🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 125
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
от кога мозъкът е в корема? баси и операцията!
неделчо като цяло е гнусен, не знам коя жена може да се докосне до него, съжалявам, че го казвам. на мен ми предизвиква физическа непоносимост, като го гледам.

# 61
Мани наистина е мега проста. Ако имаше елементарно възпитание, щеше да каже, че тараторът е много вкусен, въпреки че не беше по неин вкус.
Това,че някой е злояд, не означава че домакините трябва да се съобразяват с него. Друго е, когато изповядваш някаква философия, свързана с храненето или имаш здравословен проблем

# 62
Не елементарно, ами елитно възпитание да има човек, трудно може да не каже какво мисли за тия гадни манджурляци! "Салатата" приличаше на ядена веднъж. А буламача с купищата пипер и сурово брашно беше отврат! Даже мъж ми, който може само филия хляб да отреже, нищо друго в кухнята, се потресе как се приготвя таратора... Мани може да е проста, и е, но и аз да съм Мани, не бих казала нищо хубаво за тоя таратор!

# 63
Има една малка подробност  – Мани не е видяла, това което ние видяхме.

Както и не виждаме как се приготвя храната в кръчмите, които 95% от хората посещаваме.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 12:57 от LadyCharming

# 64
Човек се храни първо с очите... Иначе и в кръчмите ще гребат от казана с черпака, и ще пльокнат манджата в някаква чиния, ама дали хората ще ядат? Е, сигурно има и такива, които ще ядят.

# 65
Как изглежда един таратор?

От друга страна Неделчо можеше да ѝ се обади и да попита дали яде копър. Очевидно не му е важно.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 11:09 от LadyCharming

# 66
Окей, припознал съм се, не е голям праз, според мен имат някаква обща познатост в лицата, но е ясно, че единия е пич а другия надут пуяк. Как да е, това не променя факта, че таз седмичния каст не ми е по вкуса.

# 67
ТВа с водата беше малко по сценарий,иначе не виждам що да не ѝ налее една чешмяна во̀да,все пак с нея направи таратореца.
Днес Андрей ще сготви като хората май,да видим как ще го оценят.
Не знам нали са им дали по 2500 хонорар и на тях,продуцентите на ИВ и ЧТ са едни и същи,та може и по тънко да са минали 😀. Та като казах продуценти,няма да мине и без малко сеир,почвата е благодатна-Мани кухата,Паулина дето няма цип на устата и Неделчо,който винаги е готов да подкладе огъня.

# 68
  • Варна
Мани кога ще готви? Дали петъка са оставили за нея-,,Мани-черешката на тортата", по случай началото на ИВ?

# 69
В четвъртък ще е Мани, в петък - Красима.

# 70
  • София
ТВа с водата беше малко по сценарий,иначе не виждам що да не ѝ налее една чешмяна во̀да,все пак с нея направи таратореца.
Днес Андрей ще сготви като хората май,да видим как ще го оценят.
Не знам нали са им дали по 2500 хонорар и на тях,продуцентите на ИВ и ЧТ са едни и същи,та може и по тънко да са минали 😀. Та като казах продуценти,няма да мине и без малко сеир,почвата е благодатна-Мани кухата,Паулина дето няма цип на устата и Неделчо,който винаги е готов да подкладе огъня.
Вярно, че са с едни и същи продуценти. Участници в  техни предавания са казвали, че по договор са задължени да участват и в други простотии на телевизията, без право да отказват. Може и без хонорар да са тазседмичните панаирджийски мечки. 😂

# 71
  • София
Андрей явно може да готви, поне така изглежда от рекламата. Предполагам, че Полито ще го пореже, както и Мани. Тя какво ли яде изобщо?

Той избира да посрещне гостите в дома си, а менюто, с което ще ги изненада ще бъдат пълно с екзотични рецепти и смели провокации. То включва салата от сельодка под шуба, предястие с яйца и топено сирене и специално казахстанско основно ястие, наречено „манти“. За пиене Андрей ще предложи на компанията напитка, която никога се опитвали през живота си – компот от облепиха, а за десерт – бисквитена торта „мравуняк“.
Дано не забравя пак да гледам, ще ми е много интересно как ще направи манты-те, ако ги прави той де. Руско -казахстанско меню ще прави, но ще готви или ще купува или помощ ще има?

# 72
  • Великобритания
симпатичен ми е Неделчо , хареса ми идеята му за евтино готвене, Обаче , хигиена - пълна 0 , начин на готвене и изпълнение - пълна 0
забавление за гостите - 0
дори вода нямаше
Като че ли е там колкото да отбие номера , някак си по задължение

# 73
може би се опита да се направи на оригинален, но не му с еполучи. едно е да се направи хубава ечеря с обикновени продукти, друго е тази селяния, която ни представи. и непрекъснатото подчертаване на "евтиното". жалка работа.

# 74
  • София
Само аз ли видях, че всъщност на масата е имало вода?

Общи условия

Активация на акаунт