🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 444
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Ми то ясно, че не са виртуозни готвачи и единствената цел на присъствието им в Черешката, е реклама на нещо. В случая - новото им предаване.

# 406
Годеницата на Ненчо каза, че работела с хора - какво работи?

# 407
"Търговски консултант в една от най-големите автомобилни фирми у нас" - не знам коя. Май е BMW.

# 408
  • София
Така като ги гледах, май по принцип той готви 🤣.

# 409
Прилично мина снощната вечеря. Мария пак се правеше на интересна и показа злобата си.

Годеницата ми се вижда леко безлична. Ако работи за BMW,  е интересно чия дъщеря е. Там си подбират кадрите.

Дано вечерта с Кито да е по-весела

# 410
Кито сигурно съм го видяла преди 2 или 3 години в мола, беше с точно такива къси гащи, с каквито е сега 🙄 сигурно не са точно същите, ама изглеждаха така. Тениската можеше да не е толкова лекьосяна, нищо че ще готви с нея.

# 411
  • Пловдив
Задачата на Манчо е да имат помагачи или...? Не гледах в нач.на седмицата.

# 412
Какви са тези казани Grinning тенджера хумус, тенджера таратор...

# 413
Този Китодар ми е противен.

# 414
  • София
Детенцето много сладко.

# 415
Противна ми е тази седмица с тези участници. Не разбрах днес месо ще има ли?

# 416
Сега пък всички наши продажни тв ще дават седмица поне неща за кралицата. А това, че наши хора тънат в кал и без домове няма значение. Не е по темата знам, нека ме изтрият но се ядосах, на 96 дай Боже всекиму да си отиде и то като кралица Елизабет не като нашите възрастни хора.

# 417
  • Sofia
Противна ми е тази седмица с тези участници. ...
На мен не толкова, колкото предишната.  Ама ужасно  не ми харесва тенденцията, която се заформя, като имаме предвид тези две седмици. Би било мноооооого жалко за Черешката.

# 418
По добре е от предната седмица от която почти  нищо не гледах заради участниците.

Прекъснаха заради кралицата мир на праха й.

# 419
  • Sofia
По добре е от предната седмица от която почти  нищо не гледах заради участниците.

Прекъснаха заради кралицата мир на праха й.
Мир на душата на кралицата, ама извънредните включвания на Нова са ми супер неадекватни. Какво му е изнвънредното на това...

Общи условия

Активация на акаунт