🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 348
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Андрей много ми хареса. И в игрите и тук. Направи си неговата храна, различна,специфична и интересна за мен.Повече няма да гледам заради жените на масата. Дано го оценят честно, ама се съмнявам.

# 91
Гледам, гледам и всеки момент очаквам от някъде, да изскочат аргонавтите и да обръснат руното на Мани 😂

# 92
Тези имат много ниска обща култура - кой не знае сельодка под шуба и мантъ, както се казва в Турция. Яде се с кисело мляко и разтопено масло с червен пипер отгоре, има го във всеки турски ресторант...

# 93
Андрей не ми беше най-симпатичният играч, но вечерята му ми харесва. Кухнята му е чиста, продуктите хубави, не се проявява като скръндза, готви интересни непознати ястия. Не знам защо така реагират на салатата, за мен сельодката е много вкусна риба. Предполагам, че и салатата би ми харесала. По-странно ми е основното ястие - мантъ. Не мога да си представя, че варена свинска кайма ще е вкусна. Не видях сложиха ли подправки.

# 94
  • София
По-странно ми е основното ястие - мантъ. Не мога да си представя, че варена свинска кайма ще е вкусна. Не видях сложиха ли подправки.
Вкусно си е, даже много. Аз се радвам, че домашните ядат всякакви варианти на тесто с кайма.

# 95
Каймата беше омесена с подправки и лук, струва ми се.
Паулина много ме дразни! Манка просто е глупава и смешна. Луксозна била... Хяхя😆
Обичам сельодка. Една година дори правихме у дома, изяде се за нула време.
Божке, какви кретени! Единици дават, тоя помияр от вчера и онази, дето е от нация, която яде кучета, ама тя с претенции до Бога... 🤮

# 96
Адекватни оценки от Красима и Паулина. Неделчо и Манка не заслужават коментар. Андрей се беше постарал и заслужаваше доста по-висока оценка.

# 97
  • София
Тези двамката, не, че ми бяха високо в очите, но с тези оценки съвсем ми паднаха.

# 98
Вчера познах, че Неделчо ще дава ниски оценки, но чак единица не очаквах, особено като видях как омете всичко.

# 99
И снощи писах и сега пак ще кажа, мърляви хора и седмица ще е . Мърляви в смисъл готвене, претенции, оценки. Държание на невъзпитани но с претенции и желание да са известни. Тази с косищата, циците, устните няма да коментирам, няма смисъл. Тези риалити от рода на Игри на волята и т.н са глупави но пък даващи пари на създателите им, водещи и един печелещ участник но на другите доста време им поддържат тв то мечтите да са всеизвестни.

# 100
Та кой казваше , че харесва НИделчо😃

# 101
  • Sofia
И аз спирам да гледам след тази вечер (оценките на "коалицията" преляха чашата на търпението ми), да не бяха го снимали тазседмичното предаване... много изсмукано ми изглежда да съберат само участници от ИВ, елементарно...
По-добре да си чета книгата.

# 102
  • София
Красима показа, че не е злобна, с отворено, сърце отиде на вечерята. В предаването се караха с Андрей, той ѝ след това пускаше неприятни сторита за нея. Въпреки че не съвсем всичко ѝ беше по вкуса, оцени, че им е предложил различна храна.

Андрей се справи добре, но липсваха зеленчуци и алкохол. Твърде тежка дойде вечерята дори и за студено време.

# 103
  • Пловдив
Голяма подигравка с труда на Андрей. Мани и Неделчо са най-елементарните хора, участвали в това предаване. Накрая, естествено, те ще имат най-много точки.

Дано Манчев реши да санкционира подобно гласуване и еднолично да определи победителя.

Редактирам се само да кажа, че е недопустимо руска вечер без водка 😂

# 104
Малко е странно като имаш веднъж селëдка под шубой, защо после имаш и друго ястие пак с риба... сëмга?  Като имаш майонеза в салатата (селëдка под шубой), защо правиш още нещо с майонеза, в случая ... варените яйца?
А въпросната "Сгушонка", всъщност е "Сгущьонка" или както се пише "сгущëнка" (има я в Микс Маркет и Берëзка). Всъщност това си е "Дулсе де лече", което е много популярно в цяла Латинска Америка и Испания. Разбира се, под името Dulce de leche, а в Португалия и Бразилия е Doce de leite, аз го ям постоянно, защото е супер мега вкусно, само дето калорийките са в повече. Във Фантастико и VMV има дулсе де лече с с френското име и същия вкус. Който иска да отслабва, да не яде това Grinning
Това, дето Андрей каза, че в Казахстан заплатите са по-ниски от тукашните... нека уточни, че и цените са доста по-ниски. Само един път бях там (в Алмати) и всичко е супер евтино. Нисък стандарт, но и ниски заплати.

Общи условия

Активация на акаунт