Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 408
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
А-ха да резервирам и да платя на ранните записвания и погледнах условията за анулиране: безплатно анулиране до 14 след плащането на депозита, който е 50%. След тези 14 дни, депозитът не се възстановява. Е, не, благодаря, ще хвърля око на ласт минитите ако междувременно не съм харесала друго място.

# 346
  • sofia
А-ха да резервирам и да платя на ранните записвания и погледнах условията за анулиране: безплатно анулиране до 14 след плащането на депозита, който е 50%. След тези 14 дни, депозитът не се възстановява. Е, не, благодаря, ще хвърля око на ласт минитите ако междувременно не съм харесала друго място.

И аз така . Даже днес се обадих на кол центъра да ми поотвърдят това безумие и за съжаление е вярно. Няма връщане на пари след това.

# 347
И аз исках да се свържа с кол центъра, но не успявам

# 348
  • Русе
Ескалаторът е точно до хотел Орхидея и слиза долу до Оазис. Много е удобен, НО от тази година ще се заплаща по 1 лв в посока.

Ако изобщо работи.
Бяхме  в Орхидея последната седмица на юли 2022. От  7 дни, ескалаторът нагоре работеше 3 или 4 пъти (изобщо не говорим за 3-4дни, ако сутринта работи, то следобед не), а надолу изобщо. Нямам против да плащам по 1 лв, стига да работи.
Само да вметна, че тази година Орхидея и Магнолия нямат безплатни чадъри на плажа.

# 349
От къде черепите тази информация? На сайта пише, че Орхидея ползва плаж Нептун, чадър и шезлонги включени в цената.
Също и за плащането на ескалатори, не намирам инфо
И днес не успях да се свържа с кол центъра

# 350
  • Русе
От къде черепите тази информация? На сайта пише, че Орхидея ползва плаж Нептун, чадър и шезлонги включени в цената.
Също и за плащането на ескалатори, не намирам инфо
И днес не успях да се свържа с кол центъра
The beautiful beach awarded with the Blue Flag eco-label means that you'll be relaxing on
golden fine sand and swimming in the cleanest water on the Black Sea coast. The guests of
Magnolia can use all free beach zones and use their own sunshades, and or rent a movable
sunshade from the hotel at a special price. In the package price there are no sunbeds and
sunshades on the beach of Albena included.  /Красивият плаж, награден с екомаркировката "Син флаг", означава, че ще си почивате на златист фин пясък и плуване в най-чистата вода по Черноморието. Гостите на Магнолия може да използва всички безплатни плажни зони и да използва свои собствени сенници, както и да наеме движима Сенник от хотела на специална цена. В пакетната цена няма шезлонги и чадъри на плажа на Албена./

Като изберете избрана стая в хотела на реда, където е цената има информация,
 какво включва Олл инклузива, но е само на Английски.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 19:40 от Polina238

# 351
  • СИ
... Красивият плаж, награден с екомаркировката "Син флаг", означава, че ще си почивате на златист фин пясък и плуване в най-чистата вода по Черноморието...

Това относно чистата вода е пълна лъжа.

# 352
.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 11:47 от Татко Мецан

# 353
https://albena.bg/bg/magnolia

Зона на плажа - плаж Нептун (чадър и два шезлонга на стая от 3-ти ред, включени в цената)

Резервирах вчера Магнолия и сега специално отидох да видя какво пише в сайта. Най-отдолу.

# 354
  • В.Търново
https://albena.bg/bg/magnolia

Зона на плажа - плаж Нептун (чадър и два шезлонга на стая от 3-ти ред, включени в цената)

Резервирах вчера Магнолия и сега специално отидох да видя какво пише в сайта. Най-отдолу.
Какво пише, пише Къде да си намерите близки обекти и атракции.
За плажа с чадърите не виждам къде го пише.
Намерих го, не е най-отдолу на страницата.
Сега се поразрових. Магнолия ще има шезлонги и чадър на плажа, а Орхидея не.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 09:00 от Русалка_1

# 355
  • Русе
Движима сенник, пфу! Ама трябваше да цитирам, да не се загуби...хората са имали предвид собствен чадър.
Като не знаете английски, няма проблем, никой не е длъжен да знае нищо, ама може ли поне да не пускате ужасни преводи от Гугъл транслейшън, с което четящите темата съвсем се объркват.
Просто исках да бъда полезна на дамата, а относно английския тако Мецане го знам перфектно, но нямах време да превеждам и пиша целия пост така, че действах по бързия начин с превода от Гугъл. Предполагам, че тези които ги е интересувало са разбрали перфектно дори и буквалния превод от нета. Тук сме за да си помагаме и коментираме, а не да се нападаме и обиждаме! Аз поне така смятам!

https://albena.bg/bg/oferti/ranni-zapisvania-otstapka-hoteli-smart-easy

Това ми излиза на мен като отворя ранни записвания. Най-добре звъннете на Кол центъра.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 11:55 от Polina238

# 356
Направих резервация през сайта на Албена. Ние сме семейство с две големи деца и съм отбелязал 4ма възрастни, върнаха ми оферта, която е калкурирано цената за апартамент на ден пример 400 лв. х7 дни. Без да има добавяне за трети възрастен и т. н.
Не мога да се свържа с Албена и не знам това сега реална оферта ли е или не. При вас как е?

# 357
Как така са ви върнали оферта, като правите резервация, тя цената се вижда. Дай линк към офертата.
Аз запазвам направо две стаи.

# 358
  • Русе
Направих резервация през сайта на Албена. Ние сме семейство с две големи деца и съм отбелязал 4ма възрастни, върнаха ми оферта, която е калкурирано цената за апартамент на ден пример 400 лв. х7 дни. Без да има добавяне за трети възрастен и т. н.
Не мога да се свържа с Албена и не знам това сега реална оферта ли е или не. При вас как е?
През сайта ли опитвате да направите резервация?

# 359
Как така са ви върнали оферта, като правите резервация, тя цената се вижда. Дай линк към офертата.
Аз запазвам направо две стаи.
Ами аз не искам две стаи, а едноспален апартамент. Потвърдил съм оферта от сайта и съответно имам имейл с резервация, която трябва да плата до опр дата. Изненадва ме това, че нямам добаване на допълнителна сума за 3ти и четвърти човек, а цената се формира само от бр. дни по определената сума за апартамент. Не знам дали ме разбирате.
Не мога да дам линк, защото вече няма свободни места за съответните дати

Общи условия

Активация на акаунт