Наталия Кобилкина

• 23 359
  • 414
  •   2
Отговори
# 240
  • Great Britain
Успешен брак е, когато сте заедно, обичате се, уважавате се и гледате заедно в една посока. Когато искаш да се събудиш в твоят дом до този човек във вашето легло, когато бързаш да се прибереш в къщи, за да сте заедно, когато планирате почивките заедно, ей такива най-обикновенни неща, ама много важни. Звучи много сладникаво, ама когато сте заедно срещу целия свят, в смисъл мъжа и децата ти са най-важни, няма майки, бащи, стринки и тям подобни. И парите да са общи, и двамата инвестирате във вас, в общи имоти, коли, в децата. В смисъл, не става единя да си харчи само за себе си, пък другия да опъва каиша. Обикновено мъжът изкарва повече и той трябва да влага повече. Жената пък върти дома и така.
Абсолютно да! Не , не звучи сладникаво. Така е когато хората се обичат.Чудесен пост!

# 241
  • По света и у нас
Ба*и това брак Еднорог.

# 242
Тя има принцип да приключва с една връзка, за да започне нова.
Дори и да се развежда, приемете го като факт, психолози разведени няма ли?

# 243
Успешен брак е, когато сте заедно, обичате се, уважавате се и гледате заедно в една посока. Когато искаш да се събудиш в твоят дом до този човек във вашето легло, когато бързаш да се прибереш в къщи, за да сте заедно, когато планирате почивките заедно, ей такива най-обикновенни неща, ама много важни. Звучи много сладникаво, ама когато сте заедно срещу целия свят, в смисъл мъжа и децата ти са най-важни, няма майки, бащи, стринки и тям подобни. И парите да са общи, и двамата инвестирате във вас, в общи имоти, коли, в децата. В смисъл, не става единя да си харчи само за себе си, пък другия да опъва каиша. Обикновено мъжът изкарва повече и той трябва да влага повече. Жената пък върти дома и така.
Абсолютно да! Не , не звучи сладникаво. Така е когато хората се обичат.Чудесен пост!

С изключение на последното твърдение, съгласна съм. Днес не е задължително мъжът да изкарва повече и жената да “върти” дома.
Не мисля, че е сладникаво, никак даже.

# 244
Тя явно отдавна се е развила, но чак сега го казва. На много почивки ходи сама или само с детето преди месеци.
И аз си мисля, че при нея е театър всичко. При Цитиридката като гостуваха с мъжа и' на въпросите за секса тя замръзна😂. През цялото време докато отговори мъжа и' а и тя беше на тръни.

# 245
С изключение на последното твърдение, съгласна съм. Днес не е задължително мъжът да изкарва повече и жената да “върти” дома.
Може и да не е задължително, но за мен е задължително. Ако моят мъж изкарва по-малко от мен, аз бих го презирала. Признавам си.

# 246
Може и да не е задължително, но за мен е задължително. Ако моят мъж изкарва по-малко от мен, аз бих го презирала. Признавам си.

В живота може да се случи всичко е мъжът ти да изкарва по-малко или нищо, твоите разсъждения не са правилвни. Думата "презирам" е заряд на много лоша енергия. Но както и да са се променили времената, старият модел мъжът изкарва парите  жената "върти" къщата е правилният, това не значи мъжът да не пипва нищо, но ако двамата са пълен работен ден и после домакинската работа е много тежко. Затова в цевилизования свят жената работи почасова или не всеки ден, гледа си децата, къщата, мъжът изкарва парите, но и тя от една страна работи и има доход, но от друга страна има време за семейството си.

# 247
Тази жена е болна:

Когато и изнася, прокламира любов, богатство и т.н. Като омаже нещата и хоп разводите стават 80% и нейният е бил неизбежен:satisfied:

Наистина ли има баламурници, които кълват на тази шизофрения? Че и пари дават.

# 248
В живота може да се случи всичко е мъжът ти да изкарва по-малко или нищо, твоите разсъждения не са правилвни. Думата "презирам" е заряд на много лоша енергия.
Правилни или не, това изпитвам и не мога да го променя. Така ми идва от вътре. За мен е задължително мъжа да изкарва повече.

# 249
buttercake, ти, като започнеш да ходиш по срещи, няма как да знаеш кой колко печели. На коя фаза от срещите разпитваш за финасовото положение? Има неща, които хората крият, докато им е възможно. Например хубава професия- да кажем директор в ай-ти-компания - господинът, уж, печели адски много, а може да се окаже с дългове, които му стопяват приходите. Подвеждащо е това с парите и кой колко.. Та как знаеш преди да се влюбиш кой с колко разполага?

# 250
И на мен това ми е чудно. Понякога точно хората с видимо големи възможности имат и задължения, кредити. Не са все на плюс и няма как друг да оцени финансовото му състояние след няколко срещи. Как теглиш чертата струва ли си да се занимаваш с някого Simple Smile

# 251
Ехе, чак пък да можеш да излъжеш и за професията, и за произхода, и за доходите, и за родителите и за имотите, и за колите, и за средата, и за подаръците, и за екскурзиите.....малко трудно ми се вижда. В малка държава, като България, дето всеки знае всичко за всеки.
Пък в крайна сметка, ако ме е излъгал- ще се разведа.

# 252
Разчитайте на себе си, парите са деликатно нещо. Моя приятелка иска да се раздели с мъжа й. Водим с нея разговори от преди 2 години и тогава и казах, каквото и да решиш, направи си сметка отделно и отделяй всичко каквото ти е по силите, днес нещата ескалират, а тя има заделени "жълти стотинки", защото тя просто не мисли трезво, не го взе на сериозно и нямаше дисциплината, а не възможността да спести.  Същия пример е и с фолкпевицата Мария, която, като се раздели с Гущеров обяснявяше как е останала с 50 или 100 лв., продавала си бижутата. Да ти минат милиони през ръцете и да нямаш заделени пари.

# 253

В живота може да се случи всичко е мъжът ти да изкарва по-малко или нищо, твоите разсъждения не са правилвни. Думата "презирам" е заряд на много лоша енергия. Но както и да са се променили времената, старият модел мъжът изкарва парите  жената "върти" къщата е правилният, това не значи мъжът да не пипва нищо, но ако двамата са пълен работен ден и после домакинската работа е много тежко. Затова в цевилизования свят жената работи почасова или не всеки ден, гледа си децата, къщата, мъжът изкарва парите, но и тя от една страна работи и има доход, но от друга страна има време за семейството си.

Интересно, къде точно е този цивилизован свят!? Или цЕвилизован е друг свят?
Явно съм го пропуснала. В моя свят няма жени, неработещи или работещи с намалено работно време. Било е по времето на бабите ни. Сега жените работят, а къщата се гледа и от двамата.

Имам чувството, че съм се пренесла в петдесетте години на миналия век!

ПС. Моят съпруг получава по-малко от мен, но изобщо не го презирам. Той получава достатъчно, но аз просто имам по-добре платена професия.

# 254
Живяла къв в различни държави и в момента живея в чужбина, и жените масово са на 4-6 часов работен ден. В петък градината е до обяд, в другите дни до 16:30 часа.. Моя приятелка работи 1 път в седмицата, всякакви гъвкави модели на работа, но никоя не е на работа 8 часа. Така че, въобще не говорим за модели от миналото, а за модели в настоящето. Едната по майчинство, бебето е на 8 месеца, независимо, че е по майчинство има право в същата фирма, където работи, да си получава майчинството и работи също един път седмично.

Общи условия

Активация на акаунт