🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Не понасям Китодар.

# 481
  • София
Този Нойзи много ми е тип фикус, интелектуално отсъства. Не разбрах защо кеси там.
Е, ти па нищо не каза! 😆 Че той това работи - интелектуалец-пенкилер.
Не гледах, ама ще инспектирам после чистотата в куФнята на Марчето. 😁
Да си интелектуалец не означава да си тесен специалист, а именно да си подготвен/компетентен в много области. Баш да си пенкилер, макар това английско словосъчетание в България да ползваме не в истинския му смисъл. Wink

# 482
Едно време определението за качествен човек беше "всестранно развита личност" и това се вееше и в разни лозунги. Само че, хората в един момент разбраха, че човек, който разбира от всичко, всъщност не разбира от нищо! Така мисля и аз.

# 483
Мене са ме наричали "всестранно развита личност" но са ме наричали и "пенкилер" - второто съм наясно какво е от романа " Хайка за Вълци" и по-конкретно от историята на Иван Шибилев " пенкилера". Честно казано не се противя, за мен си е все едно.

# 484
  • София
Едно време определението за качествен човек беше "всестранно развита личност" и това се вееше и в разни лозунги. Само че, хората в един момент разбраха, че човек, който разбира от всичко, всъщност не разбира от нищо! Така мисля и аз.
Принципно може и да е вярно, но конкретно за Нойзи, това в никакъв случай не се отнася!

# 485
Е, тогава за него се отнася, че "никой не може да бъде харесван от всички" (колкото и от каквото и да разбира).

# 486
  • София
Е, тогава за него се отнася, че "никой не може да бъде харесван от всички" (колкото и от каквото и да разбира).
И не е задължително! Но нехаресването не означава да отричаме качествата на когото и да било! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
Сега, ако искаш да го призная, няма начин. Не го харесвам и толкова. Само начина, по който си поднася информацията, ми е достатъчен. Излъчва превъзходство и пренебрежение. Повече време няма да му отделя. Всеки е в правото си да харесва когото си е решил, но не е нужно да изисква признание към него и от другите, защото той го смята за специален.

# 488
  • София
Сега, ако искаш да го призная, няма начин. Не го харесвам и толкова. Само начина, по който си поднася информацията, ми е достатъчен. Излъчва превъзходство и пренебрежение. Повече време няма да му отделя. Всеки е в правото си да харесва когото си е решил, но не е нужно да изисква признание към него и от другите, защото той го смята за специален.
Дори през ум не ми е минало!!! Flushed
Само казвам, че изобщо не са за подценяване нито интелекта му, нито знанията! А за това дали го харесват или не е напълно лична работа на всеки!

# 489
Оф, чак сега открих темата!

# 490
  • Sofia
Оф, чак сега открих темата!
Ха, здрасти! Simple Smile  Събрахме се както се вика...

# 491
Вечерта на Мария мина прилично. Все пак криво-ляво успя да сготви.

Нойзи ми е мега-противен. Нарочно използва заучени фрази, за да шашка околните. Ако човек се заслуша в дрънканиците му, разбира че нивото му е много по-ниско от това на хора, използващи професионални термини. Трогателно е да видим благоверната му как се възхищава на всеки „бисер“ от неговата уста.

# 492
Как явно си пролича , че Мария не му влиза в тона на " мъдростта " Wink скучно му било. Все едно си в взел детегледачка да го забавлява

# 493
Следващата седмица ще гледам Дарина Такова и Левон Хампарцумян, другите, ако имам време.

# 494
  • earth
Откъде го е изкопала Мария този? Е баси, и поведение и външност. Кокво му има на лактите и на кожата? А кльощав и татуиран колко е гадно!

Общи условия

Активация на акаунт