🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Изпуснах го, забравих да гледам, щото си преглеждам участниците в  едно любимо шоу.
Eто: https://play.nova.bg/video/cherry/season-18/cherry-2022-08-29/607486

# 46
  • София
Какъв мърляв стисльо се оказа Неделчо. Дали успя да изхарчи и 100 лв? Няма да си харчи хонорара да храни и пои, я...

# 47
Това, дето се пазарува за вечерята не се ли плаща от предаването?

# 48
  • София
Това, дето се пазарува за вечерята не се ли плаща от предаването?
Миналата година, от участник го знам, хонорарът е бил 2500 лв. Колкото изхарчиш за гостите, изхарчиш, другото остава като заплащане за участието.

# 49
  • earth
Аз почти никога не готвя по рецепти. Хващам някоя идея и после импровизирам. Обикновено ми се получава. Та Неделчо, въпреки критиките тук, ми даде някои идеи.

# 50
Дано не ти е дал идея за количествата червен пипер.

# 51
Дами съсипахте Неделчо с тези квалификации, изкарахте го, че все едно е ползвал за тенджера затворническа тоалетна чиния..... Ясно е че участието на тази група е чисто рекламно за новият сезон на Игри на продуцентите, но поне на мен Неделчо ми беше много забавен и си личеше, че няма и грам претенция да разбира от готвене.

# 52
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Неделчо беше пълна излагация.
Не разбрах защо даже и вода нямаше на масата.
Много гнусен: опитва, облизва, мляска...

Мдам.Аз нямам претенции към хора,които нямат култура,но много държа да се готви чистичко и да не се облизват лъжиците и после пак в храната със слюнката.Бляяк.
Неделчо се излага яко.
Мана е карикатура.

Андрей утре ще ги шашка.Всичко изглежда много апетитно.

# 53
  • Русе
Май се припознаваш...не е той 🤣

И аз чак си пуснах клипа да видя - не е той. Хванах се на въдицата, защото не съм се задълбочавала в това творение, дори мислех, че Азис е сам на клипа. Smile

# 54
  • София
Андрей явно може да готви, поне така изглежда от рекламата. Предполагам, че Полито ще го пореже, както и Мани. Тя какво ли яде изобщо?

Той избира да посрещне гостите в дома си, а менюто, с което ще ги изненада ще бъдат пълно с екзотични рецепти и смели провокации. То включва салата от сельодка под шуба, предястие с яйца и топено сирене и специално казахстанско основно ястие, наречено „манти“. За пиене Андрей ще предложи на компанията напитка, която никога се опитвали през живота си – компот от облепиха, а за десерт – бисквитена торта „мравуняк“.

# 55
  • София
Като става дума за Андрей, той защо си стиска зъбите като говори и си движи само устните?

# 56
  • София
Изненадата е, че няма изненада
Дечо, Дечо... Паднах от смях. Grinning

Голям Скрудж излезе. Малеее, ужас. А и хигиената нулева. Изобщо излагане голямо. Ама на гостите им беше вкусно. Те на, това е положението. Розе за 4 лв. той ги излъга, че е италианска реколта специална подарък и тия, аууу, аааа какво страшно розе, хахахаха. Манджите миш маш, Манчо му стана лошо и на два пъти аха да колабира, ама те пак ги харесаха или поне за пред камерите...
Мани е отвратително същество. Мега проста, а се оказа и с претенции. Тя какво яде изобщо? Карикатура неземна.

# 57
За Мани: мисля, че тя самата казваше, че е претърпяла много тежка коремна операция. Та за това не яде всичко.
Не знам дали е вярно...

# 58
  • София
Да, вярно че така беше. Казваше, че ѝ липсват органи. Thinking

# 59
Казваше, че ѝ липсват органи. Thinking
Може би 🤯?

Общи условия

Активация на акаунт