🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Вчера не съм гледала, ама се учудвам, че толкова хора се дразнят на Нойзи. Като бях по-малка помня, че пишеше за разни списания и не ми е направил лошо впечатление, даже напротив. Но мога и да го бъркам с някой друг де.

# 496
Ми дразним се! Стоеше и демонстрираше величието и превъзходството си. И трябваше да го съжалим колко му е скучно. Само дето не трона с краче: *едва ги търпя тия хора*
За първи път го видях в тв студио, коментираше избори.
После коментира мачове. И за любовта и чувствата знае всичко. Всичколог.
А е превъзходен да ползва цитати като негови мисли.
Ама щом се обичат младите го изтърпяваме, но с усилия.
Крайно неприятен ми е и на мен.
За Мимето нищо няма да кажа.

# 497
С интерес очаквам вечерята на Левон Хампарцумян. От предишното му участие си спомням една внушителна кухня със страхотни уреди, в която той се справяше много добре. Готви някакви скариди. Изненадата му беше обща снимка на компанията, която разпечата веднага на принтер. Беше отдавна, някъде съвсем първите сезони.

# 498
Верерята снощи беше много скучна.
За мен, Мария и Нойзи, не са един за друг.Не знам кой е влюбения в тази двойка, но ми изглеждат неподходящи двамата, не са на едно и също ниво.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 09:33 от monii

# 499
  • София
В програмата за другата седмица е обявен "С река на сърцето", сигурно Черешката ще продължи в зимната пауза.

# 500
  • Sofia
Вчера не съм гледала, ама се учудвам, че толкова хора се дразнят на Нойзи. .. помня, че пишеше за разни списания и не ми е направил лошо впечатление, даже напротив. .
To едно е писане, друго е присъствието му.  На мен като изваден от гората ми мязаше.

# 501
С интерес очаквам вечерята на Левон Хампарцумян. От предишното му участие си спомням една внушителна кухня със страхотни уреди, в която той се справяше много добре. Готви някакви скариди. Изненадата му беше обща снимка на компанията, която разпечата веднага на принтер. Беше отдавна, някъде съвсем първите сезони.

И аз много се впечатлих от тогавашното му участие. Започнах да си меля подправките в кафемелачка, като него.
По принцип химиците са добри готвачи, но той готви маниашки. Надявам се да сготви нещо екзотично и скъпо. Дано не реши да се прави на народен човек, заради кризата.

# 502
Хампарцумян готвеше с мерак, разказваше, че разпуска, гледайки кулинарни предавания. Спомням си, че ме впечатли, че си поръчва подправки от чужбина- значи доста отдавна е било, защото това тогава беше екзотика. В групата в неговата седмица беше Део и му каза: "Г-н Хампарцумян, чувствайте се като у дома си" 😆, когато вечеряха в апартамента на Део (и Лора).

Дарина Такова пак ли ще блокира сайта на Йоланта Делибозова...

# 503
  • София
Дарина Такова пак ли ще блокира сайта на Йоланта Делибозова...
Това не го разбрах, как го е блокирала?

# 504
  • earth
Не го бях чувал този Нойзи. Отблъскващ тип.

# 505
Левон и той е един фръцльо... И той гледа на другите от висотата на своето превъзходство с огромна доза снизхождение, граничещо с презрение. Помня първото му готвене, ще го видим и сега.

# 506
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И на мен ми стана интересно, защо Дарина Такова ще блокира сайта на Йоли?

# 507
В смисъл че всички рецепти си е взела от блога на йоли

# 508
Имам спомен, че беше обсъдила менюто с Йоли и ѝ направи голяма реклама. Двете са близки.

# 509
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това са стари епизоди,нали?
Гледах тази седмица моменти и сякаш не ги помня.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт