Наталия Кобилкина

• 23 314
  • 414
  •   1
Отговори
# 300
  • Швейцария
Парите ни са общи. Аз разбира се изкарвам много по-малко от ММ, но тук домакинската работа се счита за работа и на никого не му прави впечатление.

# 301
  • Paris
Здравейте момичета,

Отворих темата за Наталия Кобилкина и чета само негативни коментари, но бих изразила мнението си, че съм чела книгата 33-дни до мечта и видях и осъзнах важни неща за себе си и грешки. Същите ги виждам постоянно в жените около мен без партньор или с лоша връзка. Пари за семинари не съм давала досега, но книгата тотално ми промени живота и ми отвори очите за някои неща. Така че съм изненадана от мнението ви.

# 302
Повечето писали в темата също можем да изброим важните неща, които Наталия е описала в книгата и без да сме я чели.
Наталия не казва нищо, което вече не е казано от професионални психолози
Може би ви било по-полезно, ако с тях бяхте започнали

# 303
Здравейте момичета,

Отворих темата за Наталия Кобилкина и чета само негативни коментари, но бих изразила мнението си, че съм чела книгата 33-дни до мечта и видях и осъзнах важни неща за себе си и грешки. Същите ги виждам постоянно в жените около мен без партньор или с лоша връзка. Пари за семинари не съм давала досега, но книгата тотално ми промени живота и ми отвори очите за някои неща. Така че съм изненадана от мнението ви.

Кобилкина все пак е учила психология, поне така казва, като добавим силните руски школи и не на последно място, тя също на ходи на психолог и какво, копира разностранен опит, който пише в книгите си, което няма лошо. Ако някой знае дали я има книгата на Кобилкина онлайн да пише. От нея не съм чела нищо, но съм гледала видеа и нейн семинар.

Камила е била много красива на младини, показваха нейна снимка.

За работата един ден в седмицата, два само до обяд или въобще да не работят е нещо нормално. В Германия някои градини са само до обяд, а в петък нормалните градини са също до обяд и да искат да работят трябванякой да взима децата от градина.  Аз като се сетя какъв ужас беше, когато детето ми беше малко с работно време от 9 до 18 часа, това е направо съсипия. В Германия и по време на майчинство можеш да избереш да работиш примерно 1 ден,  тези гъвкави модели влязат и в България, но много бавно.

# 304
  • Paris
Sephora намерих я сега в един сайт, но не знам дали е цялата. Ако я изпратя дали ще има някакъв проблем за авторски права? 🙄

# 305
  • София
Когато малкия беше малък, ми излизаха работни позиции все от 8 или 8:30 сутрин. Е как да стане да го заведа на градина? Оня баща му все "много зает".

Между другото, знаете ли че Хари май /не е май/ не е от Чарлз?

# 306
  • Paris
Повечето писали в темата също можем да изброим важните неща, които Наталия е описала в книгата и без да сме я чели.
Наталия не казва нищо, което вече не е казано от професионални психолози
Може би ви било по-полезно, ако с тях бяхте започнали
Аз обичам да чета и да се интересувам, а не да живея като кон с капаци. Смятам, че всеки има трески. Със сигурност Наталия не е първата, с която съм започнала, нито ще бъде последната. Вие няма как да знаете какво е писано в книгата без да сте я прочели 😀 но ми харесва много когато някой се бие в гърдите, че знае всичко.
И още нещо ако знаете всичко тогава защо сте в темата? Аз лично отворих темата, за да науча нещо ново не, за да философствам кой колко добър психолог е.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 16:34 от Noreli

# 307
Наталия ме спечели с думите: "Плащате ми за да постигнем заедно резултати. Затова ви натискам да правите домашните които давам. Когато ги изпълнявате виждате как светът ви се променя. А аз съм тук за да ви помогна". От по-сериозните курсове, с цени над 100 лв имаше правило, който не прави домашно да се изключи от курса - без да се връщат парите. Това си е заплаха, която натиска да се изпълняват домашните, а тяхното изпълнение наистина води до по-добър живот, защото "казват " на подсъзнанието: " А може и така..."....

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 23:00 от Vicky_P

# 308
  • Paris
Наталия ме спечели с думите: "Плащате ми за да постигнем заедно резултати. Затова ви натискам да правите домашните които давам. Когато ги изпълнявате виждате как света ви се променя. А аз съм тук за да ви помогна". От по-сериозни те курсове, с цени над 100 лв имаше правило, който не прави домашно да се изключи от курса - без да се връщат парите. Това си е заплаха, която натиска да се изпълняват домашните, а тяхното изпълнение наистина води до по-добър живот, защото "казват " на подсъзнанието: " А може и така..."....

