Всичко ми е каша. Трябва да споделя

• 11 770
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Дай шанс на мъжа си. Не изпускай питомното за да гониш дивото.

# 91
Като спреш да дълбаеш любовника, та любовника и проумееш, че игнорирането на партньора и игнорирането на проблема на партньора с теб е катилщина - може и да стане диалог.

# 92
Във форума за пореден мъжът се изкарва най-големия идиот и винаги съветите са авторката (независимо от проблема) да го разкара. (с малки изключения при включването на някои съфорумки)
Как не се взема предвид, че хората се променят и дори и да са сгрешили - пренебрегнали другия, дори изневерили, нещата може да се променят, хората могат да се променят и няма нищо лошо да се даде още един шанс, ако прегрешенията не са фрапиращи като побои, алкохолизъм и подобни...

В случая дори авторката е "кривата". В крайна сметка тя е изневерила на мъжа си. Тук веднага я подкрепяте, че не е тя виновната, а мъжът ѝ, щото видиш ли не ѝ обръщал внимание и я тласнал към другия!

Ще ви питам така: Ако вашият мъж има любовница и каже - "Ти не ми обръщаше достатъчно внимание и затова така стана....", дали ще си речете, че вината е във вас или просто ще го изритате?!?

Отново повтарям съвета си към Елена89 - Щом мъжът ти има желание да се оправите, опитайте. Ако не знае за другия, не му казвай. Предполагам наборът ти е 89......След 10ина години вероятно ще осъзнаеш истински ценните неща в живота. Дано не е късно.....

Ако съм се правила на умряла лисица в леглото 2г, определено бих се замислила дали причината мъжът ми да се търкаля с други, не е в мен. Друг е въпросът, че даже и да остана с тоя мъж(хипотетично обръщам ситуацията, щото така я поставихте), вероятно ще правя секс с него, за да подобря отношенията ни.
Съображенията на мъжа да подобрят отношенията си, не отговарят на нейните. Тя има проблем, той се страхува от разпад. Нейният проблем го е знаел 2г(не вярвам толкова пък да не говорят), но сега решава да оправя нещо.
Съветите да си държи "питомното", защото има дете с проблеми, ми идват доста хард.
Не е голям шансът, но не е и изключено да намери мъж и любовта, даже и с две деца. Има това право. Всички искаме едно и също - и то не е : това ти е съдбата, стой и кютай, щото може и по-лошо да стане.

# 93
  • Great Britain
Във форума за пореден мъжът се изкарва най-големия идиот и винаги съветите са авторката (независимо от проблема) да го разкара. (с малки изключения при включването на някои съфорумки)
Как не се взема предвид, че хората се променят и дори и да са сгрешили - пренебрегнали другия, дори изневерили, нещата може да се променят, хората могат да се променят и няма нищо лошо да се даде още един шанс, ако прегрешенията не са фрапиращи като побои, алкохолизъм и подобни...

В случая дори авторката е "кривата". В крайна сметка тя е изневерила на мъжа си. Тук веднага я подкрепяте, че не е тя виновната, а мъжът ѝ, щото видиш ли не ѝ обръщал внимание и я тласнал към другия!

Ще ви питам така: Ако вашият мъж има любовница и каже - "Ти не ми обръщаше достатъчно внимание и затова така стана....", дали ще си речете, че вината е във вас или просто ще го изритате?!?

Отново повтарям съвета си към Елена89 - Щом мъжът ти има желание да се оправите, опитайте. Ако не знае за другия, не му казвай. Предполагам наборът ти е 89......След 10ина години вероятно ще осъзнаеш истински ценните неща в живота. Дано не е късно.....

Ако съм се правила на умряла лисица в леглото 2г, определено бих се замислила дали причината мъжът ми да се търкаля с други, не е в мен. Друг е въпросът, че даже и да остана с тоя мъж(хипотетично обръщам ситуацията, щото така я поставихте), вероятно ще правя секс с него, за да подобря отношенията ни.
Съображенията на мъжа да подобрят отношенията си, не отговарят на нейните. Тя има проблем, той се страхува от разпад. Нейният проблем го е знаел 2г(не вярвам толкова пък да не говорят), но сега решава да оправя нещо.
Съветите да си държи "питомното", защото има дете с проблеми, ми идват доста хард.
Не е голям шансът, но не е и изключено да намери мъж и любовта, даже и с две деца. Има това право. Всички искаме едно и също - и то не е : това ти е съдбата, стой и кютай, щото може и по-лошо да стане.
На опашка ще са наредени мъже за нея и двете и деца.

