Наталия Кобилкина

• 23 327
  • 414
  •   1
Отговори
# 120
Ама Кобилкина не проповядва трайна любов, бъркаш. Кобилкина би ти казала какво, че му свирят магистралки, нали се прибира при теб и ти дава пари. От друга страна то и на инженера могат да му свирят.
Кобилкина казва наистина какво от това, но за съвсем друга каста и сума, които за един тираджия са немислими.
Инженерът обикновено си е вкъщи, жена му е на аналогично на неговото ниво и работи, като разликата в доходите е нулева към незначителна. При тираджията обикновено разликата в доходите е голяма и той живее с мисленето аз на оная ù изкарвам парите, полага ми се да олабя жилата.

# 121
  • Пловдив
Айде да не си говорим за тираджии... И проблемът не са магистралите. Проблемът е, че просто не е тук.
Отделно отражението върху психиката. Някой психиатър може да вземе степен от научен труд по въпроса.
То тогава важи за всички, които отсъстват дълги периоди по работа. Моряци, онези, които обслужват нефтени платформи, учените, които прекарват зимата на някоя станция на полюсите, всякакви други съвсем различни категории хора.

# 122
Ама Кобилкина не проповядва трайна любов, бъркаш. Кобилкина би ти казала какво, че му свирят магистралки, нали се прибира при теб и ти дава пари. От друга страна то и на инженера могат да му свирят.
Кобилкина казва наистина какво от това, но за съвсем друга каста и сума, които за един тираджия са немислими.
Инженерът обикновено си е вкъщи, жена му е на аналогично на неговото ниво и работи, като разликата в доходите е нулева към незначителна. При тираджията обикновено разликата в доходите е голяма и той живее с мисленето аз на оная ù изкарвам парите, полага ми се да олабя жилата.

Лелее, какво стереотипно мислене! Тираджиите били прости, пък Кобилкина и клиентелата и са много остри.
За протокола, мъжът ми е инженер, а аз съм с по-висока от неговата заплата и не сме се женили за облаги. Просто се впечатлих от ограниченото мислене на иначе уж широко скроени хора.

# 123
А аз вече не се впечатлявам, когато напиша черно и съфорумци се изредят с коментари аууу, пък някои хора говорят за педесе нюанса сиво.

# 124
Просто се впечатлих от ограниченото мислене на иначе уж широко скроени хора.
И назрява нуждата от някой разширяващ хоризонта семинар:satisfied: Всъщност, поправям се, хич не е смешно, че жените нямат други източници да си повишават самочувствието и трябва да си търсят мъж закрилник, ходещ портофейл и т.н. че да ги пази от несгодите в живота Worried

# 125
На Кобилкина формулата ѝ за връзка е покварена, като започнем от това, че никога не работи със същността човешка, както правят терапевтите: да се порови в детството, връзката с близките, погрешните модели, глезеното дете и прочее.
Не съобразява и фактът, че “психиката няма пол”, както казва и моя терапевт. Да, имаме разлики като мъже и жени, но това е второстепенно на фона на проблемите, които имаме като човеци.

Пренебрегва ядрото на нещата и работи с периферията: практически формули. И така един смотан/ примерно човек се заема да се прави на нещо, което не е. Симулира силен мъж или глезена, зависима жена и прочее кобилкини архетипи

Но с усилия и маски не се живее дълго, също и с подправената личност, която си станала, следвайки формули; уморително е, омръзва и се намразваш, като всичко свърши.
Изобщо, полезния коуч или терапевт или каквото там, те води до мир със собствената ти същност, което означава да се справяш с живота, дори и да останеш сам, без партньор. Това за Кобилькина никога не е вариант, което ни връща в т. А
А именно, че Кобилкина се възползва от самотата човешка, за да прави пари. Не да помага.

