Facebook / Фейсбук – 6

• 46 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ма мен така ми се редят

Скрит текст:

Има стрелкичка надолу и see more

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 02:44 от Не се сърди, човече

# 226
  • София за сега
И на мен така ми се редят и виж повече натискам, но няма запознанства и това е ....

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 02:44 от Не се сърди, човече

# 227
Преди имаше опция да видиш как изглежда профила ти за даде приятел, сега май може само публичният му изглед?
И това със скрития брой лайкове важи ли за профилна снимка и корица, поглеждайки профила си  чрез опцията “ view as”, ги виждам като брой.

# 228
  • София
Искам да пусна обява в дадена група  - как трябва да стане, така че снимките да си вървят заедно, а не да се пише под всяка снимка и да изкача като отделена от обявата? В секция "продай нещо" или може и като тема /в Дискусии/
ПП: За "гаражна разпродажба" - коя платформа е най-удачна, т.е. 5-10 неща от разл. характер в една обява.

# 229
Когато ограничиш някого в Месинджър къде отиват съобщенията, които той изпраща? Търсих в заявки, но не откривам.

# 230
Отеват в Message Request -> Spam.

# 231
Уж гледах там, но не ги виждам. Може би защото гледам от телефона, знам ли.

# 232
Е, точно в телефона ги виждам.
Скрит текст:

# 233
Преди имаше опция да видиш как изглежда профила ти за даде приятел, сега май може само публичният му изглед?
И това със скрития брой лайкове важи ли за профилна снимка и корица, поглеждайки профила си  чрез опцията “ view as”, ги виждам като брой.
Само публичен изглед.
За скрития брой лайкове - важи за всички снимки. Ти винаги ще ги виждаш като брой.

# 234
Е, точно в телефона ги виждам.
Скрит текст:
Може би е нещо от настройките. При мен, за да видя съобщението трябва да ида в рестрикнатите акаунти.

# 235
Не знам. И на двата телефона го виждам по един и същи начин.

# 236
  • София

Реших да редуцирам листата...
Като видя няколко поредни такива съобщения  (при 3 опита в последните месеци) в дадена кореспонденция, означава че разговорът е в Spam?
Пп. Не говоря за напълно непознат човек.

# 237
Честита нова година, скъпи съфорумници! Бъдете живи и здрави! Heart Eyes
По темата - видях, че за активния статус в Месинджър се е появила нова, втора опция. Превеждам си текста, но все пак ме схващам идеята. Grin Каква ще е разликата, ако втората опция е включена или не е при включена първа? Дано някой внесе изясняване.

# 238
Получавате ли значки "Топ фен" от страници, в които сте харесали само няколко поста? Аз напоследък получавам такива, и то предимно от чуждестранни...

# 239
  • София
Това само с Lensa ли се прави - свалих го, но е със 7дни трайл период след въвеждане на данни за плащане...

Общи условия

Активация на акаунт