Дори аз бях така. Мъжът ми даваше пари за сметките и храна. Но оттам нататък - подаръци, ресторанти, излизания - просто ги бяхме отписали от живота.
Чакай сега грешно построяваш семейните отношения - те не са и никога няма да бъдат секс срещу даване на нещо материално от която и да е страна. Това не разбираш ли, че е бартер и в търговията се квалифицира като проституция? Брака е равноправие, но не делене 50:50.
Сега си представете, че някой си Жребчев прави курсове за мъже - "Как да преспите с всяка женска без стотинка да дадете" Не ви ли е обидно? Не смятате ли, че това е гнусно.
Значи колко струват курсовете на Кобилкина? И тези участнички броили тези пари им е важно да получат нещо си? Няма логика! Ще имам хилядарка за курс пък ще чакам мъжа ми да ми донесе парфюм , кояйто я улучи аромата я не. Значи приемаме, че по-вероятно учи жените как да са жени и да бъдат забелязвани и обгрижвани. Е да де, ама нейното учение поставя това забелязване да започва винаги от кръста надолу, което е обидно за жените, еманципацията която са отвоювали, че и за мъжете.