# 126
И ти да си, няма да си съгласна да се лишаваш да изучиш щерката до втора магистратура, а тя накрая на инат да се влюби в някакъв тираджия с един акт за раждане.
Един тираджия изкарва повече пари от инженер в България. В светлината на това, което проповядва Колбилкина по-добре тираджия от инженер.
Добре, ама нали се гони трайна връзка, любов и прочее. Тираджия не е гаранция, че няма да се разведе, а да не подхващам темите за интелектуалното ниво, какъв ку*вар е и що магистралки му свирят на флейтата. Няма общо с проповедите на Кобилкина по почти никой параграф, евентуално някой лев. Една меринджейка вади толкова пари.

Ами не зная какви нюанси съм писала, но аз коментирах горното ти изказване. Първо, че е написано на грозен език и второ, че се стереотипизира какъв бил тираджията.
За сведение, аз не познавам тираджии, освен виртуално един, който пише във форума. Ако трябва да преценявам интелектуално ниво на базата на писаното тук, използваните езикови средства и наглостта, с която се пише, мисля, че тираджията категорично печели.

# 127
А аз познавам тираджии наживо и ти препоръчвам да не мислиш много, конкретно за тираджиите.

# 128
  • Пловдив
Аз по принцип не съм съгласна с мнениеята на Нарациса изказвани в тази тема. Очевидно си спорим. Освен с мнението за тираджиите, което подкрепям. Занимавала съм се достатъчно. На 98% адски им личи, че са тираджии.

# 129
  • София
Дори и да са имали някаква закваска, образование, интелигентност, след 2-3 г на пътя, сред примати и алкохол, всичко отива по дяволите. Психиката пък съвсем.
Финансово също не е кой знае какво.
Ако се закачи към западна фирма на стабилен договор, става.
Ако сменя българските "фирми" е обречен на провал след провал.
От Кобилкина гледна точка като мъж - твърдо не.

# 130
За мен Кобилкина олицетворява нарицателното за рускините - емоционално студени, изискващи, егоистични, използвачки, използващи секса като оръжие + божията дарба да са хубавички.
Точно. Рускините са хубави, но твърде арогантни. Затова не им се получават връзките и им се разрушават семействата. Защото са ледените кралици, нямат сърца и не могат да дават обич, топлина, грижа и семеен уют. Защото любовта преди всичко е отдаденост към партньора, а не колко си добра в леглото.

# 131
То пък защото на българките много им се получава Simple Smile Пълно е с разводи и у нас Simple Smile Нищо че българките дават "обич, топлина, грижа и семеен уют".

Кобилкина е хванала ниша да изкарва пари. Което потвърждава моята теория, че пазар има абсолютно за всичко. Просто трябва да хванеш правилния подход и нещата явно се получават.

# 132
Да, де, ама българката не създава семейство с цел да дои мъжа и да му харчи парите само, нали ? Българката го прави, защото иска да създаде семейство наистина, обича този мъж и иска да имат деца. Рускинята се интересува само ако може да намери някой, който да се грижи за нея. Но тя за него.....едва ли. И то на всяка цена. В смисъл, може и да е плешив и дебел, но парите са най-важни. Ама, те и плешивите и дебелите мъже искат отношение, уют, топлина. Като си студена и фалшива как да стане ?

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 09:10 от buttercake

# 133
  • София
Гледам ги рускоговорящите и по "90 дни до сватбата." Само "дай, дай, искам това, ама го искам точно така". Не искала подпис, искала сватба и то точно в определен щат, който не устройва никой от американското семейство.
Хвърлят пръстени, реват, тропат с крак.
То бива егоизъм бива, ама толкоз не бива.

# 134
Българките също се променят. Младите момичета не всички са на акъла на майките си. Мисля, че в този етап от живота си почвам да разбирам даже и рускините Simple Smile Обаче не сте прави за ледените им сърца. Де що книги с участие на рускини съм изчела, крият ги екстра тези ледени сърца, винаги ласкаят и глезят мъжете си. Които то своя сттрана, приемат това за чиста монета Simple Smile Та така нещата вървят и мъжете падат лесно в капана Simple Smile Парите са само детайл.

Общи условия

Активация на акаунт