милионера нещо да ти подари много ще се радваш на тези подаръци?

Ще се радваш само ако си човека по сметка. Което пак завърта нещата в първоначална позиция. Ако си с човека от интерес правиш циркове и не ти е нужна Кобилкина за да ти каже точно как. То ти е заложено от Ева. Глей го сега Адам как страда...

# 64
Идеята е мъжът ти да ти подари нещо не защото си си го изпросила или изработила в леглото, а защото му идва отвътре да ти го подари. Но явно всичко зависи от генералната концепция затова какво е брака (тук включвам и съжителството с партньор без подпис), каква е ролята на жената в живота и конкретно в партньорството, какви са ви приоритетите и разбиранията. Аз имам прекалено високо самочувствие като индивид и достойнство като жена, за да се моля на някого за парфюмче. Ако той сам не се сети, аз ще отида и ще си го купя сама. Иначе съм съгласна, че обичам да ми подаряват неща, но аз също подарявам. За мен е важен жеста, а не материалната придобивка.

# 65
Колкотп и да е странно че го казвам все повече установявам, че Кобилкина е права. У българките е насадено някакво разбиране че трябва нищо никога да не искат от мъжете и съответно и секс да не дават. Оттам се получава една счупена комуникация или друготп изврашение - жена да издържа мъж или поне да си делят всичко 50/50.
Дори аз бях така. Мъжът ми даваше пари за сметките и храна. Но оттам нататък - подаръци, ресторанти, излизания - просто ги бяхме отписали от живота.
Болднатото - за първи път чувам за такива отношения мъже-жени ... Роки, ти в какви среди се движиш?! Мъжът ти може да не е бил възпитан да прави подаръци или да е бил стиснат, или да не я нямал достатъчно пари за ресторанти и скъпи жестове.
Извращение било семейните разходи да се разделят? Защо жената да не участва в тях? От моя гледна точка пък е извращение и двамата да работят за заплати 1000-1500 лв, а от мъжа да се иска да подсигурява всичко, за да може жената с нейната заплата да хубавее - парцалчета, парфюмчета, маникюри, педикюри и т.н.

Abadjieva, +100!

# 66
Това, което пишете е защото не сте си хванали мъж, след курс по Кобилкина...
Това е идеята. Да хванеш някой щедър, който няма нужда да му казваш - рокличка, почивчица, чантичка.
Ако не го хванеш, да си просиш.
Жената милиони направи от това. Мъж издържа, по почивки го води.

# 67
  • София
Не ме разбрахте за 50/50. Говоря за точно смятане до стотинка за цял живот. Има бол такива теми.

Абе какво говоря и аз. Това си е дълбоко вкоренено разбиране и мислене. Аз напоследък успявам да се измъкна от схемата, да променя мисленето си, но това съм си аз. Не съм ходила на курс при Кобилкина.
Мисълта ми е - трябва да умеем да искаме и да получаваме. И да даваме.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 20:32 от Rockstar

# 68
Както как се изработва нещо в леглото? Вие се шегувате, говорите за секса, че и за френската все едно са някакво мъчение, на което бихте се подложили само заради Единственият, от чиста любов. Ако не, сигурно е заради подаръците. Това е смешно и не го вярвам.
Не разбрах и защо жената да не харчи пари, за да "хубавее", нали всеки мъж иска хубава и поддържана жена до себе си, не Мара комбайнерката?
 Кобилкина, доколкото съм слушала, казва Правете френска, Приемайте подаръци. Що за стеснено и изплашено мислене трябва да имаш, за да сложиш тия две неща в някаква зависимост? Сами по себе си не ми звучат като нещо лошо.

# 69
Лейди Рамкин, твърде свободни съчинения по писаното в темата правите. Върнете се и прочетете в контекст.

# 70
  • София
Кобилкина е ясна от самото начало - нейната философия е кеш-енд-кери в модифициран вариант. Сега се сетих, че точно тази философия наблюдавахме при някои от героините в Ергенът - имаше една, която беше олицетворение, само обясняваше как се искат неща от мъжете и го демонстрира дори.

# 71
  • SF
Не ми се отваря тази тема тук, защото в това, което мога да кажа и да разкажа, не се корени Кобилкина и коучването й, но да си жена  на мъж, който цепи стинката и гледа да не настине и да не се мине, брои и очаква сексуални контакти, за да си заслужиш почивката на Халкидики, не е най-доброто и естественото, което може да ти се случи.
На съпруга си за подаръци, не само секс и мусака, а и гък не трябва да ти се налага да му казваш. Може единствено да го напътстваш, ако се колебае между две неща, а е глупаво да се купуват и двете. Два парфюма може, но две коли идва прекалено. По добре го ориентирай, че японските коли са ти по-удобни от германските, да кажем. Simple Smile

# 72
Жената "дава" на мъжа, само ако няма удоволствие с него - в нормалния случай и двамата се наслаждават на интимностите. Никой не е "дал" Smile

Не е подарък, ако е изманиполирано и изпросено, но пък явно целта е самото получаване. А и на света има бедни мъже, не са само стиснати. Иначе съм съгласна, че българката се товари с милион задължения и очаква едно цвете на Осми Март, но новите поколения са различни.

# 73
  • София
Ето и сега идва моят РД и се сещам как в продължение на години го бяхме замели под килима. Някак аз не бях толкова значима за да се обръща внимание на това събитие. Отивах сама да си купя нещичко или да изляза с някоя приятелка.
И така цялостният блясък на "богиня" се замита. Обличаме се смотано, бачкаме да изкараме парички, грижим се децата да са добре...А ние се свиваме в ъгъла, докато изчезнем. Или се превръщаме в кресливи мами, за да ни забелязват поне.
А Кобилкина ни учи да сме богини и да блестим. И тогава мъжете и Вселената сами ще ни дават всичко. Не защото даваме секс, а защото излъчваме такава божествена енергия. Да да, може да не ви се вярва, но аз го изпитах. Ако сте гледали как Злодеида си върна крилата - това беше чувството.

# 74
Момичета, влезте в инстаграм и другите платформи. Вижте момичетата там.
Денонощни богини! Не е като да няма.
Само прически, грим, процедури и блестене и се търсят мъже да обслужват тези богини.
Светът отдавна се напълни с жени, които работят само богиня.
Някои ги наричат и инфлуенсърки.
Има обаче недостиг на мъжки богове. Та се налага стадото богини, да прилагат и други техники.

Общи условия

Активация на акаунт