Всичко ми е каша. Трябва да споделя

• 11 768
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
А то това в каква връзка е, че никой няма да ги обича като бащата? Той ще ги обича и без да е женен за нея. Ако не - ама то голяма обич било.

Той ще ги обича, но няма да е част от живота им, както ако живеят заедно.

Разбира се, има много деца с разведени родители и няма нищо лошо в това, но в случая авторката има шанс да си запази семейството, тъй като и мъжът ѝ го иска. А не да се юрне след любовника, който дори и не иска децата ѝ (с такова впечатление останах).

# 76
  • Great Britain
Авторке,като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Риторичен ми е въпроса,отговори на себе си.

# 77
Авторке,като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Риторичен ми е въпроса,отговори на себе си.

Какво може да види нещастната питаща, след като постоянното присъствие на бг-мама седи пред това огледало и премахва всякаква възможност да се види нещо различно от компетентното мнение на най-моралната, интелигентна и красива съпруга, майка, че и любовница (ССФ).

# 78
Тоест, да седи в нещастната си връзка с БНД, защото излезе ли от нея, то БНД може да се окаже доста голямо леке и да отсвири собствените си деца, понеже вече не са му под покрива. Ами не знам как да го кажа по-кратко, но даже моногамна голяма бяла птица като мене усеща как невидими ръце я тласкат към чуждото при такова питомно вкъщи.

# 79
  • София
Да си седи сега, защото тръгва иначе да мисли глупости заради любовник, който ясно й е казал, че е само за удоволствието, а не за отговорностите. Ако наистина не може да търпи мъжа си, тогава ако иска да си тръгва. Но да го направи въпреки любовника и осъзнавайки, че стъпката е сериозна и може да разчита само на себе си и евентуално на родителите си и неколцина приятелки. Всяко нещо си има цена и е добре да си изясни за кой от двата варианта е готова да плати цената, която никак няма да е малка. За майките с дете с увреждане, особено ако това увреждане е хронично, нещата съвсем стават сложни.

# 80
  • Great Britain

Какво може да види нещастната питаща, след като постоянното присъствие на бг-мама седи пред това огледало и премахва всякаква възможност да се види нещо различно от компетентното мнение на най-моралната, интелигентна и красива съпруга, майка, че и любовница (ССФ).
Ако не желаеш присъствие от бг-мама,не пишеш в бг-мама,още повече не си развяваш публично личния живот.

# 81
Андариел, за тези неща не споря. Обаче като махнем това с любовника, получаваме жена, живееща с нежелание с катил. Ако БНД ще си гледа децата винаги, няма смисъл да се тормозят да поддържат тази връзка. Ако БНД си гледа децата единствено защото са под общ покрив - пак няма смисъл да се тормозят с поддържането на връзката.

# 82
И как реши, че той е катил?

# 83
Във форума за пореден мъжът се изкарва най-големия идиот и винаги съветите са авторката (независимо от проблема) да го разкара. (с малки изключения при включването на някои съфорумки)
Как не се взема предвид, че хората се променят и дори и да са сгрешили - пренебрегнали другия, дори изневерили, нещата може да се променят, хората могат да се променят и няма нищо лошо да се даде още един шанс, ако прегрешенията не са фрапиращи като побои, алкохолизъм и подобни...

В случая дори авторката е "кривата". В крайна сметка тя е изневерила на мъжа си. Тук веднага я подкрепяте, че не е тя виновната, а мъжът ѝ, щото видиш ли не ѝ обръщал внимание и я тласнал към другия!

Ще ви питам така: Ако вашият мъж има любовница и каже - "Ти не ми обръщаше достатъчно внимание и затова така стана....", дали ще си речете, че вината е във вас или просто ще го изритате?!?

Отново повтарям съвета си към Елена89 - Щом мъжът ти има желание да се оправите, опитайте. Ако не знае за другия, не му казвай. Предполагам наборът ти е 89......След 10ина години вероятно ще осъзнаеш истински ценните неща в живота. Дано не е късно.....

# 84
  • София
Откъде разбра, че е катил? Това, което аз прочетох беше, че не й е обръщал внимание и интимният им живот е замрял от две години. Не забелязах да е писала нещо лошо за него. Тя се е чувствала пренебрегната, но това не означава, че той е лош. Кой знае още колко неща са "зад кадър" в историята.
Бащите се отчуждават от децата си след развод по съвсем прозаични причини - всеки свиква да живее без другия. А често има и елемент на обида и волно или неволно отмъщение  към жената (в случая е жената може и да е обратно) - бащата се ограничава със задължителната издръжка, все по-рядко общува с децата, а майката също предвид напрежението не е особено склонна да има контакт с бащата. Много мъже си казват "щом като е толкова печена, да се оправя сама" и все по-рядко търсят децата си. Може и да захванат панаири да искат децата, но това е временно и бързо се отказват, те така или иначе го правят за наказание на майката.  А при наличие на дете с увреждане съвсем бързо им стихва ентусиазмът на доста от бащите. Може много да си обичат децата, но други неща надделяват и те не са в полза на децата и на майката. Не бих заложила на това, че тя ще го напусне, а той ще бъде особено грижовен. Какво ще прави тя трябва да реши, защото тя ще носи последствията от решенията си.

# 85
Току-що описа втори вид катил. Плюс намек стой си на гъ*а, че мъжът ти да не се окаже катил и с децата.

# 86
Шансове трябва да се дават 1-2. Ние не знаем историята, защото ни е поднесен минимумът. Може да са дадени. Аз не вярвам за две години отчуждение, да не е воден разговор за проблемите в двойката.

# 87
В случая дори той трябва да ѝ даде шанс на нея, понеже тя е изневерила.
Не разбрах дали той знае за аферата на жена си, но, ако не знае, по-добре и да не разбира.

# 88
  • София
Току-що описа втори вид катил. Плюс намек стой си на гъ*а, че мъжът ти да не се окаже катил и с децата.

Преди да обсъдим втория вид, кажи къде е написала нещо, за да го окачествиш като първи вид катил.
Стигне ли се до разрив и напускане, нещата започват да се подчиняват на съвсем други правила на играта. Реакциите са емоционални и много силни, а дори най-хрисимият човек може да стане съвсем различен, ако е в ролята на отхвърления, а мъжете имат и много силно самолюбие, с което са възпитавани, те не могат да приемат жена да ги отхвърли.
Хубаво, хайде да видим, какво прави авторката при варианта "махаме се от катила"? Финансово независима, ок, но може ли да изхранва себе си и децата с тази финансова независимост? Къде ще живее - ще го изгони него от общото жилище или грабва децата и отива на друго място? Колегата-любовник го пиши бегАл, което ще е още едно голямо разочарование за нея ,макар да го знае. Дали ще е по-щастлива с куп финансови, организационни и емоционални последствия, да не говорим за делата за децата? Докога мъжът й ще й се моли, мислиш? Много бързо ще му заговори самолюбието след няколко месеца и вече той ще е преживял ситуацията по-лесно от нея.

# 89
Уффф, тоя твой любовник много ми напомня на братовчед ми. Ерген почти до 40, редовно “бръмчеше” по женени колежки.
Та неговата максима беше, че …за забавление стават, но никога не би се обвързал със жена, която кръшка на мъжа си.
Този човек съвсем открито е поставил граница на вашите взаимоотношения. Дори да се разведеш заради него, това няма да промени отношението му към теб, и изведнъж да прииска да е с теб.Може и хич да не го блазни идеята да гледа 2 деца.

Общи условия

Активация на акаунт