Facebook / Фейсбук – 6

• 46 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
utro77, преди години надолу отиваха публикации без коментари или със стари. Сега специално погледнах в някои от моите групи /защото отдавна не съм активна във ФБ/ и в една с нови коментари са вдигнали публикация от юли, отпреди 18 седмици. Над нея е публикация отпреди 3 часа, под нея - публикация от октомври. Ако всеки ден някой пише коментар под твоя публикация, ще я вдига нагоре. Зависи от активността в групата - само с един коментар на ден трудно ще я задържиш нагоре, ако постоянно излизат нови пубикации и се коментират. Можеш и сама да пишеш коментар/въпрос под твоите.
Лайковете нямат значение - публикация преди ден със 130 лайка е под публикация с 25 лайка отпреди четири дни, но има нов коментар и е над по - харесваната.

# 151
utro77, преди години надолу отиваха публикации без коментари или със стари. Сега специално погледнах в някои от моите групи /защото отдавна не съм активна във ФБ/ и в една с нови коментари са вдигнали публикация от юли, отпреди 18 седмици. Над нея е публикация отпреди 3 часа, под нея - публикация от октомври. Ако всеки ден някой пише коментар под твоя публикация, ще я вдига нагоре. Зависи от активността в групата - само с един коментар на ден трудно ще я задържиш нагоре, ако постоянно излизат нови пубикации и се коментират. Можеш и сама да пишеш коментар/въпрос под твоите.
Лайковете нямат значение - публикация преди ден със 130 лайка е под публикация с 25 лайка отпреди четири дни, но има нов коментар и е над по - харесваната.

Ясно ми е, че коментарите повдигат. Но мога ли постоянно да си коментирам моите публикации?!
Помислих си, че може да има друга причина, поради която да ми потъват публикациите.

# 152
Разгледай публикациите, които са най - горе - кога са публикувани и кога коментирани; кои са надолу - на същия принцип.
Ако приятелите ти коментират и задържат публикация нагоре, може да се включат с коментари и други потребители.

# 153
Преди се занимавах с продажба и си коментирах мои постове, за да си повдигам публикациите. Изтривах предишните коментари, след като пусна нов, за да не се набива много на очи 😁

# 154
Преди се занимавах с продажба и си коментирах мои постове, за да си повдигам публикациите. Изтривах предишните коментари, след като пусна нов, за да не се набива много на очи 😁
Значи може да съм щастлив от факта че Фейсбуковите ме блокираха, така и иначе доста фалш има там.

# 155
Скоро коментирали ли сте какво се прави при хакнат фейсбук профил? Да се връщам да чета, ако ме насочите кога е писано?

# 156
Как точно ти го хакнаха, мейлът, който си задала работи ли ти, телефон дала ли си ?

# 157
Видяхте ли новото във фейса? Някой като коментира стори, излиза на сторито иконка тип "смс" и като се цъкне се вижда и самия коментар. Тоест, аз сега на мои приятели на сторитата виждам какво са коментирали техни приятели . Само не знам дали авторът на сторито регулира кой какво може да вижда или няма права и коментарите се виждат от всеки.

# 158
къде мога да видя списъка с последователите си и мога ли изобщо?

# 159
  • Sofia
къде мога да видя списъка с последователите си и мога ли изобщо?

Можеш, ама потвърждавам само за десктоп версията. Simple Smile
Влизаш в профила си –> "Приятели" –> "Последователи".
Нямам идея дали през мобилната редът е същият. Peace

# 160
  • Пловдив
Скоро коментирали ли сте какво се прави при хакнат фейсбук профил? Да се връщам да чета, ако ме насочите кога е писано?
Преди една година моят профил също беше хакнат .Влезна ли са от пощата ми а б в .Разбили са паролите и се присвоили моя профил. Не ми го върнаха ,въпреки всички мои познати ,които бяха писали включително и аз 😢

# 161
Да, точно така са го хкнали. През @ . Сменях пароли, опитах възстановяване, доказвах с л.к че съм аз, но докато сменям паролите и др човек също сменя. Оправихме го за седмица и сега, след седмица пак е хакнат. Другия човек пише в разни сайтове за продажба и пис локация в щатите.Съжалявам, че не си свалих имформацият поне да си имам всичко. Сега искам да го изтрия, но нямам достъп. Тъпото е че всеки сега може да пише в профила а аз  - не

# 162
  • София
Видяхте ли новото във фейса? Някой като коментира стори, излиза на сторито иконка тип "смс" и като се цъкне се вижда и самия коментар. Тоест, аз сега на мои приятели на сторитата виждам какво са коментирали техни приятели . Само не знам дали авторът на сторито регулира кой какво може да вижда или няма права и коментарите се виждат от всеки.

Това май е за публичните сторита.

# 163
В раздел “stories” има опция да включиш тази функция.

# 164
Не е за публичните, за всички е. Пробвах го вече, действително ми се появяват коментари от приятели, но те са видими и от другите ми приятели. Има опция да го изключиш като цяло, но не може за конкретни приятели.

Общи условия

Активация на акаунт