🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • earth
Сто кила цици и два грама мозък.

# 121
  • Варна
Отвратително е наговарянето между русата с бомбите и тъпия. Неделчо кога омете салатата каза : Андрей от мен имаш еди колко си точки и накрая единица. Прост човек, че и как ехидно се хвали с коалицията с Мани.
Манчев няма да остави нещата така, то е ясно! Толкова сезони минаха, като тези двамата кухи парчета, не е имАло. Дори не е смешно! Низко е!

# 122
Чакам Мари да качи епизода,но като чета коментарите ….

# 123
В Берëзка я има при салатите, на килограм се продава. Една малка кутийка е към 7 лв, не помня колко грама се падат. И да, вкусно е.  Баба ми един път я направи и стана супер, доста връткаво е обаче. Беше сложила майонеза само на 1 място. Докато в оригиналната рецепта е с майонеза над всеки слой, над сельодката, над картофите, над лука, над морковите, над цвеклото... отгоре копър и тва е Grinning Ама става по-мазно така.

Благодаря за информацията!

# 124
  • София
Паулина ми е изключително неприятна, още от ИВ, но ми се струва, че ще се постарае с готвенето:

Паулина ще посрещне гостите в уютния си дом и ще им сервира традиционни ястия от родната си Полша. Менюто й включва супа борш, основното ще бъде гулаш с картофено-лучена палачинка и сметана, а десертът – типичната полска торта „Карпатка“. За пиене тя ще им предложи два варианта на полска водка – с вкус на лешник или с вкус на бизонска трева.

# 125
  • Великобритания
симпатичен ми е Неделчо , хареса ми идеята му за евтино готвене, Обаче , хигиена - пълна 0 , начин на готвене и изпълнение - пълна 0
забавление за гостите - 0
дори вода нямаше
Като че ли е там колкото да отбие номера , някак си по задължение
                                                        И защо Ви е симпатичен този Неделчо всъщност?

Симпатичен ми е още от Игрите , след това го последвах в youtube и ми е интересно творчеството му - но нищо общо с кулинарната и хигиенната култура

# 126
То тук не става въпрос за кулинарна и хигиенна култура. Просто той и Мани са едни жалки човечета. Не знам как решиха пак да се занимават с коалиции точно в това предаване. Посредствена история.

# 127
ще видим как ще се развие коалицията. да не я врътне и мани този селски бек.
много противни човечета.

# 128
  • Великобритания
Аз изобщо не коментирам коалициите , тва беше подло

# 129
  • София
А пък хич не беше подло да дадат на Андрей наградата в ИВ само заради това, че е етнически руснак.
Заслужава си оценките.
Дано Неделчо врътне и Мани и да спечели плакета.

# 130
А пък хич не беше подло да дадат на Андрей наградата в ИВ само заради това, че е етнически руснак.

това пък защо го решихте? то нямаше на кого да я дадат, на Мани ли?

# 131
  • София

това пък защо го решихте? то нямаше на кого да я дадат, на Мани ли?
Имаше на кого, спирам че не е по темата

# 132
това са си някакви лични предпочитания и мнения. да, не е за темата.

# 133
  • София
Чакам Мари да качи епизода,но като чета коментарите ….
Здрасти!
 Обясних на лична на който ми писа, но и тук да кажа,
че СЪЖАЛЯВАМ, ама след последната промяна в Нова плей, не мога и не мога да разбия защитата.
Всички линкове които давах в периода от януари 2019 до тази пролет и не веднъж успявах да преработя след всяка нова защита от НОВА ПЛЕЙ, вече не стават за нищо.

Сега мога да хвана
ДИРЕКТНИЯТ ЛИНК, да го отворя и дори да изтегля видеото,
 но само през устройството от което го извличам - примерно: компютъра с домашният НЕТ, но през мобилният не става заради различното IP.

ЛИНКОВЕ за ФЕРМАТА, за сега няма проблем, ако BTV не решат и те да променят нещо.

ИГРИТЕ ги качват в Playtube, което е добре.

Черешката - качват понякога епизоди в ТУБАТА, но се бавят и затова качих този с АНДРЕЙ, а и другите ще кача от тази седмица в Гугъл снимки, но не мога да го правя постоянно - нямам толкова време и място.

Андрей в Черещката

Неделчо  
Черешката на тортата 29.08.2022

Продължавам БОРБАТА с линковете на НОВА, но... трудна работа!

.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 13:44 от Mari_Mar

# 134
Много ти благодаря,Mari_Mar ❤

Общи условия

Активация на акаунт