Facebook / Фейсбук – 6

• 46 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Здравейте!
Имам следния въпрос:Има ли опция във ФБ с която да скрия от тези с които не съм приятел,т.е само приятелите ми да виждат на кого лайквам публикации,снимки и т.н.Имам предвид тези с които не съм приятел,когато отидат под някоя снимка или публикация на други хора да не виждат в лайковете моето име,без да съм ги блокирала.

Не.

# 211
  • София
Има ли начин (несъзнателен) човек да пропусне покана (разбрал си се че ще пишеш във ФБ, два дни преди това), но не виждам да е акцепната, вече ден и нещо.

# 212
Има ли начин (несъзнателен) човек да пропусне покана (разбрал си се че ще пишеш във ФБ, два дни преди това), но не виждам да е акцепната, вече ден и нещо.
Писането няма общо с приемане поканата за приятелство.
Възможно е, ако човекът не влиза често и са му спряни известията. Аз не мога да не видя покана, но се случва някой да не иска да приема.

# 213
Здравейте. Тази сутрин получих нотификация на телефона ми за нерагламентирано влизане в профила ми. Аз успявам да вляза през приложението, но паролата и мейла са сменени. Това е вече втори опит да ми се хакне акаунта, но този път явно е успешен. Предния път имах мейл в регистрираната ми поща за опита за хак, поискаха ми снимка на личния документ и успях да си възстановя профила. Този път дори нямам мейл за неоторизиран вход в профила ми. Има ли вариант да си го върна?

# 214
  • София
Здравейте. Тази сутрин получих нотификация на телефона ми за нерагламентирано влизане в профила ми. Аз успявам да вляза през приложението, но паролата и мейла са сменени. Това е вече втори опит да ми се хакне акаунта, но този път явно е успешен. Предния път имах мейл в регистрираната ми поща за опита за хак, поискаха ми снимка на личния документ и успях да си възстановя профила. Този път дори нямам мейл за неоторизиран вход в профила ми. Има ли вариант да си го върна?
Първо проверете каква е ситуацията през компютър.

# 215
Пощата ти хакната ли е? Ако и тя е... не знам, май рядко някой успява да си върне профила вече. Ако пощата не е, сменяй паролата щом можеш да влезеш през приложението и като сменяш я запомни добре, също така отбележи да излезеш от всички останали устройства, а не да останеш вписана.
Ако успееш, смени пощата да е в g mail, ако не е и си включи двуфакторното удостоверяване за фейсбук.

# 216
Личната ми поща не е хакната. Сменен е мейла и паролата на фейса. Когато се опитвам да рисетна, ми дава, че ще прати новата парола на фалшивия мейл. Нищо не мога да сменя, защото ми иска парола. През компютъра пробвах няколко пъти, въведох си мейла, на който да ви пратят код за ресет, но не го получавам тоя код. Просто не знам какво се случва!

# 217
Здравейте, как може да се види кой е човека, който ме е последвал, тъй като нищо не ми излиза при проверка. Защо се получава така?

# 218
  • София
Писането няма общо с приемане поканата за приятелство.
Възможно е, ако човекът не влиза често и са му спряни известията. Аз не мога да не видя покана, но се случва някой да не иска да приема.
на втория ден поканата е приета.., явно не се ползва често ФБ /показва през мобилна версия че е /.

# 219
Не мога да открия подходящо чувство/дейност за поста си. Смътно имам спомен, че можеше да измисляш и свои, но може и да няма такава опция за фб. Конкретния пост, който искам да постигна е: X в очакване  на (или чакайки) Y.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 13:09 от Neznam86

# 220
Бихте ли ми казали ,как да огранича дейността си във фейсбук за даден човек, тоест, не искам определени хора да виждат какво и кого харесвам.

# 221
Не мога да открия подходящо чувство/дейност за поста си. Смътно имам спомен, че можеше да измисляш и свои, но може и да няма такава опция за фб. Конкретния пост, който искам да постигна е: X в очакване  на (или чакайки) Y.

И аз потърсих, но не виждам такава опция.

Бихте ли ми казали ,как да огранича дейността си във фейсбук за даден човек, тоест, не искам определени хора да виждат какво и кого харесвам.
Мисля, че това няма как да го ограничиш. Ако харесаш някоя снимка/пост, определенте хора ще го видят, ако им мине през нюзфийда.

И аз с въпрос, нещо, което ми направи впечатление. Правя кратко клипче с опицията slow motion. Ако тръгна да го качвам на стори секундите със slow motion-а се губят като такива, т.е. качва се като обикновено видео. Защо така и как може да се оправи?

# 222
  • София за сега
Здравейте,
Преди време си изтрих профила във Фейсбук запознанства и сега искам да си направя пак,  но не намирам иконката. Бихте ли съдействали да подскажете от къде да си го възстановя?

# 223
  • София
В меню - на телефона долу в дясно и даваш надолу - виж повече и там е

# 224
  • София за сега
Няма го там....
В меню - на телефона долу в дясно и даваш надолу - виж повече и там е

Общи условия

Активация на акаунт