На море в Гърция 2022 - V

• 63 451
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, мина прекрасното лятно гръцко море и понеже има вероятност да пътуваме около Коледа към Атина, някой дали е бил в този период там и заслужава ли си да отделя няколко дни  за разходки в столицата и района. Какво ли е времето края на декември ?

# 451

Ierissos - за Параход Wink сигноми

# 452
Прогнозата за уикенда е чудесна, та пропуснах работния петък за сметка на Тасос.

Скрит текст:

Aлики

Въздух към 28 градуса, вода - осезаемо по-топла от Самос през юли, хора - малко.

Гледка от верандата

Последно бяхме тук по 1 май, в сезон не стъпвам. Сега е приказка.

# 453
Много хубав си го докарала, по-гадничък е в моите спомени Simple Smile

# 454
Аз пък искам да благодаря на Розовата маслинка за всеки пост, не само за последния. Хем са полезни, хем галят окото включванията и Simple Smile

# 455
  • софия
Много хубав си го докарала, по-гадничък е в моите спомени Simple Smile
И в моите. За пореден път, след някоя хубава снимка, се чудя дали сме били на мястото от снимката Simple Smile

# 456
Кога правите резервациите за лятна почивка? Гледам, че някои от добрите места за настаняване вече са 100% заети за следващото лято, а други пък - още нямат никакво намерение да обявяват цени.

# 457
  • София
Аз започвам да гледам от май месец. Поне да съм ориентирана с отпуските.
Повечето места за настаняване сега не са актуализирали информацията си.

# 458
GG_BG, аз скоро гледах в букинг за следващия септември. Струва ми се, че все още малко има обявени. По принцип до края на Януари поне 1 резервация си правим, гледам да е по-рано планирано. То зависи и къде, естествено.

# 459
  • В заешката дупка
Аз от няколко години насам вече гледнам да правя резервации за някои почивки колкото си може по-рано. По принцип, не само за Гърция. Чудни места и избор има така. Тази годин ми е рекорд за най-рано направена резервация - почти 10 месеца по-рано за почивка в Крит следващото лято.

Чудна е темата, за което много благодаря! Полезна информация намерих в нея.

# 460
ЧеКа и нашата тактика е такава, да има по-голям избор по-отрано, и да има опция за анулиране в по-късен етап, близък до почивката. И аз гледам за Крит, но нещо не мога да се насоча към селище още дори. ММ гледа клип за пътя до Балос, понеже рент-а-кар фирмите слагали опция, че не разрешават колите им да се ползват до тази дестинация и сега се чудим още.

# 461
  • Sofia
Аз не мога да преценя кога точно ще ми дойде МЦ след толкова много време, та затова не резервирам нищо предварително. Simple Smile

ММ гледа клип за пътя до Балос, понеже рент-а-кар фирмите слагали опция, че не разрешават колите им да се ползват до тази дестинация и сега се чудим още.
Може да отидете с вашата кола. Ние така направихме.

# 462
  • софия
Обичам да имам избор и да знам отрано. Допреди 1-2 години до февруари-март бяхме резервирали. Последните 2 години, по стечение на обстоятелствата, резервираме по-късно, но, живот и здраве, искам да се върна към навика "февруари-март".

# 463
Blаck Cat, до сега не сме пътували повече от 2 часа с ферибот, това ме спира.

# 464
  • В заешката дупка
Изненадахте ме с това, че до Балос не се давали коли под наем. В нета съм чела разкази на хора, които са стигали до там точно така. И ние мислим да посетим Балос с кола и въобще да наемем кола за целия ни престой. На едно от местата, които резервирахме дори предложиха да ни осигурят. Има възможност ние да караме, а също и да наемем шофьор. Но още не сме ги проучвали детайлно нещата - има доста време. Ние също резервираме места за настаняване с опции за безплатно анулиране поне месец преди почивката.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 21:28 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт