💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 260
  • 870
  •   1
Отговори
# 450
Това момиче, Елица ли беше, за Олимпиадата- супер.
За Игри на Волята, не е моят тип. Това ореваване около гаджето й ми идва в повече, всичко се върти на първо  време за нея около него и дали ще остане, предвид, че играта е индивидуална. И да влезне и да се окаже комплексен играч, имам чувството, че драпането тогава ще е около осигуряването на мястото му на финала. Ще  прозвучи тъпо, ама айде стига и в Съврвайвър, и тук, все призовете около чужденците сме ги въртяли. На пръв поглед Валери, след това и Лефтеров, за който явно не съм била права, че е фръцльо, са с абсолютен потенциал за стигане далеч, момичето с моторите също изглежда комплексен и силен играч. Предпочитам да гледам личности, а не двойки, ако беше за двойки, щях да си пусна 90 дни до сватбата по ТЛС.

# 451
И според мен Алекса ще остане в играта. Драмата ще е кой отбор ще го прилапа.

# 452
На първо четене( днес гледам)-харесвам Мани( поплаках си,на моята приятелка дъщерята също беше на първа линия в нашата болница,3месеца не се бяха виждали),Лефтеров,Валери,инструкторката по парашутизъм,Александра( не знаех,че не е виждала майка си с години),Елица( сладка и силна)
Танцьорката е невероятно красива! Дано не ме разочарова с тези прекрасни,добри очички!
Мацката с плацентата 🙈ми е симпатично луда. Харесвам Жени,защото много харесвам Ваня 🙈.
Одобрявам  кастинга,искам хубав сезон,по-малко редакторска намеса ( то не може без хич 😉),дано не наблегнат много -много на любовни драми,въпреки,че така ми мирише.

# 453
Сега го изгледах, Нова са добри с визитките, винаги са ми интересни..или просто хората са интересни. Почти всички изглеждат много добре, като че ли по външен вид са ги подбирали.

Не знам каква е любовната драма, не чета спойлери, ама я чакам с нетърпение.

# 454

Снимка от страницата на предаването, предполагам сега, може да предположим, че тези играчи са си някак близки, за да се събират, или просто са задължени- не знам. Жаферович изглежда сериозно вталена.

# 455
  • Sofia
Чак сега успявам да се запиша в темата.
Благодаря,Дяволче! Hug

Като изключим не особено равностйното разпределение на отборите и неподходящите водещи,началото на сезона не беше лошо,според мен.
Нямам големи очаквания, но може пък да ме опровергаят тази година .Wink
Още ми е рано за първи впечатления,но се надявам и аз на по-малко любовни драми.

п.п.Дано Мари да успее да качва епизодите! Praynig

# 456
  • London
Не разбрах какво прави снахичката в червените? На нейно място волейболиста трябваше да е или фигуристката. А най-добре да я нямаше въобще, безсмислена ми е.
Кастингът не ми харесва. Все повече заприличва на спортно предаване, отколкото на воля някаква. Само батки, включително жени такива. Изключая танцьорката, но тя ясно защо е вкарана.

Ами то предаването е спортно. Ако прилича на друго виж вече е проблем.🤣

# 457
Не разбрах какво прави снахичката в червените? На нейно място волейболиста трябваше да е или фигуристката. А най-добре да я нямаше въобще, безсмислена ми е.
Кастингът не ми харесва. Все повече заприличва на спортно предаване, отколкото на воля някаква. Само батки, включително жени такива. Изключая танцьорката, но тя ясно защо е вкарана.

Ами то предаването е спортно. Ако прилича на друго виж вече е проблем.🤣
Да, но все пак изглежда на състезание с много спортисти, всеки дошъл с медалите да се хвали... По скоро си го представях като обикновени хора, борещи се наистина с воля.

# 458
Е то по визитки и миналия сезон повечето ми се сториха супер, ама после тотално разочарование .. ще видим тази година

# 459
  • Другата България
Жени е много вталена, да, явно ще поостане, както предположих.
А Борис кой е? Няма Борис сред участниците.
Според мен също Алекса ще остане, ама Елица няма много да остане......

# 460
  • Дубай
Жени е много вталена, да, явно ще поостане, както предположих.
А Борис кой е? Няма Борис сред участниците.
Според мен също Алекса ще остане, ама Елица няма много да остане......
Борис е от миналия сезон.Явно приятелката му е в резервите

# 461
  • Другата България
А, ясно.
Благодаря ти.

# 462
  • Стара Загора
То на снимката Жени са я докарали колкото 40 килограмовата културистка. Скептична съм за вталяването ѝ.

# 463
Водещите са потресаващи,даже не ги коментирам,ако можеше и да не ги слушам....
Катето беше цвете в сравнение с тая ненормалница,а и Николай не и оставаше длъжен.А тая кукувица си плямпа и никой нищо не и казва.Досадна ще е според мен яко.
Валери мисля че каза че е на 21г.,на мен ми допада и не ми пречи че е в сянката на майка си,що пък да не се хвали и гордее.По добре да се хвали с това,отколкото с наркотиците и скъпите коли от мама и тати,както е масова практика при децата на известните.Изглежда ми културен и възпитан,влезнал за забавлението.
Женито е страшна лисица,пази поведение,но съм сигурна че както и в сървайвър тепърва ще се вихри и ще си показва кривия характер.На снимките е фотошопната,едва ли е олабила толкова в игрите.

# 464
  • London
И според мен Алекса ще остане в играта. Драмата ще е кой отбор ще го прилапа.

А защо не е просто Алекс? Всеки път като прочета името имам усещане, че говорим за жена....

Борис от миналия сезон? Уж гледах много ама Борис съм забравила....дайте една снимка.Flushed

Даниела Колева, голяма част от самите игри обикновен човек трудно ще премине. Не е до воля, а до физика в голяма степен....нямаш ли сериозна физическа подготовка сложно ще се справиш с този вид състезания макар да са в пъти по-леки от колумбийските трасета не са и за някой дето не ходи редовно на фитнес, не тича често, не спортува като цяло до някаква степен Профи.

Някой като каже, че Жени е едра....ама моля ви. Вижте Валкирия от тазгодишния колумбийски сезон.
https://youtu.be/zZomKaCbG7Q

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 20:01 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт