🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Ми то само руното на Мани се вежда като покажат масата, друго не забелязах аз... 😆

# 76
  • София
На мен Неделчо ми се стори настинал, подсмърчаше. Дано не ги е разболял гостите. Надявам се като облизваше лъжиците, после да не ги е използвал за готвенето. И какъв беше този ресторант, мръсна кухня и явно е било студено.

# 77
Неделчо в София ли живее? Бях с впечатление, че е в Несебър, а каза че ще готви в Панчарево, защото прави ремонт.

# 78
  • София
От тази група не познавам никого. / много съм зле Joy/. Не ми се нравят, но ще включа чувството си за хумор на макс и ще глудам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • София
Неделчо в София ли живее? Бях с впечатление, че е в Несебър, а каза че ще готви в Панчарево, защото прави ремонт.
Каза, че отскоро е в София и е в нова квартира, нямал и кухня.

# 80
  • София
Изгледах го, направо гнусно готви.Подшмръкна, избърса си носа с ръка и продължи да чупи бисквитите. За двете лъжички  лютеница, обрани от дъното на буркана, в гулаша нямам думи.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 19:53 от Тайна

# 81
Не гледам формати като това предаване, в което са били участници и съответно не познавам нито един от участниците. Въпросната Мани е пълничка, да се чуди човек от какво, като уж нищо не яде.

# 82
  • Sofia
Доста тежки ястия.

# 83
  • София
Тъкмо си мислех, че ще минем без лигавата жена на Андрей. Не познах.

# 84
  • През девет планини в десета...
С вряла вода ли заля Андрей накълцания лук, ако е така това някакъв кулинарен трик ли е

# 85
  • София
Андрей се старае поне. Работи с качествени продукти.И засега се справя добре. Сельодката под шуба и аз се съмнявам, че бих я яла с тази риба, да беше направил Оливие. Поканил някакво момиче Simple Smile . Не бях забелязала, че има акцент.

С вряла вода ли заля Андрей накълцания лук, ако е така това някакъв кулинарен трик ли е
Лука и аз съм забелязала, че го заливат, сигурно така премахват лютивината и омеква.

# 86
симпатичен ми е Неделчо , хареса ми идеята му за евтино готвене, Обаче , хигиена - пълна 0 , начин на готвене и изпълнение - пълна 0
забавление за гостите - 0
дори вода нямаше
Като че ли е там колкото да отбие номера , някак си по задължение
                                                        И защо Ви е симпатичен този Неделчо всъщност?

# 87
  • София
Манчев не бил чувал за торта Мравуняк?Как така бе Манчев?

# 88
e, той за кимион на пържола не ще да чуе толкова време, ти за торта Мравуняк Simple Smile Лукът омеква от врялата вода, да. Излиза му част от лютивината и не дразни стомаха.  Като се сетя - заливам с подсолена вряла, като не се сетя - само соля и оставям да постои, измивам и продължавам.
Този Неделчо ми беше най-гнусно готвещия от всички. Много си облизваха лъжиците и вилиците, но той и пръстите и май подсмърчаше. И бетер Чичо Скръндз се прояви.

# 89
  • София
Красима не можах да я позная, два дни се чудя коя е.

Общи условия

Активация на акаунт