# 94
Любовникът разведен, защото жена му му изневерила. Авторката, той към теб не изпитва грам положителна емоция, как да кажа, повдига му се от жени като теб и като бившата му. Махни тия розови очила, колкото и да ги усещаш нужни.

# 95

На опашка ще са наредени мъже за нея и двете и деца.
Той и мъжът и на това разчита само...

# 96
Аз най-много мразя да ме лъжат. Изобщо не мога да съжаля авторката или да изпитам женска солидартност към подобни особи. Кашата сама си я забъркала и сега ще си я ядеш. Като сте имали проблеми и две години нямало секс, що не седна да говориш с мъжа си като човек, а тръгна да си раздаваш д-то. Страшна тъпотия е за мен. Даже и да си се изперпала в брака, ми седни и си кажи, разделете се и тогава ходи, където си искаш. Сега, аз те съветвам да си признаеш всичко на мъжа си и да го освободиш от себе си. На хората, които са ни близки и за които твърдим, че обичаме или сме обичали някога, смятам, дължим поне честност.

# 97
Ма как бе?
Даже аз, само след 6 месеца четене на бгмама разбрах, че мъжа си е катил по подразбиране, пък такива интелигентни жени тук да не са го разбрали...
Не вярвам, праат се нарочно.

# 98
  • София
Така е, има двоен стандарт тук. Ако жената не иска - той е виновен, той не й е задоволил потребностите, той е виновен тя да кръшка. Ако той не иска - пак той е виновен, че не иска, и пак той е виновен, че кръшка. Хайде да се уточним най-после - няма индулгенция за единия пол и всичко да се струпва на другия.  Струва ми се прекалено все мъжете да са виновни.
На мен в някаква степен ми е жал за авторката, защото се е хванала в обичайния капан и сега се чуди как да се измъкне от кашата. Харесва й, че мъжът й сега е готов на всичко и й се моли, изживява и някакво свое леко отмъщение за двете години пренебрежение. В крайна сметка ще остане при него, защото няма къде да отиде или поне не казва да има някакъв избор къде да отиде.

# 99
След две години безсексие и отчуждение не вярвам, че е възможно да се преоткрият и да възобновят сексуалния си живот с дори и минимална страст.

# 100
И дори не предложихме да прати мъжа да си изследва щитовидната жлеза или да му помага повече в домакинството и/или правенето на пари. Joy
За двойния стандарт е вярно.

# 101
  • Пловдив
Лорелада, аз с едно не съм съгласна с теб при възраженията ти срещу двойния стандарт - за намеренията на любовника мъж и любовницата жена, когато казват, че не виждат връзката така. Природно за мъжа е характерно, че може да се кефи на чистия секс, без да хлътва, докато жените се влюбват и искат трайни отношения. Тоест думите на жена любовница може и да означават (поне в една немалка част от случаите): "не искам да съм втората, разведи се и да се съберем", но на мъж в около 99,9% процента от случаите означават, че иска чукане без обвързване и че в някой момент че избега.

По отношение на всичко останало двойният стандарт буди смях, да.

# 102
Като спреш да дълбаеш любовника, та любовника и проумееш, че игнорирането на партньора и игнорирането на проблема на партньора с теб е катилщина - може и да стане диалог.

Авторката е пуснала темата заради любовника. Преди него не е имала никаква идея да се разделя, а сега се чуди дали да развали семейството заради авантюрата, цитирам я. Партньора си го игнорира основно тя, по принцип си много адекватен потребител, в тази тема не разбирам защо не четеш авторката, а се впускаш в измислици.

# 103
Магдена, предположението го изказах само за изчерпателност, инак и аз не вярвам, че е особено вероятна хипотеза. Grinning

# 104
От твърдението, че искала заради любовника да си разваля семейството, ме напушва смях. Мислех, че сме уточнили на първа страница още, че това семейство е заминало още преди любовника. Тула обаче едната натиска да се пази питомното, другите обясняват нещо за мъже в бъдеще време.
Вариантът човек да е преценил, че връзката му не става, и да иска да я прекрати заради самото неставане, въобще не е опция за вас. За мене обаче е, това се опитвам да наблегна, но не успявам да се вместя между махленското аукакможи и средновековното макакбезмъж.

Общи условия

Активация на акаунт