Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 740
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Е после като пуснат  priority не мога ли да си я купя и да я използвам ? Говорим ако сега не съм ползвала отстъпката ох Доверие. Защото ми се искаше да използвам късното напускане на хотела.
Много зависи кога ще пуснат в продажба картите. В момента все още има отстъпки за ранни записвания 10-15% в зависимост от хотела + 5% карта Доверие, което според мен е по-добре от колкото после само 10% приорити без ранни. Според мен картите ще ги пуснат, когато минат ранните записвания, но после пък остават 5% за онлайн резервации, което доло горе е същото.

Незнам дали ще може да се използва картата за резервации направени преди закупуването и. Може би ако звъннете в кол центъра ще получите отговор на този въпрос.

# 496
Аз звънях преди време точно с този въпрос за картите. Казаха, че могат да се използват всички предимства на картата, независимо дали резервацията е направена преди или след закупуването ѝ. Единствено не може да се използва отстъпката разбира се, за вече платени резервации.

# 497
  • София
Аз звънях преди време точно с този въпрос за картите. Казаха, че могат да се използват всички предимства на картата, независимо дали резервацията е направена преди или след закупуването ѝ. Единствено не може да се използва отстъпката разбира се, за вече платени резервации.

Как ще стане това на практика? Още при резервацията се изисква да се въведе номера на приорити картата и отчита отстъпката. От колцентъра дават подвеждаща информация, за да си продават картите.

# 498
  • Русе
Е те са казали, че отстъпката от картата няма да се ползва, така че останалите привилегии сигурно ще могат да се ползват. Тя направената предварително резервация ще си излезе в профила, а аз лично допълнително съм се обаждала на Кол центъра за да уточна ранното настаняне и желания етаж и сектор. Влязоха в профила и резервацията и добавиха необходимите промени.

# 499
Е те са казали, че отстъпката от картата няма да се ползва, така че останалите привилегии сигурно ще могат да се ползват. Тя направената предварително резервация ще си излезе в профила, а аз лично допълнително съм се обаждала на Кол центъра за да уточна ранното настаняне и желания етаж и сектор. Влязоха в профила и резервацията и добавиха необходимите промени.

Точно така. Затова специално написах за отстъпката, че няма как да се ползва за вече направена резервация, но останалите привилегии - да.

# 500
  • Ямбол
Здравейте!
Моля за отзиви за хотел Компас!

# 501
  • Русе
Здравейте!
Моля за отзиви за хотел Компас!
Никобюджетен хотел, в който по време на пандемиата бяха настанени украинци. Незная миналото лято дали е отварял, така че даже и някой да е отсядал там мнението му няма да е актуално.

# 502
Миналото лято резервирах Компас, но ни настаниха в Орхидея.

# 503
  • Русе
Миналото лято резервирах Компас, но ни настаниха в Орхидея.
Май и този сезон ще е така ще ги местят или в Орхидея или в Магнолия.

# 504
# 505
В Гърция за да вземете чадър,трябва да консумирате нещо от заведението,което стопанисва плажа. Най-евтиното е бутилка минерална вода от €2. Но нали така или иначе,обикновено човек си купува когато е на плажа я кафе,я хамбургер. Така че на практика чадърите и шезлонгите в Гърция излизат безплатно. Но нашите бизнесмени не щат да следват тази практика...

# 506
  • Русе
Сега видях, че са пуснали картите в продажба.

# 507
130 лв?? Преди не беше ли по- евтина

# 508
  • Русе
130 лв?? Преди не беше ли по- евтина
Нещо зо 80 лева ми се върти в главата че беше.

# 509
  • у нас
Платих и втората част от резервацията. Сега остава да сме живи и здрави и следя отзивите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт