Наталия Кобилкина

• 23 356
  • 414
  •   1
Отговори
# 255
Живяла къв в различни държави и в момента живея в чужбина, и жените масово са на 4-6 часов работен ден. В петък градината е до обяд, в другите дни до 16:30 часа.. Моя приятелка работи 1 път в седмицата, всякакви гъвкави модели на работа, но никоя не е на работа 8 часа. Така че, въобще не говорим за модели от миналото, а за модели в настоящето. Едната по майчинство, бебето е на 8 месеца, независимо, че е по майчинство има право в същата фирма, където работи, да си получава майчинството и работи също един път седмично.

Явно зависи от средата. В моята среда няма такива.

# 256
В съвременния цивилизован свят и мъжете и жените работят и заедно се грижат за всичко останало.
Интересно ми стана в коя държава живееш, Sephora? Защото в България аз не познавам жена, която  работи почасово, за да има време да си гледа децата и да се грижи за дома.
Това с майчинство и при нас е възмжно след 6 мес на детето, но отново не познавам жена, която да се възползва.
Като се замисля… зависи и от средата, да. Веднъж празнувах 8 март в компанията на жени, които изобщо не работят….

# 257
Пък в крайна сметка, ако ме е излъгал- ще се разведа.
О, нямах предвид да те излъже. Просто обикновено първо се влюбваш и после коментираш имотите, наследството, банковата сметка, инвестициите.. И ако си влюбена, не знам как изведнъж ще започнеш да го "презираш", не ми се вижда възможно. Тоест да не би да си го представяш само на теория, а реално да не е точно така..? Simple Smile

Скрит текст:
Аз също не съм на пълен работен ден, защото вземам и бонус. Мен ме устройва, някои други майки около мен също са така. Всъщност и мъже познавам, които работят 4 дни по 8 часа, а петък - почивен. Но жени, които пък нищо да не работят, не познавам. Поне "от кумова срама" рисуват или "поработват" интересно хоби.

# 258
Тази жена е болна:

Когато и изнася, прокламира любов, богатство и т.н. Като омаже нещата и хоп разводите стават 80% и нейният е бил неизбежен:satisfied:

Наистина ли има баламурници, които кълват на тази шизофрения? Че и пари дават.

Хахахахахахахаха
ООоо тя минава на левъл 2 - да дава акъл на тези 80% разведени как пак да се метнат на коня! И видиш ли, не че тя не може да създаде дом и семейство те 80% от хората не могат.... ама най-нормалното на света е!
Ако някой се върже на това го чака поредната доза простотии, как да се търка като загоряла мечка и накрая резултата ще е кръгла 0.

# 259
О, нямах предвид да те излъже. Просто обикновено първо се влюбваш и после коментираш имотите, наследството, банковата сметка, инвестициите.. И ако си влюбена, не знам как изведнъж ще започнеш да го "презираш", не ми се вижда възможно. Тоест да не би да си го представяш само на теория, а реално да не е точно така..? Simple Smile
Ама, аз никога не съм се влюбвала в мъж, който изкарва по-малко от мен. Мен изначало не са ме привличали такива мъже. Аз винаги съм търсила мъжа да е силен, а за мен силен, означава такъв, който е умен, с добра професия, надежден, стабилен, да може да ми усигури спокоен и сигурен живот на мен и на децата. Ако бяхме в праисторическата ера, щях да искам мъж, който може да убие тигър с голи ръце и да ми го донесе за вечеря в пещерата.

# 260
Ама, аз никога не съм се влюбвала в мъж, който изкарва по-малко от мен. Мен изначало не са ме привличали такива мъже. Аз винаги съм търсила мъжа да е силен, а за мен силен, означава такъв, който е умен, с добра професия, надежден, стабилен, да може да ми усигури спокоен и сигурен живот на мен и на децата. Ако бяхме в праисторическата ера, щях да искам мъж, който може да убие тигър с голи ръце и да ми го донесе за вечеря в пещерата.

Е, аз да съм казала, че мъжът ми не е успешен!? Освен друго, като се залюбихме преди сто години, той получаваше двойно повече от мен. Аз просто съм малко по-успешна! Просто професията ми е такава, че дава възможност за финансов растеж, по-скоро скок. Да ги върна ли парите сега!? Извинявай, но мисленето ти е много едностранчиво. Не може ли да допуснеш, че има всякакви варианти? В Северна Америка хора с някои професии получават в пъти повече от други.

# 261
  • По света и у нас
И аз искам да разбера коя е тази държава с 4-6 часов работен ден. Бих се преселила там...

# 262
Кобилкина има към 400 различни курса...  Много работи и много сигурно печели, и и без мъж ще се справи. Пък може да е намерила, ние не знаем причините за развод.

# 263
Кобилкина има към 400 различни курса...  Много работи и много сигурно печели, и и без мъж ще се справи. Пък може да е намерила, ние не знаем причините за развод.

Ни един тук  не се е закъхарил ще се оправи ли и дали има мъж Wink
Темата е изцяло насочена към полезността на услугата и. Внезапната промяна на курса услуги, които птедлага и факта, че тя не успява да създаде дълготрайна и стабилна връзка, но иска пари да учи хората на това.
Не ме гледайте какво правя - слушайте какво говоря е принципа Wink

И преди питах - ако съм фалирал финансов съветник - ще ми доверите ли финансите си? А това са само пари! Личния живот и семейството са много, много по-важни.

# 264
от друга страна,  кой да съветва хора с проблеми във връзките, освен някой, който лично е имал?

# 265
Че кога Кобилкина е била семеен консултант? Мислех, че дава съвети как напористи жени да си хванат мъж. А не после какво да го правят с години.

# 266
Че кога Кобилкина е била семеен консултант? Мислех, че дава съвети как напористи жени да си хванат мъж. А не после какво да го правят с години.
Че то за това не ти трябва платен курс. Трябва да си си бикновен мърсък 🤣🤣🤣

# 267
Просто професията ми е такава, че дава възможност за финансов растеж, по-скоро скок.
Така е. Или пък дамите задминават изведнъж партньора, когато получат наследство. Към заплатата прибавят и пасивен доход, който той и с директорски пост не може да стигне. Парите не са константа. Мързелът, обаче, е нещо много противно и трудно изкореняемо и за мен би бил, ако не на първо място като критерий, то със сигурност в топ 3.

# 268

Т.е. организира ловни дружинки за обстрел на едър богат добитък? SmileSmile

# 269
  • Тра-ла-ла
от друга страна,  кой да съветва хора с проблеми във връзките, освен някой, който лично е имал?
Т.е. всяка една от нас може да коучва?!

Общи условия

Активация на акаунт