🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 424
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
В Берьозка продават ли такава облепиха?
Иска ми се да пробвам да направя тази напитка 😋

Има, замразена в пакети.

Аз мисля, че зад коалицията на Неделчо и Мани в случая стои идея на продукцията. А и да си е тяхна идея, просто са решили да се направят на интересни. Снимано е вероятно скоро след излъчването по тв на Игрите и затова е в този дух. От дистанция на времето сега изглежда странно, защото сме забравили.

Има ли парична награда за победителя или е само плакет? Не разбирам защо на някой трябва да са му толкова важни някави си точки. Голяма работа, че дали една точка на Андрей или, че Красима дала 10 на Неделчо незаслужено. Няма да свърши света, а и съм сигурна, че в края на седмицата ще се посмеят на резултатите.

# 136
  • София
Всъщност не виждам никакъв смисъл от коалиция в черешката, освен простотията и подлостта им. А рисунките на Неделчо ми докарват панически пристъп, ужасни.И това го гледат деца.А сега като го видя, след неговото готвене, ще ми докарва и гадене.

# 137
Тези които печелят плакета, не винаги са най-добрите сред участниците, така че той няма някаква специална стойност. На зрителите обикновено ни е обидно да гледаме подмазванията на Манчев на псевдовеличия. Самото оценяване няма особен смисъл. Интересно е кой как оценява, от гледна точка на характера му – дали е дребнав, щедър или просто залупен, като случая на тия двамцата.

# 138
Добре се справи Андрей,подходи сериозно и направи вкусни неща. По-тежички са,но този тип кухня е така. Един кусур му намирам,трябваше да има и водчица Simple Smile. Много обичам маринована херинга и утре ще отскоча до близкия “прибалтийски”магазин. А Манчев пак се изказа,човекА направил домашно маринована риба,той -пушена,та пушена.
За тъпаците какво да кажа,продукцията може да ги е подкокоросала,но то на тях малко им трябва.

# 139
липсата на алкохол/водка си е сериозен минус.

# 140
Аз си мисля, че Неделчо ще прецака и Мани с оценката си, както го правеше и в Игри на волята.

# 141
Аз си мисля, че Неделчо ще прецака и Мани с оценката си, както го правеше и в Игри на волята.
Хах верно,колко пъти се обърна стратегът му със стратег. Докато пяна му излизаше от устата да говори за настоящата стратегия вече обръщаше палачинката.

# 142

А Манчев пак се изказа,човекА направил домашно маринована риба,той -пушена,та пушена.
Ако беше взел пушена, Манчо щеше да каже: Ама защо сега пушена, не можа ли да вземеш да я мариноваш вкъщи тая риба.
Няма угода тоя човек...

# 143
Дребното зло с изкуствени гърди е противно и за гледане, и за слушане. Не знам дали да си причинявам друг епизод - може би само в петък заради Красима. Предполагам днес Паулина доста ще се постарае.

# 144
  • earth
На Неделчо не му трябва коалиция с Мани. Който е първи винаги може да прецака другите след като му дадат нормални оценки първия ден.

# 145
  • София
Постара се Андрей и ми хареса. Малък минус, че нямаше алкохол и по-специално водка.
Хубаво семейство са. Той има специфично чувство за хумор, понякога прекалява, но не го прави от лошотия.

Мани не желая да коментирам, но от Неделчо съм много разочарован. Какви коалиции, какви пет лева. Това да дадеш единица само по себе си е жалка работа. А иначе си омете всичко на масата.
Поли донякъде имаше право да се сърди, но Андрей е спортист и режимлия, та явно не обича алкохола.
Красима е приятната изненада на седмицата с цялостното си поведение. Как я прецакаха в ИВ не е истина, още ме е яд за нея.

# 146
Красима е приятната изненада на седмицата с цялостното си поведение. Как я прецакаха в ИВ не е истина, още ме е яд за нея.

И мен още ме е яд и най-основно заради това няма да дам шанс на новия сезон на ИВ. Ами ината съм!

# 147
  • Sofia
... Красима .... Как я прецакаха в ИВ не е истина...
Ами няма интрига в нея/около нея, както в Мани, която стоя толкова дълго също без логика, ама режисура...интрига да има...
Абе... не е и по темата...

# 148
Чакам Мари да качи епизода,но като чета коментарите ….

Защо не опитате да го видите на Nova play - на живо в момента, в който го излъчват в Бг.
Само вижте часовата си разлика

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 20:52 от ffr

# 149
Чакам Мари да качи епизода,но като чета коментарите ….

Защо не опитате да го видите на Nova play - на живо,в момента в който го излъчват в Бг.
Само вижте часовата си разлика

Аз така правя. Чакам с нетърпение полякинята да видим как ще се справи. Тя е единствената, която изглежда добре. Другата е с някакви корекции и е като пластмасова кукла, а за косматото чудо да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт