🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 373
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък си мислех, че сгущенката е кондензирано мляко и след изваряване става на дулсе-то.

# 106
  • Sofia
Същото е 👍

# 107
  • София
Аз пък си мислех, че сгущенката е кондензирано мляко и след изваряване става на дулсе-то.
Същото е.Аз си правя, но голямо варене и бъркане пада.

# 108
Неделчо копае дъното.
Мани е толква проста, че дори не знае как да се държи на масата. Как можа да избълва толкова глупости. Сигурно никой не иска да се храни на една маса с нея.

Салатата ще я пробвам. Очаквах по-засукан десерт, но може да не е имал достатъчно време. С тестото се справи много умело.
Красима от какво се възмути – спагетите не са ли варено тесто.

Оценяването беше ултра тъпанарско.

# 109
Да, същото е.
А шоколадите, дето им раздаде Андрей, но не се видя марката, за да не стане реклама... ето такива са, аз моя от Алма Ата съм си го снимал Grinning Вкус като "Фин млечен" от едно време в НРБ

# 110
  • Sofia
В Берьозка продават ли такава облепиха?
Иска ми се да пробвам да направя тази напитка 😋

# 111
Не съм виждала пресни плодове в Берьозка.
Намерих готов сок
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86% … %D0%BC%D0%BB.5999

# 112
В Берëзка я има при салатите, на килограм се продава. Една малка кутийка е към 7 лв, не помня колко грама се падат. И да, вкусно е.  Баба ми един път я направи и стана супер, доста връткаво е обаче. Беше сложила майонеза само на 1 място. Докато в оригиналната рецепта е с майонеза над всеки слой, над сельодката, над картофите, над лука, над морковите, над цвеклото... отгоре копър и тва е Grinning Ама става по-мазно така.

ОБЛЕПИХА явно доста имена има на български

# 113
  • Sofia
Замразени плодове съм виждала,но май бяха червени боровинки 🤔

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 22:32 от Doli

# 114
Може да ги има под името ракитник, сибирски ананас или морски зърнастец

# 115
Леле, тази Мани е пълна тъпанарка, комплексарка и селянка с вид на маймуна! Много противна и отблъскваща, селският бек Неделчо достойно и приглася. Потресена съм как се обезобразяват тези жени!
Честно ако имам такива гости бих им посочила вратата без да ми мигне окото. Слава богу, че нямам такива малоумници в обкръжението си. Домакина може да не се справи блестящо, но изглежда приятно момче и се постара.

# 116
В игри на волята Неделчо, уж не понасяше Мани, ама двамата са си лика прилика

# 117
За пореден път побеснях.
Да, тази кухня е различна, със сигурност, няма да е на всеки по вкуса, но г-ца и господин 1 точка ми иде аре да не казвам, че ще е скверна псувня.
Що за отношение????
Скрит текст:
Абе, Делчо, мислех си, че си по-ларж, да му се не знае, как така омете цялата вечеря и накрая сложи 1 точка на домакина???
ЩО ЗА НАГЛОСТ?
Това аз никога няма да го направя, нищо че и аз си имам трески за дялане, но да дойда някъде на вечеря, да се натъпча до пръсване и после да оценя толкова долно......
Г-ца Мани с нейния нервен стомах, са...... Разбирам да не обича миди или охлюви, но това е прекалено.
Едно е да си мис Каприз, съвсем друго - да имаш алергия или да пиеш тежки лекарства, предизвикващи непоносимост.
Имам приятел, който пие много тежки лекарства и има непоносимост към лук и люти подправки. Това е разбираемо и затова трябва да се внимава какво му се дава да яде. Но твоите претенции, Мани, са си абсолютно мани мани......

# 118
То в коментара на водещия имаше едно подигравателно изречение,как е ядяла преди години баничка с черен хайвер...
Искрено желая на подобни същества да изпитат истински глад,да няма какво да ядат поне една седмица !!!

# 119
Тя погладува в Игри на волята, да не казвам, че и цялото племе покрай нея, защото тя най-зле се справяше, но не й дойде акъл в главата.

Общи условия

Активация на акаунт