🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 394
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Според програмата на НОВА-не.

# 526
Йоли има и предаване по 24kitchen. Може би причина да не може да участва директно в Черешката. Няма лошо, че се познават, гостите (и зрителите) остават доволни от сготвеното 😉.
Но все пак участието е на Дарина, а тя се гордееше с някакви сертификати, които има от (кулинарни ако не се лъжа) курсове. Манчев я подбъзикваше в тази връзка, че го минава по брой.
От няколко години Йоли живее и работи в Германия, предаванията са снимани преди това

# 527
  • Sofia
Предпочитам да готвят хора, които имат отношение към храната...
И аз.  И не ми харесва да готви някой друг, a не участникът.  До сега не са ме светнали на нещо участващите.

# 528
Предпочитам да готвят хора, които имат отношение към храната...
И аз.  И не ми харесва да готви някой друг, a не участникът.  До сега не са ме светнали на нещо участващите.
Ех, Моренка, ми ти си кулинарен виртуоз....тия посредствени в готвенето участници на какво ли могат да те научат!

# 529
  • Sofia
Благодаря, Мими! Simple Smile
 Аз имам (винаги ще имам, кулинарията не стои на едно място я Simple Smile )много да уча, но не е това предаването просто.

# 530
Искам да отделят и повече внимание на подредбата на масата - искам да черпя идеи...

# 531
Искам да отделят и повече внимание на подредбата на масата - искам да черпя идеи...
Да, и аз така! Преди даваха по отблизо плейтването на чиниите, сега съвсем го окепазиха....прилича ми повече на БИГ Брадър!

# 532
  • Sofia
Заповядай - https://www.bg-mamma.com/?topic=1434051

# 533
  • София
Вчера не съм гледала, ама се учудвам, че толкова хора се дразнят на Нойзи. Като бях по-малка помня, че пишеше за разни списания и не ми е направил лошо впечатление, даже напротив. Но мога и да го бъркам с някой друг де.
Не, не го бъркаш Stuck Out Tongue Winking Eye Беше гл. редактор на Егоист и после на мъжките списания.
Нойзи всъщност е голям интелект, а това че някои нямат впечатление от предаванията, които прави и не са чели материалите му, говори повече за тях, отколкото за него!  Явно Рачков им се вижда супер интелект, след като критикуват избора на Мария. Аз смятам, че двамата са страхотна двойка и тя най-после се отърва от свръх егото на Рачков.

# 534
Нойзи всъщност е голям интелект, а това че някои нямат впечатление от предаванията, които прави и не са чели материалите му, говори повече за тях, отколкото за него! 
Е, хайде сега, ще се обиждаме "интелигентно"... Много пошъл опит, честно да ти кажа! Сега като кажа, че и Вазов не харесвам, сигурно ще ме анатемосаш.
Изобщо, заради материалите на някого, трябва да го харесвам като човек ли?

# 535
  • София
Нойзи всъщност е голям интелект, а това че някои нямат впечатление от предаванията, които прави и не са чели материалите му, говори повече за тях, отколкото за него! 
Е, хайде сега, ще се обиждаме "интелигентно"... Много пошъл опит, честно да ти кажа! Сега като кажа, че и Вазов не харесвам, сигурно ще ме анатемосаш.
Изобщо, заради материалите на някого, трябва да го харесвам като човек ли?
Триста пъти да повторя, че всеки може да харесва, когото си иска, ти пак няма да го разбереш, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък щом не харесваш Вазов, то Нойзи няма никакъв шанс пред теб... Hug

# 536
Ми по какъв повод са тия хапливи вметки в темата тогава? Не ми отговаряй, всъщност не питам, защото не ме интересува отговорът. Но изводи и аз си направих.

# 537
  • София
Не е задължително да харесваш някого, за да оцениш качествата му! Ако ги познаваш, разбира се... това имах предвид във всичките си постове!

# 538
Защо рекламираха новата седмица с участниците като по програма си върви друго.
Ядосах се. 
Гледахте ли старта на звездите в нас ,където Ненчо го рекламираше в черешката. 
Аз го изпуснах после четох че имало гафове.
Няма нови лица в журито.

# 539
  • Sofia
Не е мястото за "Звездите в нас"... ама на мен ми омръзва все едни и същи лица да гледам във всички предавания.
Скрит текст:
И останах много разочарована от избора на журито.  Нередно ми изглежда да има отбор имитиращ човек от журито. И няма против Софи Маринова, ама простее ми.

Общи условия

Активация на акаунт