Наталия Кобилкина

• 23 306
  • 414
  •   1
Отговори
# 90
Тези от примера горе май не са трофейни съпруги - какъв трофей може да ми е една жена от Плейбой?! Аз в съвсем друга категория мисля, като срещна тази дума.

# 91
Те и нашите милионери са такива от 10-15 години. По разбираеми причини нямаме богаташи от поколения, по възможност със аристократичен произход. Не са имали време да се облагородят.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 11:58 от Poni69

# 92
Драги съфорумки, случи се! Бях на семинар на Кобилкина. Искам да Ви кажа, че нищо за свирки не каза (признавам си, че се надявах). На семинара имаше съвсем нормални жени И МЪЖЕ. Като цяло съветите и по темата, която беше засегната бяха адекватни, почти нямаше непознати за мен лично (интересувам се от психология непрофесионално), което леко обезмисли присъствието ми, но ако нямах познания в областта, вероятно щеше да ми бъде по-полезно. Видях познати хора, които никога не съм допускала, че може да попаднат на подобен тип събитие. Направих и много приятни запознанства, едно от които имам желание да продължа и ще се радвам да прерасне в приятелство. Имаше и подаръци за всички участници.
За сметка на всичко приятно, в залата имаше твърде много хора - около 150 човека. На моменти беше като жужащ кошер - точно до мен имаше група от 6 приятелки, които обсъждаха всичко, което тя казваше, коментираха и оборваха помежду си. Чудех се и те защо са там, като всичко си знаят? Имаше проблем с микрофона - много често не се чуваше. Някаква дива опашка за снимки с Кобилкина... Беше поканила някакви уж инфлуенсърки. Аз самата се водя такава, прекарвам доста време в Инстаграм... Ами половината не ги бях и чувала. Но да Ви кажа честно, Виктория Капитонова и Дениз Хайрула без грим са плашещи... А Мария Силвестър е още по-готина - и като визия, и като поведение!
В заключение като цяло съм с повече позитивно впечатление, отколкото с отрицателно.

# 93
Интересно включване, Еur 🤗
А за Денис и Виктория трябва да го напишеш в темата за Ергена.😆

# 94
Интересно включване, Еur 🤗
А за Денис и Виктория трябва да го напишеш в темата за Ергена.😆

Нямам нерви да им отделям толкова време. 🤣

# 95
На курс не съм ходила, но ми дадоха нейна книжка да чета. Според мен има една генерална първосигнална и много грешна реакция Кобилкина да се разглежда като уличница, учеща жените да се продават за парфюмчета и спиралки от дрогерия. Това повече говори за реагиращите, а не за Кобилкина, защото докато реагиращите в общия случай смятат колко дни остават до падежа на тока и събират парички за тазгодишното море, Кобилкина прави пари от припомняне позабравени социални роли. От втренчване в дреболии не се вижда цялата картина.
Да не ме разберете погрешно, не съм точно фен. Всякакви такива коучинг програми за позитивизъм и самоусъвършенстване , независимо в брака, професията или секса, за мен са кукичка за глупаци, които не могат да си организират живота и емоциите. От Кобилкина това, което аз лично разбрах, е, че жената трябва да е жена, а мъжът - мъж. И не, не е нормално тези двамата да не се сещат да се поглезят, а точно това се случва днес - глезенето са глупости, платен ли е токът.

# 96
От Кобилкина това, което аз лично разбрах, е, че жената трябва да е жена, а мъжът - мъж. И не, не е нормално тези двамата да не се сещат да се поглезят, а точно това се случва днес - глезенето са глупости, платен ли е токът.
Извинявай, ама това е реалния живот на 80% от хората в провинцията. Я им разкажи на тях за Кобилкина, при положение, че 1000 лв е обичайната месечна заплата, а някъде и толкова не стига.

# 97
А това по какъв точно начин прави Кобилкина нереална? Тя с какво е виновна, че някои мъже и жени толкова си могат?
На Кобилкина таргетът ù са позамогнали се провинциалистки, като крайната цел е да си хванат по-перспективен провинциалист или, при огромен късмет, сребърна лъжичка - мъж от сой. Кобилкина не се цели в жените от сой, защото те по рождение си имат това, което тя пробутва - пари, възпитание, образование, увереност, имоти.
Тука, предвид ситуацията в България, под сой нямам предвид херцози и княжни, а потомствени лекари, адвокати, инженери (в други държави биха влизали и банкери, търговци, предприемачи, които ние тепърва изграждаме като класа) от градовете - това са хора с възможности, образование и възпитание.

# 98
  • Тра-ла-ла
Грозно е да се нападат хора с думи "толкова си могат". Никой не е в обувките на другия. Ако всички хора станат най-умни и най-можещи вождове...няма да има индианци, които да бачкат за тях. А това, че някой е индианец - не значи, че трябва да бъде мачкан и трудът му не струва.

# 99
Грозно е и да се определя Кобилкина като учеща на проституция, но нямаше подскочили. Двойният аршин е голяма работа.
А че толкова си могат някои, е обикновена констатация, не ги обиждам. Обида ще е, ако кажа идиоти, толкова си могат. Вижда се разликата, надявам се.

# 100
От Кобилкина това, което аз лично разбрах, е, че жената трябва да е жена, а мъжът - мъж. И не, не е нормално тези двамата да не се сещат да се поглезят, а точно това се случва днес - глезенето са глупости, платен ли е токът.
Извинявай, ама това е реалния живот на 80% от хората в провинцията. Я им разкажи на тях за Кобилкина, при положение, че 1000 лв е обичайната месечна заплата, а някъде и толкова не стига.
Точно на тях е необходимо да се припомни, че са хора и не всичко е пари.

# 101
  • София
Именно. И ние бяхме така. Свиваш се, свиваш се, докато накрая никакво желание, идея за удоволствие не ти остава. Даже и да ти паднат излишни пари.

# 102
И ви трябва Кобилкина, да ви каже, че жената трябва да бъде Жена?
Или да ви каже, че като се събираш с мъж, не го правиш от зор заман, а с мисъл, за следващите 50 години поне и една жена да не изгуби себе си и мечтите си.
Това дори от наблюдения на собственото семейство и роднини, би трябвало да се попие.

# 103
В черешката на тортата тази седмица даваха една съпруга, която направи забележка на мъжа си, който ѝ помага за да се представи добре в готвенето... Та тя направи забележка как той бели ябълките... Много женствено и много мъжествено поведение видях в хора, които май имат претенции че не са от ниска класа.... Наталия определено ни трябва.

# 104
Grinning Grinning Grinning
Нарциса, право в десетката

Общи условия

Активация на акаунт