🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 385
  • 942
  •   1
Отговори
# 45
Владо Николов си беше баш участник ако не се лъжа, а не гост звезда като например Владо Каролев (мир на праха му). Ако не бяха клубните му ангажименти към Левски съм почти обедна че щеше повече време да стой вътре и да бъде на евентуален финал.

# 46
  • SF
Владо Николов, Караньотов са редовни участници, но се отказват по договор.

# 47
  • при късмета
Благодаря за темата! Дано обсъждаме повече положителни неща. Да речем, че не очаквам по-добър сезон от 3 и 2, но при всички случаи да подобрят последните 2. Това е наложително, ако изобщо ще продължава формата, иначе са загубени
Ще се радвам на старите участници, все още се надявам и други да влязат. Не вярвам обаче, че някой от тях ще спечели, мисля, че ще е неизвестен. Стоичков изобщо не ми е симпатичен, за мен винаги е бил олицетворение на излагация. Добре, че ще е само гост, дано само е за по-малко от предишните. Че и Каролев уж беше гост, пък доста се задържа.
А Владо Николов си беше редовен участник.
Ще изпусна началото, че уикендите ни няма, но ще гледам в неделя.

# 48
Благодаря за темата! Надявам се на един интересен и завладяващ сезон, но след последния сезон вече винаги ще имам едно наум. От Годеч съм -  много неща знам за шоуто  и как заблуждават зрителите...

# 49
  • Вестерос
Тъй ли, я кажи. Само пусна мухата, не се прави така.

# 50
Благодаря за темата! Надявам се на един интересен и завладяващ сезон, но след последния сезон вече винаги ще имам едно наум. От Годеч съм -  много неща знам за шоуто  и как заблуждават зрителите...
Ще очакваме да споделиш повече в детайли.

# 51
  • SF
Това е телевизионно предаване. Естествено, че има неща за пред камера, и такива, които ще останат скрити от зрителя след монтиране, изрязване на ненужното, но по преценка не наша, а на сценаристите. Никой няма да ги остави да умират от глад, от студ, от болести. Не е истинска ферма, с истински фермери, а снимачен декор, из който освен участниците, на терен са и хората от екипа - оператори, осветители, озвучители, редактори и режисьори, които, ядат, пият кафета, води, говорят по телефони и т.н.
Ако двама си шушукат насаме, не са баш насаме. Simple Smile

# 52
Да върнат играта с чушлетата предпочитам аз Grinning

# 53
Да върнат играта с чушлетата предпочитам аз Grinning
О да, скоро бях ги гледала всичките в Ютуб. Е голям смях беше Joy

# 54
Умря ми желанието за гледане като разбрах, че
Скрит текст:
Чавдар от предния сезон
ще участва. Не е супер тайна, има го в промото.

# 55
  • София
Аз съм последният човек, който може да се нарече фен на Христо Стоичков, но в случая - малко се радвам, че той ще участва.

Участниците в предишните сезони ще се имат малко нещо за звезди и може да се очаква, че ще се надуват пред новобранците. Обаче при положение, че Христо Стоичков е вътре - няма как да се правят на голяма работа, защото няма кой да е по-голяма работа от него там. Simple Smile Ще ги засенчи всичките.

# 56
  • при късмета
Аз не разбрах само това ли са старите участници или има още, а не са обявени. От сегашните не мисля, че някой ще се прави на голямата работа, поне от мъжете. Виж Веселка и Ванчето може и да се изживеят като някакви звезди. Дидо вече сме го виждали, не се държи така. Гуспата според мен и той няма такива наклонности, да не говорим за Яни, него едва го снимаха като победител.
Скрит текст:
Продължавам да се надявам, че Финци и Гечо ще влязат. Това са ми едни от любимците от всички сезони
Спортистите които влизаха до сега, много добре ги бяха подбрали и Владо Николов и Данчо Йовчев са толкова земни хора (нищо, че единия беше гост, другия редовен участник, сравнявам ги като известност). Стоичков им е абсолютен контраст, за какво им беше да сменят нещо работещо?

# 57
  • София
Ще има още стари, написани са в темата за спойлерите. Няма да ти издавам дали тези, които си написала, че искаш да участват, ще.

Аз се надявам Стоичков да си е променил речника, да е понамалил псувните и да го видим в достолепна светлина. Дрехите му изглеждат качествени.

За чушките не знам дали пак ще има, защото после стигаха до болница, не е шега работа. То в един момент им изтръпва всичко и не усещат, но всъщност тялото се отравя. Бяха им правили промивки, ако помня правилно.

# 58
  • при късмета
Това с чушките никак не е безопасно. Но пък беше забавно де, като гледаш отстрани.
Аз искам да се върне седмицата на разменените мъжки и женски задачи. Много беше смешно, особено в 2 и 3 със сълзи съм се смяла

# 59
  • Вестерос
Mako, 12 щели да са старите, аз пък ще ти кажа, че ще си доволна.

Общи условия

Активация на акаунт