Наталия Кобилкина

• 23 353
  • 414
  •   1
Отговори
# 270
от друга страна,  кой да съветва хора с проблеми във връзките, освен някой, който лично е имал?
Т.е. всяка една от нас може да коучва?!

Естествено. Редовно се прави в бг мамма.
Само че, без заплащане.
Изкарай един курс, за да имаш хартия и можеш да почваш.

# 271
За питащите за 4 и 6-часов работен ден: Германия. Градините са от 7.30 ч. до 16.30 ч. Занималните в училище са дори до 15.30 ч. Стандартното работно време също е до 16.30 ч. Много жени работят на 4 часа, на 6 часа и др., за да могат да прибират децата.

# 272
Това измъкване, че нямало друга жена звучи толкова кухо. След време няма да ѝ издържи голямата уста на Кобилкина и ще си признае за изневери от страна на гръка, сигурна съм.

# 273
  • По света и у нас
100 % ще разтръби като и мине болката.

Дени- мени а може ли на доход от 4-6 часа и една работна заплата да свързваш двата края?
Тук детските и училищата свършват горе долу в толкова часа, но ние ги записваме на допълнителна детска до 5:30, 6. Няма как с 4-6 ч работен ден да изкарвам достатъчно.

# 274
100 % ще разтръби като и мине болката.

Дени- мени а може ли на доход от 4-6 часа и една работна заплата да свързваш двата края?
Тук детските и училищата свършват горе долу в толкова часа, но ние ги записваме на допълнителна детска до 5:30, 6. Няма как с 4-6 ч работен ден да изкарвам достатъчно.
Е нали затова се ходи при Кобилкина, която те учи как да си хванеш мъж! Wink

# 275
  • Пловдив
Ами аз тогава пускам курс "Янтра обяснява как се задържа мъж"!

# 276
Може ли тийзър за курса, Янтра
Да знам ако се готви дали да си остане незадържан човека

(п.с. преди 100г. Дорис май даде съвет, нещо с метла се тичаше, с начернено лице и се прекръстваше човека с метлата, ето това е КУРС)

# 277
Първо трябва курс, как да го хванеш.
След това, курс как да го издоиш - разбирай пари.
С пълнени чушки, всеки може. Но жените не искат това. Innocent

Разделителната линия между тава с 50 чушки и мазерати е много голяма.

# 278
  • Пловдив
Курса ще е на отделни модули. За двойки. Някои модули ще са по отделно, някои модули са само за единия партньор. Модул "10 прости ястия", този модул е за двамата партньори, всеки от тях трябва да може да сготви нещо просто. Пилешка супа със застройка, мусака, боб яхния, пълнени чушки постни, пълнени чушки с кайма .... иииии останалите не съм ги доизмислила, ама не вярвам да ми е проблем.
Модул "Мъжка анатомия", модул "Женска анатомия", особено за втория. 'Щото не съм вярвала, че е възможно сексуално активен мъж да не знае, че пениса не влиза там, от където жената пикае. Ама има такива индивиди по белия свят.

# 279
Е нали затова се ходи при Кобилкина, която те учи как да си хванеш мъж! Wink

Не какъв да е мъж обаче, а богат мъж. Който да те води на Малдиви.

А Янтра ще ги учи как да го задържат, след като са му ошушкали сметката до нула.
Ако случайно на някоя ѝ потрябва фалирал мъж, де...

# 280
  • Тра-ла-ла
Трябва да има и "Модул за любовницата/любовника". Да е по-нажежено. Пък и вижте Камила как успя в живота Joy

# 281
Няма в детска градина допълнителни занимания след работното време, затова майките работят по 4-6 часа. Да може. Ние сме така - под наем и работим аз 6 ч. на ден, мъжът ми 8 часа. Иначе търсиш, кой да прибира децата - платено или се работи от 6 до 15 ч. единият родител, а другия да речем 8-17 ч., или се кооперирате с други майки  - но пак се работи тогава по-малко. Всякакви извънкласни занимания за малки деца до 10 г. започват от 15,-16 ч. Така че пак трябва някой да води децата на спорт, пиано, танци и т.н. Но децата от първи клас могат да ходят сами на училище.
ДГ струва около 250-300 евро на месец в зависимост от град и провинция, ако е по цял ден до 16.30 ч. Може някъде и до 17 ч. да има градина, но не във всяка провинция. При нас са си до 16.30 ч. За Германия е нормално жените или да не работят, или да работят непълен работен ден след раждането на децата. Сега има и жени на пълен работен ден, но трябва да има възможност, кой да гледа децата - баба, бавачка, тагесмутер ( те са с гъвкаво работно време).

# 282
  • По света и у нас
Завиждам ти вече Weary

# 283
Пък и вижте Камила как успя в живота Joy
Ако тя стане коуч, омъжените вече ще се сблъскаме сериозни притесния. Наистина скри шапката не целия свят Joy

# 284
Пък и вижте Камила как успя в живота Joy
Ако тя стане коуч, омъжените вече ще се сблъскаме сериозни притесния. Наистина скри шапката не целия свят Joy

сори за спама, но всеки чарлз има по една камила. казано на български -възхвалява се хитростта на лисицата като се забравя глупостта на кокошката.

Общи условия

Активация на акаунт