Леле наистина ли? Това не го знаех. Да и според мен домашните дават резултат, защото така осъзнаваш някакви неща. Във всички обучения дори и бизнес без домашни нищо не става.
На мен много ми хареса например едно домашно, което беше да се научиш винаги да искаш най-доброто за себе си. За да може и другите да го дават за теб. И домашното примерно беше нещо от сорта като отсядаш в хотел да поискаш най-хубавата стая или ако нямаш толкова възможност да кажеш на сервитьора, че искаш най-хубавата салата или ястие. Един вид да се научиш, че винаги заслужаваш най-доброто.
Аз преди бях малко скруч 😀,а съм имала възможност. След това конкретно домашно осъзнах и започнах да искам винаги най-хубавото за себе си и автоматично хората около мен също започнаха да дават най-хубавото.

# 309
Целта на домашните е да изградят нови навици. В това е много добра Наталия!

# 310
Леле наистина ли? Това не го знаех. Да и според мен домашните дават резултат, защото така осъзнаваш някакви неща. Във всички обучения дори и бизнес без домашни нищо не става.
На мен много ми хареса например едно домашно, което беше да се научиш винаги да искаш най-доброто за себе си. За да може и другите да го дават за теб. И домашното примерно беше нещо от сорта като отсядаш в хотел да поискаш най-хубавата стая или ако нямаш толкова възможност да кажеш на сервитьора, че искаш най-хубавата салата или ястие. Един вид да се научиш, че винаги заслужаваш най-доброто.
Аз преди бях малко скруч 😀,а съм имала възможност. След това конкретно домашно осъзнах и започнах да искам винаги най-хубавото за себе си и автоматично хората около мен също започнаха да дават най-хубавото.

Сериозно ли вярвате в това, което пишете и явно е нечие "учение"?
Кое е този свят е "най-доброто"? Дали ястоето което за сервитьора е "най-доброто" ще съвпадне с вашето мнение?
Всички знаем колко скъпи и прехвалени са стридите - за мен са си сополи. Само разликата е, че аз ЗНАМ какво харесвам и ако ще ХХ да ми ги сочи в менюто като най-скъпо и прехвалено ястие ще отклоня учтиво.
Същото е и с мъжете - защото при Кобилкина в крайна сметка това е търсения краен резултат. Кой е най-добрия? Simple Smile Това е смешно!
И още нещо - как човек се самоопределя, като "най-добрия", че да търси същото /на принципа на еднаквите триъгълници Wink/?

Наистина ли не разбирате, че истината е отвъд тези псевдо психоложки глупости? И никак не е сложно на думи - опознай себе си, осъзнай какво искаш и какво даваш и се опитай да намериш ястие/мъж/ситуация по ТВОЙ ВКУС или поне нещо близко до това, а не защото е най-скъпото или според някого "най-доброто".

Тази теория "Заслужавам най-доброто" я слагам до поредната наивна гледна точка, като положителното мислене. Защо всъщност смятате, че заслужавате най-доброто? Защо например да не заслужавате нещо посредствено?

# 311
Дорис, не сме казали, че работата на Наталия е учение. Не. Нейната работа е като треньор, който да ни превърне в по-добрия вариант на себе си.
А колкото до най-доброто - Наталия има много добро упражнение - за личните вкусове. И в този случай - най-доброто е според личните вкусове, граници и предпочитания Simple Smile

# 312
  • Тра-ла-ла
Дорис, не сме казали, че работата на Наталия е учение. Не. Нейната работа е като треньор, който да ни превърне в по-добрия вариант на себе си.
Жива да не бях Bowtie Ама вие я считате за "добър вариант"?!

# 313
Наскоро се сдобих с лични впечатления от Наталия, извън семинарите, по работа. Впечатляващо влияние имаше върху колегите ми от мъжки пол и безупречно поведение на дама. Никаква надменност, никаква арогатност и никакво отстъпване от позицията, като цяло, бих се радвала да работя с повече хора като нея.
Дорис, как така знаеш какво харесваш, никога ли не опитваш непознати неща?

# 314
Аз пък гледах ранно интервю на Дж. К. Роулинг. Как току що била родила, развела се от мъж насилник, без пари, в депресия. Приспивала детето в количката и писала Хари Потър в някакво кафе, където висяла с часове над чашка кафе-нямала кинти за втора. Обичам творческото в човека и сякаш успешен брак не може чак така да ме впечатли. Обичам мъжа си и съм щастлива с него, но се виждам и  щастлива и като бедна самотна майка, занимаваща се с това, което обича над чаша студено кафе. Не се виждам щастлива, работейки по домакинството или по някой мъж Simple Smile)))

А това с подаръците не го разбирам.Всичко, което мъжът ми има, получава или ще има, е директно за семейството в общата сметка. Подарък може да ми даде някой друг мъж, ако има желание.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 21:02 от MariyaHris

Общи условия

Активация на акаунт