Наталия Кобилкина

• 22 868
  • 414
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не ме интересува фейк блясъка на интернет. Аз говоря за реалния живот, ден след ден и някой празник измежду тях. Мъже има достатъчно.

# 76
  • Тра-ла-ла
Ако един мъж е г@з по рождение - нищо не помага. Каквито ще богини да станете. Това няма да промени конкретния егоист, стисльо или емоционален пън. Насила хубост не става. А с хитрост колко ли пъти ще мине номера при един и същ?

Обаче, ако работите успешно по себе си (и нямам предвид по фейк фасона и стратегиите за муфтене на подаръци), а по личното си духовно и емоционално израстване...ще започнете да привличате правилните хора. И ще срещнете мъж, при когото няма да ви се налага да се тръшкате за 1 спирала или да симулирате щастие, че ви е подарил тиган за 8 март, или постоянно да сте недоволни, че нищо не прави за вас. Е, предвид, че са мъже - повечето имат нужда от побутване. Но това няма нищо общо с циркосването за подаръци.

# 77
  • SF
Джулая, подарък може аз да измуфтя от тебе. По не знам какви начини и защо ще ми е този подарък.
Но мъж на жена си и жена на мъжа си, няма какво да си муфтят. Даже, някак общо погледнато, тези неща се правят заедно, освен ако не се прави като изненада, тогава е подарък по смисъла на подарък - купуват го тайно, държат го скрит до деня, в който ще го поднасят и т.н. Иначе са си съвместни покупки.

# 78
  • Тра-ла-ла
Ако всичко е толкова лесно и прекрасно....Кобилкина щеше да е на бюрото по труда 🤣

# 79
  • София
Учи те на да не казвам какво. Не да си богиня. Само се чудя дали си вярва и е такава или е позьорка заради бизнеса. Но подозиран, че си идва отвътре, но има някакви неща в семейството, които я държат в описаната позиция.

# 80
Ако някой е готов да дава такива суми за измислени семинари с общи приказки, значи си заслужава съдбата. Хората обикновено много добре знаят какво трябва да се направи, за да се разреши даден проблем, без значение какъв е той, но не им се полагат усилия и търсят всякакви заобиколни начини. Това ги води при Юли Тонкин, Кобилкина, Чоко, Румен Виста и други подобни фалшиви герои. Ясно е като бял ден какво представляват, така че не го вижда само който не иска да го види.

# 81
  • По света и у нас
Понякога Арабиан, човек не се вижда от страни и живее в заблуда. Много народ не виждат своите грешки въобще и не желаят да ги приемат. Докато някой не им даде огледалцето да се погледнат и не им посочи нещата.

# 82
Съветите на Кобилкина са малко като за държанки на чичко-паричко. Когато сте с разделени бюджети и той изкарва 10-кратно повече от теб. Малко трудно се прилагат за средностатистическо семейство, в което парите са общи и няма никакъв смисъл да се мазниш за подаръци, тъй като по-лесно ще е, ако мъжът се окаже дърво и не иска да угоди на някоя прищявка, сама да отидеш и да си купиш каквото ти харесва.
Затова и повече несемейни жени ходят при нея и плащат за курсове, предполагам, защото още таят наджеда, че ще хванат някой богаташ.

# 83
А той богаташа това и чака - да намери една единствена жена в цял свят и завинаги и да й даде парите си Simple Smile

# 84
Да, но тя вече обучена подходящо да бъде богиня, ще му извади душичката с памук и той доброволно ще изцежда портфейла и банковите си сметки за нея.

# 85
Не се сещам аз за такива двойки, където единият е милионер, а жената до него без пари. Някакви мимолетни връзки за адреналин и научаване на нови хватки сигурно има, но за семейни двойки с такава разлика в произхода не зная.

# 86
  • София /Абсурдистан
Пепеляшки винаги е имало, но не е масовият случай  Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 21:50 от The Iron Lady

# 87
  • Тра-ла-ла
Не се сещам аз за такива двойки, където единият е милионер, а жената до него без пари. Някакви мимолетни връзки за адреналин и научаване на нови хватки сигурно има, но за семейни двойки с такава разлика в произхода не зная.
Не е нужно да е милионер. И стотици хиляди пак вършат работа. Дори и мъж с месечен доход от 10 000лв пак е повече от 1500лв и има от какво да муфтиш.

Християн Гущеров и Светлана пример за милионер и обикновена жена. Сигурно има и други, но не ги следя или те не се афишират. Инстаграм бъка от еднотипно тунинговани кифли, които показват съпрузи и охолен живот. Но са ми световно непознати.

# 88
Нямам Инстаграм, ясно защо не са ми известни тези хора. А богаташите, ако можеха да се доберат до красива и богата жена, щяха, но явно нямат късмет с външния вид, та сега ще ги... "муфтят" някакви такива хора. Smiley

ПП Пуснах в Гугъл Гущеров и ми излезе тази статия - мощна конкуренция за този дебелчо, кеф Joy

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 19:14 от Анонимен

# 89
Ли Лу, не забравяй, че една част от богаташите си го търсят. На 50 години като смени жената за 25 годишна девойка, това струва нещо. Ако е млад и търси жена-трофей, пак доброволно се дава да бъде муфтен.

Общи условия

Активация на акаунт