🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 740
  • 942
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нямам против възрастни участници,но се питам какво точно прави там въпросната докторка?Хем на възраст,хем в недобра физическа форма,хем е градска жена,хем има работни ангажименти,които се чудя кой е поел вместо нея и какво мислят момичетата,които се следят при нея..

Нищо против жената,разбира се. Явно е голям човек  и професионалист,но не мисля,че мястото й е във Фермата.
Точно във Фермата социалната игра е много важна, а на нея явно и се отдава.
Лекарите също имат право да отпуснат парата, да сменят обстановката и да се забавляват, на 56 години не е престаряла. На визитката сама каза, че обича да се забавлява, да се предизвика, да пробва нови неща. Относно пациентите, със сигурност е знаела известно време преди да почне да се снима сезона, че ще отсъства и предполагам, че е предупредила.

# 256
  • earth
Като вкарват такива хора в недобро физическо състояние (не казвам възрастни, защото предното не следва от второто), после се почва: "Не е достойно да го/я викаш на дуел," "Тя/той е майката/бащата на фермата, как посмя да я/го пипнеш?!"

Защо обикновени хора да не могат да се поддържат в нормално тегло и добро физическо състояние? Не отнема много време. Не са нужни срества. Лекарите трябва да дават пример в това отношение.

# 257
Никой не споменава , че Гуспата е от екипа на предаването. Нито в статия, нито във визитка, той е просто един участник във първи сезон. Майтап.
Много обичам когато Иван и Андрей създават паралелна вселена, в която се крие, че ромите са роми, тормозът не е тормоз, а просто предизвикателство...От висотата на кинтите и Теслите, може и да им изглежда, че ни баламосват успешно 😁
В този ред на мисли, хич не ми се вярва, че лекарката е влезнала за купона и за преживяното,  любопитно ми е защо.
Такива нелогични участници, като спуснати с парашут, не ми допадат, предполагам,  че бая пари ще пропусне ,докато е вътре.
Да е в топ физическа форма за възрастта си, бих разбрала, а тя не изглежда в такава.Не ми скачайте, на всяка възраст човек може да е в добра форма, докторката не е.
Ще видим какво ще излезе, все си мисля, че такова нелогично събитие, е всъщност добре планирана реклама.

# 258
  • Варна
Като вкарват такива хора в недобро физическо състояние (не казвам възрастни, защото предното не следва от второто), после се почва: "Не е достойно да го/я викаш на дуел," "Тя/той е майката/бащата на фермата, как посмя да я/го пипнеш?!"
Коцето беше млад и в добро състояние, пък го пазеха от дуели. Не било достойно...

Защо обикновени хора да не могат да се поддържат в нормално тегло и добро физическо състояние? Не отнема много време. Не са нужни средства. Лекарите трябва да дават пример в това отношение.
Има хора, които не отдават значение на това, било от мързел, било от липса на желание. Някои просто са с разни заболявания и заради това не са в добро състояние.

# 259
  • Sunshine state
Хайде сега, че какво й е пък на теглото на лекарката?! То бива,  бива, сма съвсем сте си изкривили представите. Вашите родители да не са манекени?

# 260
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Родителите ни няма да се запишат в предаване с физически елементи и дуели,които да водят срещу 20-30 годишни в разцвета на години и силите им.
Ясно е,че Др Панова е пътник в дуелите.И не е само до теглото(дебела си е жената сега) ,но и до възраст.Не го прави за пари,не го прави за слава,освен да й е толкова скучен живота,че да се чуди как да си го буустне с нови емоции. Това за мен е причината.Ок,но можеше да измисли нещо по-подходящо. Да си намери любовник примерно..

Тъй като си много любопитна,иначе не бих ти отговорила,майка ми е с крака като солети.Дори няма целулит.

# 261
  • Варна

Добре, че има хора, които не плащат данък обществено мнение.

# 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво общо има плащане на данък обществено мнение с дискусията доколко един участник е подготвен за формата от чисто физическа гледна точка?

# 263
Има общо защото Фермата не е само дуели, а делите не са само силови.
Нека да има нормални хора над 50 - те.
Адмирирам.
И какво, ако е така. Предполага се, че са влезли обикновени хора, които нито имат възможности, нито пък суета да се стремят да младеят за възрастта си. Работещи хора, далеч от прожекторите, да не говорим от филтрите на приложенията. Достатъчно ни се набива в очите изкуствената "красота".
И подкрепям мнението на Тарти с две ръце.
Тези, които гледаме по социалните мрежи жени над 50 години, повечето са на ХТЗ, и ежеседмични процедури за да не изглеждат на възрастта си.
Има такива, които не правят нищо но младеят, но те са много малко.

# 264
  • earth
Вашите родители да не са манекени?
На това му се казва straw man argument.
Майка ми, която е колежка на докторката и е заемала подобна позиция, е доста по-възрастна от нея, но е с нормално тегло. Няма нужда човек да е в едната или другата крайност.

# 265
  • Варна
Какво общо има плащане на данък обществено мнение с дискусията доколко един участник е подготвен за формата от чисто физическа гледна точка?
Не всеки влиза за да победи във формата или в дуелите. Щом е избран да участва, значи са преценили, че ще е полезен.

# 266
  • earth
Сега труизми ли ще коментираме?

# 267
Чакайте бе хора, не сте я видели лекарката още на дуел и направихте заключения. Той и хамериканеца беше напомпал мускулите миналия сезон, ама който не го хвана, той не го би. Пък и фермата не е само битки. На мен ми харесва разнообразието от възрасти. Като ви чета и все едно, като е на 56 да ляга и да чака да мре. Преценила е, че може. Те пък страшно издържливи 20-30 годишните, няма що. От диети едва седят прави. Всеки щом е вътре има шанс.

# 268
  • Буркина Фасо
предаването малко се изроди спрямо първите сезони и замисъл на Фермата.
хора, които могат да строят, да режат/цепят дърва, да гледат животни обикновено са по-възрастни
и с нормално тегло. напомпаните мускули в повечето случаи нямат шанс. а пък за тунингованите кифли ...
да не говорим. за да стане малко по-интересно водещите вкарваха всякакви хора, които очевидно нямат
шанс за победители, но пък са удобна "плячка" за отпадане при дуелите и пробутване на някой до финала.

# 269
  • София
Неуместен беше коментарът за любовника. Всеки може да прави, каквото си поиска, пък щом са я одобрили защо да не се пробва, едва ли ще има втори шанс да мине през такова приключение.

Общи условия

Активация на акаунт