Наталия Кобилкина

• 24 217
  • 414
  •   1
Отговори
# 180
.Hazel. , нямам намерение да правя безплатни реклами на който и да е било, но семинарите Гейши, точно тези теми разглеждат- класическа психология. И със сигурност не струват 600лв, а са може би по 100, като са по 4-5 сесии. Даже напротив, това е по-скоро за хора, които нямат пари да отделят за самостоятелни сесии с други психолози.

Със сигурност не е за всеки, тя не е някакво гуру, но намирам за некоректно да се разпространява погрешна информация.

# 181
Та то погрешна информация е да се твърди, че Кобилкина има статут на терапевт и психолог.
Какво се случва в детството няма нищо общо с кобилкините "ако ваш баща не отнесъл с внимание към майка, вие цьял живот ще търсите негово одобрение". До тая степен на връзка родител-дете всеки може да си даде равносметка и сам.

Моля ви, да се дава и лев за Кобилкина са грешни пари

# 182
Аз пък си мисля, че Кобилкина има нужда от психотерапия. Определено големи комплекси избива женшината.

# 183
Както се казва, "драги зрители, какъв драматичен обрат" Joy

Аз пък си мисля, че Кобилкина има нужда от психотерапия.
Извън шегата, за мен тарифа 600лв на час означава "искам да ви откажа от индивидуална терапия, щото зная, че няма как да я приложа."

# 184
600 лв с цел е сложено. Ако сложи нормална цена при всичкия тоя шум дето вдига около себе си всеки ще иска да я "пробва". Вижте какво става на семинарите и скъпи и евтини залите преливат. А така си е таргетирала нещата и сигурно има макс 20 клиенти месечно. Хем малко работи хем си има доста стабилна месечна сумичка.

# 185
  • Пловдив
Ама то по тази логика и психолозите трябва - на регулация. защото ми се струва на този въпрос"Как да се справя с чувството на ревност?" и те търсят каква майка си имал?
Да, подлежат на регулация. Да не говорим как в едни по-нормални държави от нашата са задължени да се терапевтират самите психолози (терапевти).

# 186
600 лв с цел е сложено. Ако сложи нормална цена при всичкия тоя шум дето вдига около себе си всеки ще иска да я "пробва". Вижте какво става на семинарите и скъпи и евтини залите преливат. А така си е таргетирала нещата и сигурно има макс 20 клиенти месечно. Хем малко работи хем си има доста стабилна месечна сумичка.

А по какво съдите, че семинарите и преливат?
Това не са ли малко "градски легенди"?
Някакво чудо ще е с подобни повърхностни семинари тип "общи приказки" наистина да помогнат на някого. Мое мнение е, че повечето и клиенти са за шоуто вероятно.
Тя има ли диплома за психолог или терапевт? То не, че сега е трудно да завършиш това де! Ама все пак поне някой някъде подпечатъл ли е хартия, че се е явила на някой изпит и книга е отворила?
Говорите за констелации, че прилагала! Боже, вече куцо, кьораво и сакато прави констелации. Това е индиански шаманизъм - те го превърнаха в театро с аматьори!  Как да ви обясня - шаманизма се прави от шамани. Те трябва да имат нужните умения, дарби и да са посветени/обучени. Тогава могат да практикуват шамански ритуали. Същото би било ако утре Кобилкина или друг изобретателен терапевт реши да прави групови литургии. Да, възможно е. Не е противозаконно, ама ... литургии ли са това наистина? Дано ме разбрахте! Simple Smile

# 187
  • Пловдив
Тя има ли диплома за психолог или терапевт? То не, че сега е трудно да завършиш това де! Ама все пак поне някой някъде подпечатал ли е хартия, че се е явила на някой изпит и книга е отворила?
Няма.

# 188
Няма ли диплома? Май съм я слушала да говори за университета и'.
От снимки тя винаги качва снимки от тия семинари, че понякога и в инстаграм на живо я пускат за малко докато говори и залите винаги са препълнени. На Малдиви пак беше с голяма група, за там май искаше към 7 бона или повече не и помня всички тарифи😆. Сега пак май прави Гейши в София.Тези дни май я слушах да говори,че е пристигнала вече в София и ще се приготвя.
Той Юли Тонкин пълни зали, че тя ли няма. На сегашния му семинар пак гледах видеа от пълна зала, а и той май към 500 лв иска за ден 🤭 500 лв да те карат там да скачаш и да се мяткаш отключвайки нов квантов скок на изобилие и просперитет 😍😂😁🙄. Да ти говорят, че трябва да спортуваш и да пиеш вода.
Та почвайте да скачате  всеки ден под звуците на ритмична музика и до месец ще сте милионери 😉😉🤣

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 00:18 от Morkovelka99

# 189
Не разбирам защо човек се хаби да пише/ хейти, без да има представа от продуктите, за които се говри. Посетете някой семинар и нека после да обсъждаме. Семинарите са повече от успешни, не я мислете.

the Дорис- какви шамани те гонят- констелациите са международнo признат метод за психотерапия на Берт Хелингер, известен немски философ, теолог и психотерапевт, автор на 100+книги.

# 190
Кобилкина завършва бизнес психология и клинична психология в руския Научноизследователски институт по семейна психотерапия и медицинска психология.

# 191
  • Тра-ла-ла
Има ли такъв институт?! В гуугъл търсене по име ми излиза само в статии за Кобилкина. Да не е някой като пернишкия Grinning

# 192
Аз също не съм ходила на семинарите им нейни, Тонкини никакви такива 🤭,но си пиша. Някои неща са ми безумни други пък интересни. В мен също има голямо любопитство с какво толкова ги омагьосва тези хора, ако и видя Гейшите за 30-40 макс 50 лв може и аз да ги мина 😆🤭 просто от любопитство. Констелациите също са ми интересни гледала съм в Ютюб такива видеа и ми е интересно наистина това представляват. Как примерно говориш на един стол и това те освобождава или изречения от рода на от ляво е баща ти, от дясно майка ти, зад тях прадедите и разни такива променят живота на човек. Много са ми налудничеви

# 193
Разбира се, че има такъв руски институт, много е напредничав, оттам е и нейния курс по перфектно фелац*о. Модерна работа.

# 194
Не разбирам защо човек се хаби да пише/ хейти, без да има представа от продуктите, за които се говри. Посетете някой семинар и нека после да обсъждаме. Семинарите са повече от успешни, не я мислете.

the Дорис- какви шамани те гонят- констелациите са международнo признат метод за психотерапия на Берт Хелингер, известен немски философ, теолог и психотерапевт, автор на 100+книги.

Да дам пари, за да изляза и да кажа "С кой акъл дадох тези пари!" И после да не мислиш, че седна да си признавам, че съм патка оскубана за ХХХ лв., а ще твърдя как имало полезни неща! Ами така де, човек като се прецака не си признава лесно!.

А защо смяташ, че констелациите не са шаманизъм? Защот някой си нявгаш е написал книга и е вкарал практиката/горе - долу/, като метод в психологията? Да му се невиди как пък в индианския шаманизъм са научили за тази практика от Берт Хелингер почти хилядолетие, преди той да напише книгата си? Шаманска работа!

Общи условия

Активация на акаунт