Facebook / Фейсбук – 6

• 46 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Има ли как да си видя блокирания профил? Накрая от друг комп си направих нов, но не мога да открия хора които ми трябват. Ама и предишния ми профил не го виждам.

# 136
  • София
Напоследък информацията за нови коментари и харесвания във Facebook при мен се ограничиха. Например аз въобще не получавам съобщения, ако някой коментира моя публикация в моя си профил, понякога имам чуството, че където и да пиша после няма маркиране. Има само ако някой ме цитира.

Това да отбележа, че искам да получавам известия към даден пост пък според мен не работи от години.

Как е при вас ситуацията?

Същата работа. Аз преди време тук се оплаках, че не получавам известия, когато някой коментира нещо мое. Продължава да е така.

# 137
Каква може да е причината от почти месец да ми стои известие за съобщения, а такива да няма?Нямам налични актуализации и никакви съобщения в спам/мам/тралалам папки .

# 138
Дядо хаджия, и при мен така - и за коментирането под снимка, и за известията към запаметени постове.

Морковелка, няма причина. Бъг. Ще се оправи след някоя друга актуализация. За всеки случай си прецъкай последните 10-12 чата.

# 139
  • София
Май си реших проблема със следнат настройка, но със сигурност ще го наблюдавам няколко дни.

# 140
  • София
Здравейте, има ли начин да се скрие дата на която е създаден даден акаунт?

# 141
Поредният бъг /поне при мен/ - не ми излизат известия, когато пратя снимка в чат и някой реагира на нея.

# 142
Здравейте. Изпратила съм едно съобщение във Фейсбук на човек, на когото много държа. Искам да попитам какво точно означава съобщението да е със статус "Delivered"? Че е доставено, но не прочетено или...? Питам, защото за мен е важно човекът да ми прочете съобщението и по възможност да ми отговори.
За статус "Sent" ми е ясно какво означава - изпратено, но непрочетено или неотворено. Но има ли все пак вероятност когато съобщението е "Delivered" да е поне прочетено.

# 143
Има шанс, ако е прочел от изкачащия прозорец съобщението или поне част от него. Иначе, когато го отвори, вече ще е seen.

# 144
Здравейте,
От известно време НЕ мога да чета всички коментарии под даден пост в някои групи. Дори да избера от менюто "всички". Напускала съм групата,пак влизам и е пак същото....Какво трябва да се направи?

# 145
Здравейте! Имам следния проблем: във Фейсбук групи, където е възможно публикуване на анонимен пост, аз нямам опцията "публикувай анонимно". Имам само опция за нормален пост. Дали е нещо от настройките на моя акаунт и как мога да го оправя? В миналото съм публикувала анонимно, сега наскоро забелязах, че ми е изчезнала тази опция и то от всички групи.

# 146
  • София
Здравейте! Имам следния проблем: във Фейсбук групи, където е възможно публикуване на анонимен пост, аз нямам опцията "публикувай анонимно". Имам само опция за нормален пост. Дали е нещо от настройките на моя акаунт и как мога да го оправя? В миналото съм публикувала анонимно, сега наскоро забелязах, че ми е изчезнала тази опция и то от всички групи.
В някои групи админите изкючват опцията да анонимен пост.

# 147

Не вярвам да са го изключили само за мен. Чак пък толкова да съм се набила на очи и то в две групи 😃
А останалите членове на групите продължават да пускат ежедневно анонимни публикации.

# 148
  • София

Не вярвам да са го изключили само за мен. Чак пък толкова да съм се набила на очи и то в две групи 😃
А останалите членове на групите продължават да пускат ежедневно анонимни публикации.
Изключването е общо, а не персонално, така че вижте си натройките, въпреки, че до сега не съм срещал персонална настройка за анонимна публикация.

# 149
Здравейте!
Реших да се допитам до добрия стар форум за някои проблемчета във Фейсбук.
надявам се, че ще ми помогнете да намеря разрешение!

Значи става въпрос за публикации в група за ръчна изработка. Имам чувството, че постовете ми потъват някъде и са видими само за личните ми приятели, членуващи в тази група. Виждам, че се търсят артикули като моите, актуални са, така че отхвърлям възможността чак пък на никой да не се харесват.

Групата е много голяма - десетки хиляди последователи. Аз получавам 3-4-5 харесвания, като почти всичките са от мои приятели.

Има ли нещо, което аз мога да направя, за да не се получава така и публикациите ми да достигат до аудиторията?

Общи условия

Активация на акаунт