Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 329
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Разбира се. Моят период е от 25 юли, за седем нощувки, двама възрастни + дете. Маритим, защото тази година бяхме именно в Калиакра Маре и там не желая да ходим пак, стаите са тесни. £693 на човек + полетите от и до Гатуик. Трябва да кажа, че за трима ни, във въпросния период само полетите до Варна са над £1000. Sad
All in от рода на Мура и Гергана са под £600 за седем нощувки. Апартамент може би действително е по-скъпо.
Lovelyholidays на мене ми са сравнително бюджетни. Да не казвам, че десет дни на Тенерифе, all in, хотел 4*, + полети, само че април, ни струва колкото в Албена за една седмица лятото.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 22:35 от Elizabeth_

# 226
От много години насам, следващата за пръв път ще пропуснем Албена Sad  Тези цени са много далеч от качеството, което предлагат, далече е, паркирането е ужасно, а плажът не може да компенсира, защото често морето е бурно и с червен флаг. Сигурно ще ми липсва, защото ми е на сърце. Но следващата година ще подходим по-прагматично.

# 227
    Дайте ги тези оферти за немци и румънци да резервираме при тях.

Здравейте, част от хотелите в Албена (Амелия, Славуна, Боряна, Ралица Супериор, мисля, че и Маритим, и Гергана, но не съм 100% сигурна за последните 2), се предлагат от българското представителство на немски туроператори Дертур България. Открих ги случайно в търсене на по-изгодна оферта за почивка в Албена. За края на август 2023г. цена за 7 нощувки  AI в Боряна 770 лв на човек през Дертур , докато на сайта на Албена 1118 лв...

# 228
    • София
    Реших да погледна в един от немските туроператори,които водеха туристи това лято в Албена - flamingotours.de.  Зададох хотел Гергана, период от 3.07 до 9.07,т.е. 6 нощувки, пакетна цена  591 евро на човек.
    Значи е горе-долу същото, но със самолетни билети включени, плюс трансфер от Варна летище до само хотел-:)
    А българите ще дължим и отделна такса паркинг, според зоната, ако сме с кола-:)

Горепосочената от мен цена е само за хотел Гергана, сравнима с това което платих за същия период миналата година, отново с приорити карт, двама възрастни и две деца между 2-11 г., за двойна стая море.
    Държа да подчертая, че моята приорити е от пандемичната 2020, като лоялен, и важи за 5 г., от издаването й, без доплащане и независимо, че са ги спрели от издаване.

# 229
    Разбрах Simple Smile   Всъщност при вас, които резервирате от чужбина, изгодно ви е, когато съчетаете хотела с полета. . Жалко, че офертите на тези чуждестранни агенции не са толкова добри, когато говорим без полет ..
    Иначе има няколко немски агенции, които ги предлагат.
    Ами ние в крайна сметка сме с приорити карта и се спряхме за Калиакра маре по 350 лв нощувка в апартамент ( 2 възрастни+ 2 деца). Миналата година за сравнение бяхме в студио на Ралица супериор за 300 лв ( без приоритети карта).

# 230
    • София
    Ако е към мен - резервирам от София, от сайта на Албена....
    Би трябвало да е най-изгодно.

# 231
    Гледала съм оферти на чужди сайтове. Цените са съпоставими с нашите. Само че стандартът ни е по-нисък.
    Добре е когато някой дава примери с ниски цени, да ги подрепя и с реални оферти. 100 евро - дрън-дрън.

# 232
    Гледала съм оферти на чужди сайтове. Цените са съпоставими с нашите. Само че стандартът ни е по-нисък.
    Добре е когато някой дава примери с ниски цени, да ги подрепя и с реални оферти. 100 евро - дрън-дрън.
    Давай, обори това твърдение първа.

# 233
    Реших да погледна в един от немските туроператори,които водеха туристи това лято в Албена - flamingotours.de.  Зададох хотел Гергана, период от 3.07 до 9.07,т.е. 6 нощувки, пакетна цена  591 евро на човек.
    Значи е горе-долу същото, но със самолетни билети включени, плюс трансфер от Варна летище до само хотел-:)
    А българите ще дължим и отделна такса паркинг, според зоната, ако сме с кола-:)

Горепосочената от мен цена е само за хотел Гергана, сравнима с това което платих за същия период миналата година, отново с приорити карт, двама възрастни и две деца между 2-11 г., за двойна стая море.
    Държа да подчертая, че моята приорити е от пандемичната 2020, като лоялен, и важи за 5 г., от издаването й, без доплащане и независимо, че са ги спрели от издаване.

Не, това е цена без билети. В този сайт за съшия период с включени билети на WizzAir за двама е около 1400евро.

# 234
    • Русе
    В момента коментираме цените с отстъпката за ранни, която е до края на този месец за някои хотели от новото им разделение по групи и цените са високи, а след нова година ще станат явно още по-ужасно високи. Все си мисля, че догодина като си видят чуждестранните резервации и сметнат запълването на легловата база ще пуснат нови оферти и отстъпки, но не съм сигурна да ли ще обхванат и "силния" сезон и дали ще важат за всички хотели.

# 235
    Ето цените при румънските туроператори:

https://bulgaria.directbooking.ro/cautare.aspx?dest=Albena&tr=&c … le=&masa=&pl=&ff=

# 236
    • София
    Дрън-дрън-ярина трябваше да напишеш.
    В Албена ли работи някой, че тооооооолкова навътре го взе..

# 237
    • Русе
    Цените са почти същите като на Албенския сайт.

# 238
    • СИ
    Дрън-дрън-ярина трябваше да напишеш.
    В Албена ли работи някой, че тооооооолкова навътре го взе..

Това не мисля, че е някаква тайна. Има си специални профили, които пускат постове за реклама свързана с Албена. За престой, събития и така нататък. Темата е рекламна и много постове се трият. Сега сме извън сезона и вероятно са в отпуск.

# 239
    • София
    А, вие пък рекламна тема? Тази тема мисля, че не е рекламна, пусната е от Русалката, ако се не лъжа и следва като продължение на останалите теми за Албена, години назад.
    Рекламните теми се различаваха, май....

Но съм съгласен, че тук пишат тролове.

Общи условия

Активация на акаунт