🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Не са стари нови са от новия сезон.

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Някой беше споменал,че новия сезон е само с участниците на ИВ..
Ех,изтървала съм и имам да наваксвам сега.

Победител тази седмица: Ненчо Балабанов

# 512
  • Sofia
Ей сега пак гледах програмата на Нова, та най-итересното е кога ще е черешката.

Някой беше споменал,че новия сезон е само с участниците на ИВ..  
Само една седмица бяха участници на ИВ - тази преди старта на игрите.
Миналата седмица пък беше  пак нов с частието на водещите на новото предаване, което стартира утре.
И  пак нов сезон (така видях аз след края на петъчното предаване) следващата седмица, ама кога никак не е ясно.

# 513
  • софия
За първи път не мога да догледам епизод.....този нойзи ли е, какъв е.....чак през екрана ми открадна енергията......ужасна вечер

# 514
Дарина Такова пак ли ще блокира сайта на Йоланта Делибозова...
Това не го разбрах, как го е блокирала?

По време на участието си каза, че рецептите ѝ са на Йоланта Делибозова, което явно породи голям интерес към сайта ѝ. Потребители тук споделиха, че не могат да влязат в сайта на Йоли, докато тече предаването.

Наскоро повтаряха епизод с дъщерята Мила и тя също каза, че прави нещо от рецептите на Йоли.

В този смисъл очаквам пак да се спомене.

# 515
Йоли преди всичко е музикант, на виолончело, мисля свири. Работила е в оркестрите на някои наши опери, та не виждам нищо странно да се познават с Дарина и с Мила, а защо да не ѝ правят и реклама.
Харесвам Дарина.

# 516
Йоли има прекрасни рецепти!

# 517
Мила готви неща на Йоли, вкл. десерта.

# 518
Йоли има и предаване по 24kitchen. Може би причина да не може да участва директно в Черешката. Няма лошо, че се познават, гостите (и зрителите) остават доволни от сготвеното 😉.
Но все пак участието е на Дарина, а тя се гордееше с някакви сертификати, които има от (кулинарни ако не се лъжа) курсове. Манчев я подбъзикваше в тази връзка, че го минава по брой.

# 519
  • Sunshine state
Ами то и участници от Хелс китчън са учадтвали, които са си готвачи, та по тази логика явно няма да е. Аз лично харесвам участници, които могат да готвят, поне показват умения. Левон не ми е любимец - надут и арогантен.

# 520
Хелс китчън е в същата телевизия като Черешката, та е реклама на лица от Нова.

# 521
  • Sunshine state
И така да е, все пак са гптвачи ми е мисълта.

# 522
В Черешката имаше и седмица на готвачите - Шишков, Петров, Ути, Лора и Стоян, последния не си спомням кой беше, няма ограничения.

# 523
Предпочитам да готвят хора, които имат отношение към храната и аз да мога да науча нещо от тях, а не хора, който готвят с мама или някой друг и са там само да си направят реклама!

# 524
Тази седмица ще има ли черешка?

Общи условия

Активация на акаунт